Ilon kautta töihin.

Smile x Job Services One

Job Services One on nykyään osa Smile Henkilöstöpalveluita!

Job Services One on yhdistynyt Smile Henkilöstöpalveluihin heinäkuusta 2017 lähtien. Mitä tämä tarkoittaa?

Yrityksille

Smile Henkilöstöpalvelut Oy laajensi toimintaansa ostamalla koko Job Services One Oy:n osakekannan. Yrityskaupan myötä Smilen markkina-asema vahvistuu Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla, erityisesti teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla. Job Services One:n toimistot sijaitsevat Tampereella ja Turussa.

Job Services palvelee asiakkaitaan vuoden 2017-2018 vaihteen ajoista lähtien Smile Henkilöstöpalvelut -brändin alla. Syksyn aikana tulemme yhdistämään toimistomme eri kaupungeissa saman katon alle ja näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin.

Job Services One on meidän tapaan, joustava, ketterä ja asiakaslähtöisesti toimiva yhtiö, joka on kasvanut todella nopeasti merkittäväksi toimijaksi Turussa ja Tampereella. Kaupan myötä voimme palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme entistä monipuolisemmin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Asikainen

Liiketoimintamme on vuoden aikana kasvanut rajusti, mikä on perustunut ahkeraan myyntityöhön sekä onnistuneeseen asiakas- ja työntekijähankintaan. Arvomme ja toimintatapamme ovat Smilen kanssa hyvin yhdenmukaiset ja onkin hienoa päästä yhdessä kehittämään ja viemään suomalaista henkilöstövuokraustoimialaa eteenpäin.

Job Service One Oy:n toimitusjohtaja Roope Oksanen

Lisätietoja:
Sami Asikainen, toimitusjohtaja, Smile Henkilöstöpalvelut Oy, puh. +358 40 700 9915

Roope Oksanen, toimitusjohtaja, Job Services One Oy, puh. +358 40 074 0818

Juha Oksanen, aluejohtaja Turku, Job Services One Oy, puh.+358 40 094 6007

Työntekijöille

Job Services One:n ja Smilen yhdistymisen johdosta pystymme työllistämään työtä hakevia ihmisiä yhä paremmin. Meillä on satoja työpaikkoja enemmän vapaana saman katon alla, joten työn etsimisestä on tullut paljon joustavampaa työnhakijoille.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan kaikkien toimialojen työnkuvauksista, mahdollisuuksista sekä löydät kaikki vapaat työpaikat, joihin voit hakea avoimella hakemuksella.

Smile. Ilon kautta töihin.
Katso alla olevat vapaat työpaikkamme.