Ilon kautta töihin.

Työntekijöille

Rakentamisen ja teollisuuden osaajille

Kun etsit haasteita uudesta työpaikasta rakentamisen ja teollisuuden alojen työtehtävistä, ole rohkeasti yhteydessä Smile Industriesiin! Kauttamme löydät työpaikat myös logistiikan ja kunnossapidon toimialoilta. Olit sitten kirvesmies, rakennusaputyöntekijä, tuotantotyöntekijä, varastotyöntekijä tai huoltomies, meidän kauttamme voit sopia yksittäisiä toimeksiantoja tai pidempiä työjaksoja – joustavasti omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme henkilökohtaista, ihmisläheistä ja positiivista palvelua. Selvitämme yhdessä kanssasi tarpeesi, osaamisesi ja työskentelymahdollisuutesi, joiden perusteella tarjoamme juuri sinulle sopivia työpaikkoja. Kuuntelemme työntekijöidemme toiveita, ja tuemme heidän ammatillisia tavoitteitaan. Työntekijänämme sinua ei velvoiteta etukäteen mihinkään: sitoudut vasta kun päätät ottaa työtehtävän vastaan.

Tarpeisiisi sopivia työmahdollisuuksia – joustavasti

Toimintatapamme perustuu olennaisesti joustavuuteen. Siinä missä yksi etsii töitä viikoksi tai satunnaisesti, toinen etsii uutta vakituista urapolkua, ja kolmas haluaa tehdä jotain aivan muuta kuin mitä aiemmin on tehnyt, alakohtainen osaaminen kuitenkin huomioiden. Työjaksojen pituutta koskevat tarpeet vaihtelevat paljon, ja siksi jokainen hakija käsitellään meillä aina yksilökohtaisesti ja ihmisläheisesti. Saatamme yhteen osaavia työntekijöitä sekä uria ja työpaikkoja. Avullamme voit esimerkiksi löytää väylän työelämään ja edetä hiljalleen haastavampiin tehtäviin tai muuttaa oman urapolkusi suuntaa kokeilemalla lyhyempikestoisia työpaikkoja uutta omaa urasuuntaasi etsien. Tilanteen salliessa kauttamme on mahdollista työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen.

Ammattiosaamisesi tukena

Työskentely kauttamme on joustavaa, minkä ansiosta oikealla asenteella, osaamisella ja ammattiylpeydellä varustetut työntekijät voivat työskennellä joko pitkään samassa yrityksessä tai luoda urapolkuja projektista toiseen kulkemalla, ammattitaitoaan ja osaamistaan kartuttaen. Erilaisten organisaatioiden ja tehtävien myötä ammattitaitosi vahvistuu ja monipuolisuutesi karttuu, mikä edistää tavoitteidesi saavuttamista. Ihmisläheisen toiminnan myötä haluamme tarjota rehellistä henkilökohtaista sparrausta työmahdollisuuksien ja osaajien yhdistämiseksi.

Toimialakohtaista palvelua ja alaosaamista

Meidän tehtävänämme on toimia managerinasi ja asiantuntijanasi ja etsiä juuri sinulle parhaiten sopiva työpaikka. Olemme toimialallamme pitkään vaikuttaneita osaajia, minkä ansiosta tarjoamme ammattitaitoista toimialakohtaista palvelua ja ymmärrystä asioihin. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa paitsi toiveiden ja tarpeiden tarkkaa kuuntelemista ja ymmärtämistä, myös aitoa tavoitettavuutta ja nopeaa reagointia. Työskennellessäsi kauttamme voit hoitaa kaikki asiasi pääsääntöisesti yhden yhteyshenkilön kanssa. Jokainen työntekijä on meille tärkeä ja ansaitsee henkilökohtaista ja positiivista palvelua – ihmisläheisesti.

Smilen toiminta on aina positiivista.

Smile. Ilon kautta töihin.