Ilon kautta töihin.

ICT- ja toimistoalojen ammattilaisille

Kun suunnittelet ammatillista tulevaisuuttasi tai etsit haasteita uudesta työpaikasta ICT- ja toimistoalojen työtehtävistä, ole rohkeasti yhteydessä Smile ICT:hen! Meidän kauttamme voit sopia yksittäisiä toimeksiantoja tai pidempiä työjaksoja – joustavasti omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme henkilökohtaista, ihmisläheistä ja positiivista palvelua. Selvitämme yhdessä kanssasi tarpeesi, osaamisesi ja työskentelymahdollisuutesi, joiden perusteella tarjoamme juuri sinulle sopivia työpaikkoja. Kuuntelemme työntekijöidemme toiveita, ja tuemme heidän ammatillisia tavoitteitaan. Työntekijänämme sinua ei velvoiteta etukäteen mihinkään: sitoudut vasta kun päätät ottaa työtehtävän vastaan. Me toimimme managerinasi, eivätkä palvelumme maksa työnhakijoille tai työntekijöille mitään.

Tarpeisiisi sopivia työmahdollisuuksia – joustavasti

Toimintatapamme perustuu olennaisesti joustavuuteen. Siinä missä yksi etsii töitä viikoksi tai satunnaisesti, toinen etsii uutta vakituista urapolkua, ja kolmas haluaa tehdä jotain aivan muuta kuin mitä aiemmin on tehnyt, alakohtainen osaaminen kuitenkin huomioiden. Työjaksojen pituutta koskevat tarpeet vaihtelevat paljon, ja siksi jokainen hakija käsitellään meillä aina yksilökohtaisesti ja ihmisläheisesti. Saatamme yhteen osaavia työntekijöitä sekä uria ja projekteja. Avullamme voit esimerkiksi muuttaa oman urapolkusi suuntaa kokeilemalla lyhyempikestoisia työpaikkoja uutta omaa urasuuntaasi etsien. Tilanteen salliessa kauttamme on mahdollista työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen.

Ammattiosaamisesi tukena

Työelämän murroksen myötä tarjolla on paljon töitä, joissa työ ja aiemmin hankittu osaaminen eivät suoraan kohtaa, vaikka alaosaamista löytyykin. Pienellä koulutuksella ja hyvällä perehdytyksellä on mahdollista työllistyä uudelleen. Meillä kaikilla on paljon erikoisosaamista, joka voidaan kohdentaa uusiin tehtäviin. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään erillisiä täsmäkoulutuksia ja toimimaan alan osaajien yhdistävänä tekijänä, jonka avulla työllistyminen helpottuu ja uusia urapolkuja löytyy. Ihmisläheisen toiminnan myötä haluamme tarjota rehellistä henkilökohtaista sparrausta työmahdollisuuksien ja osaajien yhdistämiseksi.
Toivomme, että positiivisuuden ja ihmisläheisyyden lisäksi työntekijöistämme näkyy ammattiylpeys ja yrittäjähenkisyys. Jokainen meistä kykenee oppimaan uutta. Vuokratyösuhteen kautta on mahdollista tuoda oma asenteensa esiin ja viedä uraansa eteenpäin.

Toimialakohtaista palvelua ja alaosaamista

Meidän tehtävänämme on toimia managerinasi ja asiantuntijanasi ja etsiä juuri sinulle parhaiten sopiva työpaikka. Olemme toimialallamme pitkään vaikuttaneita osaajia, minkä ansiosta tarjoamme ammattitaitoista toimialakohtaista palvelua ja ymmärrystä asioihin. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa paitsi toiveiden ja tarpeiden tarkkaa kuuntelemista ja ymmärtämistä, myös aitoa tavoitettavuutta ja nopeaa reagointia. Työskennellessäsi kauttamme voit hoitaa kaikki asiasi pääsääntöisesti yhden yhteyshenkilön kanssa. Jokainen työntekijä on meille tärkeä ja ansaitsee henkilökohtaista ja positiivista palvelua – ihmisläheisesti.

Smilen toiminta on aina positiivista.

Smile. Ilon kautta töihin.