Ilon kautta töihin.

Lääkäreille

Kun suunnittelet ammatillista tulevaisuuttasi tai etsit haasteita uudesta työpaikasta, ole rohkeasti yhteydessä Smile Doctorsiin! Meidän kauttamme voit sopia yksittäisiä työvuoroja tai pidempiä työjaksoja – joustavasti omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. Tarjoamme kauttamme työskenteleville lääkäreille mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, joustavat työehdot sekä kilpailukykyisen palkan. Kuuntelemme työntekijöidemme toiveita ja tuemme heidän ammatillisia tavoitteitaan.

Tarpeisiisi sopivia työjaksoja

Toimintatapamme perustuu olennaisesti joustavuuteen. Siinä missä yksi lääkäri etsii töitä viikoksi, toinen tarvitsee kolmen kuukauden työjakson erikoistumispalveluiden kerryttämiseksi, ja kolmas haluaa lähteä töihin Lappiin. Työjaksojen pituutta koskevat tarpeet vaihtelevat paljon, ja siksi jokainen hakija käsitellään meillä aina yksilökohtaisesti. Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa erilaisten työjaksojen tarjoamisen monipuolisesti. Asiakkainamme on sekä yksityisen että julkisen puolen organisaatioita ympäri Suomen.

Ammattiosaamisesi tukena

Monipuolisten koulutusten myötä haluamme tarjota lääkäreillemme mahdollisuuden oman ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä viimeisimmän tutkimustiedon omaksumiseen. Sopimuksiin sisältyvät koulutukset sovitaan aina yksilöllisesti ja lääkärikohtaisesti. Kerromme mielellämme lisää.

Luottamuksesi arvoista palvelua

Meidän tehtävänämme on toimia managerinasi ja asiantuntijanasi ja etsiä juuri sinulle parhaiten sopiva työpaikka. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa paitsi toiveiden ja tarpeiden tarkkaa kuuntelemista ja ymmärtämistä, myös aitoa tavoitettavuutta ja nopeaa reagointia. Kauttamme työskentelevä lääkäri voi hoitaa kaikki asiansa yhden yhteyshenkilön kanssa. Työasioiden lisäksi avustamme tarvittaessa myös esimerkiksi koulutus- ja asuntoasioissa. Jokainen työntekijä on meille tärkeä ja ansaitsee henkilökohtaista sekä positiivista palvelua – ihmisläheisesti. Smile Doctors on asiantuntija, joka tekee mitä lupaa!

Smilen toiminta on aina positiivista.

Smile. Ilon kautta töihin.