Ilon kautta töihin.

Smile x Banssi Henkilöstöpalvelut

Banssi Henkilöstöpalvelut ovat nykyään osa Smile Henkilöstöpalveluita!

Banssi Henkilöstöpalvelut yhdistyy Smile Henkilöstöpalveluihin myös brändin osalta syyskuusta 2017 lähtien. Mitä tämä tarkoittaa?

Yrityksille

Smile Henkilöstöpalvelut Oy laajensi toimintaansa ostamalla Banssi Henkilöstöpalvelut koko osakekannan huhtikuussa 2017. Yrityskaupassa yhdistyi kaksi vahvasti kasvujohteista henkilöstöpalvelualan yritystä, jotka täydentävät toistensa vahvuuksia.

Banssi Henkilöstöpalvelut palvelee asiakkaitaan syyskuusta lähtien Smile Henkilöstöpalvelut alla. Syksyn aikana tulemme yhdistämään toimistomme eri kaupungeissa saman katon alle ja näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin.

Yrityskauppa tukee menestyksekästä kasvutaivaltamme ja näemme yhteistyössä merkittäviä synergiaetuja. Kaupan myötä yhdistyvät kaksi samanhenkistä, asiakaslähtöistä ja erittäin voimakkaasti kasvavaa yritystä, jotka täydentävät toistensa toimialavahvuuksia. Banssilla on vahva jalansija erityisesti teollisuudessa ja rakentamisessa, mikä vankentaa asemaamme näillä toimialoilla koko maassa.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Asikainen

Smile Henkilöstöpalvelujen kasvutarinaa on ollut mielenkiintoista seurata. Avoimet yrityskulttuurimme ja arvomaailmamme ovat hyvin samankaltaiset. On hienoa päästä yhdessä kehittämään niin liiketoimintaamme kuin koko henkilöstövuokrausalan tulevaisuutta Suomessa. Yhdessä meillä on kaikki mahdollisuudet toimia alan suunnannäyttäjänä.

Banssi Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Pasi Eteläaho

Kaikkien Banssi -yhtiöiden nimet ovat muuttuneet. Katso tästä uudet nimet ja tiedot.

Työntekijöille

Banssin ja Smilen yhdistymisen johdosta pystymme työllistämään työtä hakevia ihmisiä yhä paremmin. Meillä on satoja työpaikkoja enemmän vapaana saman katon alla, joten työn etsimisestä on tullut paljon joustavampaa työnhakijoille.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan kaikkien toimialojen työnkuvauksista, mahdollisuuksista sekä löydät kaikki vapaat työpaikat, joihin voit hakea avoimella hakemuksella.

Smile. Ilon kautta töihin.
Katso alla olevat vapaat työpaikkamme.