Ilon kautta töihin.

Yrityksille

Tehtävänämme on toimia vastuullisena kumppanina julkisen ja yksityisen puolen terveydenhuollon asiakkaillemme.
Yhteistyömme ja toimialaosaamisemme myötä asiakkaamme saavat kustannustehokasta, laadukasta ja joustavaa henkilöstöpalvelua sekä osuvaa lääkärirekrytointia. Etsimme asiakkaillemme parhaat ammattilaiset heidän toimintansa tueksi.

Toimialaosaamisemme avulla selvitämme yhdessä työntekijätarpeenne ja mahdollistamme osuvan rekrytoinnin sekä lääkäreiden palkkaamisen tarpeeseenne joustavasti.
Avullamme työvoimasi skaalautuu todellisen tarpeen mukaan. Oli kyseessä sitten lyhyt- tai pidempiaikainen lääkäritarve tai määräaikainen toimeksianto, löydät kauttamme ratkaisun työvoimatarpeen määrästä riippumatta.

Toimintamme perustuu ihmisläheiseen ja yrittäjähenkiseen palveluun. Välitämme aidosti asiakkaistamme sekä heidän tarpeistaan. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, minkä avulla henkilöstöasiat hoituvat nopeasti ja tehokkaasti, ja asiakkaamme voi keskittyä yrityksen ydintekemiseen. Olemme työstämme ylpeitä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme saavat päteviä ja osaavia ammattilaisia toimintansa tueksi.

Smilen toiminta on aina positiivista.

Smile. Ilon kautta töihin.

Kuulumme Smile Henkilöstöpalvelut -konserniin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on valtakunnallisesti toimiva, vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys.

Mahdollistamme työntekijöillemme työskentelyn oman elämäntilanteen mukaan joustavasti, ja tarjoamme ihmisläheistä palvelua aina työnhausta alkaen.
Asiakkaillemme tarjoamme kattavat henkilöstövuokraus- ja henkilöstöpalvelut ammattiylpeydellä ja yrittäjähenkisesti. Hoidamme sekä yksittäiset että laajemmat rekrytointitoimeksiannot.

Toimimme usealla eri toimialalla ja tarjoamme niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Kauttamme löydät työpaikat ja työntekijät muun muassa seuraavilta toimialoilta: HoReCa, tapahtumat ja promootiot, rakentaminen ja teollisuus, lääkäripalvelut sekä ICT- ja toimistopalvelut.

Smilen toiminta on aina positiivista.

Smile. Ilon kautta töihin.

Lue lisää Smilestä