Ilon kautta töihin.

Yrityksille

Tehtävänämme on varmistaa tapahtuma- ja promootioasiakkaillemme kustannustehokkaat henkilöstövuokrausratkaisut sekä osuvat rekrytoinnit tapahtumasta ja henkilöstötarpeen määrästä riippumatta. Kauttamme löydät myös tarpeen mukaan yhden tai useamman VIP-työntekijän tilaisuuteenne. Tarjoamme asiakkaillemme toimialakohtaista ja asiantuntevaa palvelua.

Toimialakohtaisen palvelun ja osaamisemme avulla selvitämme yhdessä todellisen työntekijätarpeenne luonteen ja määrän sekä mahdollistamme osuvan rekrytoinnin ja työntekijöiden palkkaamisen tarpeeseenne joustavasti.

Avullamme työvoimasi skaalautuu todellisen tarpeen mukaan. Oli kyseessä sitten lyhyt- tai pidempiaikainen työntekijätarve, löydät kauttamme ratkaisun työvoimatarpeen määrästä riippumatta. Kauttamme onnistuu niin yksittäisten kuin satojen ihmisten palkkaaminen tapahtumaasi joustavasti.
Toimintamme perustuu ihmisläheiseen ja yrittäjähenkiseen palveluun. Välitämme aidosti asiakkaistamme sekä heidän tarpeistaan. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, minkä avulla henkilöstöasiat hoituvat nopeasti ja tehokkaasti, ja asiakkaamme voi keskittyä yrityksen ydintekemiseen. Olemme työstämme ylpeitä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.
Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme saavat päteviä ja osaavia ammattilaisia toimintansa tueksi.

 

Smilen toiminta on aina positiivista.

Smile. Ilon kautta töihin.

Kuulumme Smile Henkilöstöpalvelut -konserniin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on valtakunnallisesti toimiva, vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys.

Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti, ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen.
Asiakkaillemme tarjoamme kattavat henkilöstövuokraus- ja henkilöstöpalvelut ammattiylpeydellä ja yrittäjähenkisesti. Hoidamme sekä yksittäiset että laajemmat rekrytointitoimeksiannot.

Toimimme usealla eri toimialalla ja tarjoamme niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Kauttamme löydät työpaikat ja työntekijät muun muassa seuraavilta toimialoilta: HoReCa, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen ja teollisuus, lääkäripalvelut sekä ICT- ja toimistopalvelut.

Smilen toiminta on aina positiivista.

Smile. Ilon kautta töihin.

Lue lisää Smilestä