Ilon kautta töihin.

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät kaikki Smilen avoimet työpaikat, joihin etsimme nyt tekijöitä. Avoimien työpaikkojen lista jatkuu useammalle sivulle. Mikäli etsit tietynlaista työtä, voit tehdä tehdä hakuja toimialojen sekä haluttujen hakusanojen avulla.

Kun löydät mielenkiintoisen työpaikan, paina “Hae tätä työpaikkaa” -painiketta ja siirryt hakujärjestelmäämme, jossa voit liittää CV:n ja työhakemuksen työpaikkaa varten. “Lue lisää” -painikkeesta koko avoimen työpaikan ilmoitus aukeaa sivun alhaalle.

Hae
Alue
Toimiala
Hakusana
Avoimet työpaikat
 • Alueet: Kuopio
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakkaallemme Kuopion alueelle reippaita ja työhöntarttuvia rakennusaputyöntekijöitä. Tehtävät vaihtelevat kohteittain mm. tavaroiden kantamisesta avustaviin rakennustehtäviin sekä purkutöihin. ----------  Odotamme työnhakijoilta: voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työntekoon tiimityöskentelytaitoa Eduksi katsotaan rakennusalan koulutus ja/tai kokemus rakennusapulaisen työstä. Tärkeintä kuitenkin on reipas asenne ja halu tehdä töitä! ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden saada tärkeää työkokemusta ja kehittää omaa ammattitaitoaan vaihtelevilla rakennustyömailla. Palkkaus: Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla sekä yksittäisinä keikkahommina että useamman kuukauden mittaisina jaksoina. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Venla KinnunenhenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut040 530 0106venla.kinnunen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kuopio
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopion seudulle kaivinkoneenkuljettajaa. ----------  Odotamme työnhakijoilta: aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alan koulutusta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia reipasta ja rehtiä asennetta työntekoon  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme työtä 40h/viikko, asianmukaisen työvarustelun sekä palkkauksen. Palkka: TES/Sopimuksen mukaan Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen teossa! ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta täyttää hakemusta, voit soittaa myös suoraan Timo Suhoselle ja kertoa lisää itsestäsi sekä osaamisestasi! ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Timo SuhonenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 055 2675timo.suhonen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Nurmes
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja innokkaita työntekijöitä purkutehtäviin Nurmekseen. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään perehdytetään paikan päällä. ---------- Odotamme työnhakijoilta: reipasta otetta työntekoon tiimityöskentelytaitoa suomen kielen taitoa Eduksi hakijoille katsotaan voimassa oleva työturvakortti. ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme työntekijöille kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta. Työ on kokoaikainen ja työnkesto arviolta 2-4 viikkoa. Työt alkavat heti juhannuksen jälkeen. ---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.  Ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Juuso AkkanenSmile Henkilöstöpalvelut040 639 0904 juuso.akkanen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kuopio
  Työpaikat: 2kpl
  Hei sinä kerrossiivouksen taitava kerroshoitaja tai alalle mielivä uusi osaaja! Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon kerroshoitajia hotellisiivoukseen. Työssäsi vastaat hotellihuoneiden siisteydestä yhdessä kollegoidesi kanssa. Työ on parityöskentelyä ja työhön perehdytetään ensimmäisten työvuorojen yhteydessä. ---------- Mitä odotamme hakijalta:Etsimme jo aikaisempaa siivous- tai kerrossiivouskokemusta omaavaa osaajaa tai uusia työintoisia henkilöitä, jotka haluavat työskennellä kerrossiivouksen parissa. Toivoimme sinun olevan reipas, työintoinen sekä fyysiseen työhön soveltuva. Työssä kohdataan paljon myös hotellin asiakaskuntaa, joten asiakaspalveluhenkisyys on eduksi. ---------- Mitä tarjoamme ja palkka:Tarjoamme työntekijälle mukavan ja joustavan osa-aikaisen työsuhteen hyvässä tiimissä. Työ sopii hyvin niin opiskelijoille kuin muillekin osa-aikatyöstä kiinnostuneille. Työvuorot painottuvat viikonlopuille, mutta työvuoroja on tarjolla paljon myös arkisin. Työajat sijoittuvat useimmiten klo 10-16.00 välille. Loma-aikoina työvuoroja on tarjolla tavallista enemmän. Palkka: TES mukaanTyöt alkavat sopivien tekijöiden löydyttyä. ---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme juuri sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Annamari LeivoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut040 055 2912annamari.leivo@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Oulu
  Työpaikat: 2kpl
  Haemme omatoimisia siivousalan osaajia kotisiivoukseen Oulun alueelle! ----------  Tarkempi info työtehtävästä: Etsimme asiakkaallemme reippaita kotisiivoojia. Työ sisältää ylläpitosiivousta sekä mm. ikkunanpesua ja siivouskohteet sijaitsevat Oulun alueella.  ----------    Mitä etsimme: Toivomme, että sinulta löytyisi jo jonkin verran siivouskokemusta ja erityisesti kotisiivoustuntemus on hakijalle eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat etu työn tekemiselle, sillä ne helpottavat liikkumistasi. Työtä tehdään keikkaluontoisesti, joten toivomme sinulta joustavuutta sekä valmiutta nopeisiinkin lähtöihin. Odotamme  työnhakijoilta: Omatoimisuutta ja ahkeruutta Aikaisempaa kokemusta siivoustöistä Luotettavaa otetta työntekoon Huolellista kädenjälkeä   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme sinulle kesäksi monipuolisen työn vaihtuvissa siivouskohteissa ja tämän jälkeen mahdollisuuden työllistyä muihin mielenkiintoisiin työtehtäviin kauttamme. Palkka: TES/Sopimuksen mukaan, tuntipalkka ---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 24.6.2018, mutta täytämme paikkoja jo hakuajan puitteissa, joten toimi ripeästi! ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Lotta VuormaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0400 796860lotta.vuorma(at)smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Haukipudas, Ii, Oulu
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme huolellisen kädenjäljen omaavaa maalaria Oulun seudulle.   ----------  Tarkempi info työtehtävästä:  Maalarin työt koostuvat pääosin käsinmaalauksista erilaisten saneerausmaalausten parissa. Työt sijoittuvat suurimmaksi osaksi Haukiputaan ja Iin seuduille.  ----------  Mitä etsimme: Etsimme henkilöä, keneltä löytyy jo aikaisempaa kokemusta maalaustöistä. Kädenjälkesi on huolellista ja ripeyttäkään sinulta ei puutu. Katsomme pintakäsittely- tai rakennusalan koulutuksen eduksesi. Odotamme  työnhakijoilta: Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä Työturvallisuuskorttia Rehtiä asennetta ja omatoimisuutta Joustavuutta sekä tehokasta työotetta   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjoamme kokoaikaisen kesätyön, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös muihin mielenkiintoisiin työtehtäviin. Palkka: TES/Sopimuksen mukaan, tuntipalkka.Työt alkavat kesän aikana ja kestävät sopimuksen mukaan syksylle saakka. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 24.6.2018, mutta hae pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Lotta VuormaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0400 796 860lotta.vuorma(at)smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 10kpl
  Haemme asiakkaallamme Tampereelle reippaita LAJITTELIJOITA Työ sisältää saapuvien ja lähtevien lähetysten lajittelua Tampereen Multisillassa. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, mutta hyvälle tekijälle töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Työvuorojen pituudet ovat 4-8 tuntia ja vuoroja on asiakkaan tarpeen mukaan ma-la vuoroissa. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä ma-pe klo 17-22.00 välisenä aikana mutta etsimme tekijöitä myös iltapäivävuoroihin klo 12 alkaen, lauantaivuoroihin klo 06-14.00 tai klo 14-22.00 sekä yövuoroihin klo 22-05.30. Työntekijältä odotamme: - reipasta ja iloista asennetta työntekoon - hyvää fyysistä kuntoa - luotettavuutta ja joustavuutta - mahdollisuutta työskennellä päivä-, ilta- ja/tai yövuorossa Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemus jo tänään! Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitathan hakemuksessasi mistä vuorosta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lisätiedot minna.kivi@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakkaallemme siivoojaa/ puhdistutyöntekijää. Loistavan siivousjäljen lisäksi on tärkeää, että työ tehdään hyvällä ja reippaalla ilmeellä. Työtä on tarjolla täysistä tunneista muutamaan tuntiin viikossa ja kellon ympäri vuorotyönä, joten työt solveltuvat myös lisätyötä etsiville. Siivouskohteet vaihtelevat monipuolisesti mukaan lukien kauppa- toimisto-, julkisten tilojen ja rakennusten loppusiivouksen. Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi: - rehtiä ja reipasta otetta työn tekoon - suoraselkäisyyttä - oma-aloitteisuutta sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti - kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi - suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi      
 • Työpaikat: 1kpl
  METALLIALAN TYÖNTEKIJÄ Etsimme asiakasyrityksellemme Kortesjärvelle metallialan työntekijää. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään särmääjän tehtävissä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Eduksi on aikaisempi kokemus metallialan työtehtävistä, mutta myös hyvän asenteen omaava henkilö pystytään perehdytttämään tehtäviin. Arvostamme hakijoissamme: Valmiutta 2-vuorotyöhön tarvittaessa Erinomaista asennetta työntekoon Joustavuutta Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, täytä hakemus heti osoitteessa smilepalvelut.fi sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa: Rami Korpi, 050 443 1853
 • Alueet: Kajaani
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia metallityöntekijöitä/hitsaajia Kajaaniin. ----------    Mitä vaadimme: Sinulla on jo aiempaa kokemusta hitsaajan työstä tai olet juuri metallialalle valmistunut ja vielä työurasi alussa. Hitsausluokat katsotaan työssä eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Kokemus MIG, MAG, puikkohitsauksesta katsotaan eduksi. Odotamme työnhakijoilta: kykyä työskennellä itsenäisesti voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia oikeaa asennetta työntekoon    ---------- Mitä tarjoamme ja palkka: Työtä on tarjolla 1-3 kk, mutta jatkuu mahdollisesti pidempäänkin.   Palkka: TES/sopimuksen mukaanTyöt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Haastattelemme jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Joonas KarjalainenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut0443007558joonas.karjalainen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaallemme Taidox Oy:lle Tampereen alueelle kotisiivoojaa. Loistavan siivousjäljen lisäksi on tärkeää, että työtä tehdään iloisella ja reippaalla asenteella. Töitä tehdään aluksi yhdessä ohjaajan kanssa parityönä ja koulutuksen jälkeen töitä tehdään itsenäisesti. Työajat sijoittuvat arkisin ma-pe päiväaikaan ja työtä on tarjolla 20-30 tuntia viikossa. Palkka koeaikana on 11€/tunti ja hyvälle työntekijälle töitä on tarjolla pitkäksi aikaa. Jotta liikkuminen kohteiden välillä olisi sujuvaa on ajokortti välttämätön tämän työn suorittamiseen.  Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi: - rehtiä ja reipasta otetta työntekoon - iloista asiakaspalveluasennetta - tiimityötaitoja - aiempaa kokemusta siivousalan tehtävistä - halua oppia ja kehittyä ammatillisesti  Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.smilepalvelut.fi mahdollisimman pian. Järjestämme haastattelut Tampereen toimistolla ja olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.  Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Oulu
  Työpaikat: 3kpl
  Yhteistyökumppanimme etsii maanrakennustyöntekijöitä kauttamme kevään ja kesän ajalle Ouluun sekä Oulun lähialueille. ----------  Mitä etsimme:  Etsimme työmaille Ouluun sekä Oulun lähikuntiin tekijöitä erilaisiin maanrakennusalan työtehtäviin jotka koostuvat mm. kaivinkoneen perämiehen työtehtävistä. ----------  Mitä odotamme hakijalta: Eduksi katsomme aiemman kokemuksen maanrakennusalan työtehtävistä sekä alan tuntemuksen. Taso- ja putkilaserin käyttökokemus sekä muovihitsauskokemus ovat myös eduksesi paikkaa hakiessa.  Hyvällä ja joustavalla asenteella sekä kovalla työotteella on merkitystä työssä pärjäämisessä. Vaikka et siis olisikaan alan konkari, tekemisen kautta työn voi oppia ja tällöin motivoitunut asenne ratkaisee. Odotamme työnhakijoilta: Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia Tieturvakortin katsomme eduksi Oma-aloitteisuutta sekä vastuullista työotetta Suomen kielen taitoa ---------- Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjoamme työn mielenkiintoisten tehtävien parissa kesän ajalle. Jos siis nautit ulkoilmasta, etkä pientä sadettakaan pelkää, hae meille!   Palkka: TES/Sopimuksen mukaan.Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät asiakasyrityksen tarpeen mukaan kesäsesongin ajan. Hyvällä tekijällä on tämän jälkeen mahdollisuus työllistyä kauttamme muihin kiinnostaviin työtehtäviin! ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 24.6.2018 klo 23:59. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Lotta VuormaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0400 796860lotta.vuorma(at)smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereelle osaavaa manuaalikoneistajaa. Työ pitää sisällään sorvausta, jyrsintää ja porausta manuaalikoneilla. Tarkempi työnkuva ja tehtävät valikoituvat henkilön osaamisen mukaan. Vaihtelevaa alihankintatyötä, satoja erilaisia kappaleita, kappaleen painot kiloista kymmeniin kiloihin. Työtä tehdään verstaalla ma - pe päivävuorossa.  Hakijoita vaadimme aiempaa kokemusta manuaalikoneistajan työstä. Tarjolla on vakituinen työpaikka kilpailukykyisellä palkalla ja pysyvä päivätyö.  Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Suomenniemi, Taipalsaari, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Jalasjärvi, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Töysä, Vimpeli, Ähtäri, Enonkoski, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Kangasniemi, Kerimäki, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Punkaharju, Puumala, Rantasalmi, Ristiina, Savonlinna, Sulkava, Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi, Vaala, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä, Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi, Veteli, Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski, Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti, Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi, Isokyrö, Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Oravainen, Pedersören kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vähäkyrö, Vöyri-Maksamaa, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kesälahti, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Ii, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vihanti, Yli-Ii, Ylivieska, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä, Artjärvi, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Nastola, Orimattila, Padasjoki, Sysmä, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kiikoinen, Kokemäki, Köyliö, Lavia, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä, Ulvila, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 10kpl
  Haemme asiakkaillemme ympäri Suomen sijaitseville rakennus- ja kunnossapitotyömaille reippaita ja vastuullisia ratatyöntekijöitä kesän ajalle.  ----------  Tarkempi info työtehtävästä: Haemme rautatiepuolen ammattilaisia tai alalle haluavia työntekijöitä ratatyömaille erilaisiin työtehtäviin. Tehtävät ja työn kesto vaihtelevat työkohteittain. Tarjolla on sekä päivätyötä että ilta- ja viikonloppuhommaa. ---------- Mitä odotamme hakijalta: Etsimämme henkilöt suhtautuvat työhön hyvällä asenteella ja jaksavat tehdä fyysisesti raskastakin työtä. Työssä vaaditaan voimassa olevia työturva- ja rataturvakortteja. Tarvittaessa olemme valmiita auttamaan puuttuvien kurssien suorittamisessa. Eduksi katsotaan: Aikaisempi kokemus ratatöistä Oman auton käyttömahdollisuus sekä reissutyövalmius Tärkeintä työssä onnistumiseksi on se, että teet työsi huolellisesti ja tehtävääsi paneutuen. Reipas asenne ja halu oppia on erityisen tärkeää työssä menestymisen kannalta.   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjoamme työntekijälle mielenkiintoisen työympäristön jossa on mahdollisuus päästä kehittämään itseään monipuolisesti erilaisissa ratapuolen työtehtävissä. Työsuhteen pituudet vaihtelevat asiakasyritysten tarpeen mukaan muutamista viikoista ylöspäin.   Palkka: TES/Sopimuksen mukaanTyöt alkavat kesän aikana ja kestävät sopimuksen mukaan.  ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 24.6.2018. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Risto JaakolaYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut0400 796862risto.jaakola(at)smilepalvelut.fi Markku HämäläinenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 0470markku.hamalainen(at)smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Iisalmi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita metallialan tuotantotyöntekijöitä. ----------  Tarkempi info työtehtävästä:Tehtävässä työskennellään metallialan tuotannossa mm. muottien valmistuksessa, valujen puhdistuksessa sekä viimeistelyssä. ----------    Mitä odotamme hakijalta: Työhön opitaan työpaikalla tapahtuvan perehdytyksen kautta. Tässä työssä asenne ratkaisee! Lisäksi arvostamme työkokemusta teollisuus-, rakennus- sekä maa- ja metsätaloustöistä. Odotamme  työnhakijoilta: oma-aloitteista ja jämäkkää työskentelyotetta hyvää fyysistä kuntoa tiimityötaitoja   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjolla on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Myös lyhyempiaikaisista työsuhteista voidaan neuvotella. Työtä tehdään 2-vuorossa.   Palkka: Teknologiateollisuuden TES mukaan.Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten toimi ripeästi! ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 24.6.2018. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Mari KiviojaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut040 689 0229mari.kivioja@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kuopio
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita, ammattitaitoisia ja fyysiseen työhön soveltuvia RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Kuopion seudun työmaille. Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tuothan hakemuksessa esiin aikaisemman kokemuksesi. ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjoamme asianmukaisen työvarustuksen sekä vähintään TES mukaisen palkkauksen osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. Töitä on tarjolla 40h/viikko, kesto työmaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen teossa. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Annamari LeivoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut040 055 2912annamari.leivo@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 3kpl
  AsiakasyritysesittelyAsiakkaamme P & K Bäckroos Oy etsii itselleen kaivinkoneenkuljettajia pääkaupunkiseudulle. Asiakkaalla on useiden kymmenien vuosien kokemus kuljetus- ja maanrakennusalalta. Lisätietoja asiakkaasta http://www.kuljetusbackroos.fi/----------  Mitä etsimme  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa käynnissä oleville työmaille pääkaupunkiseudulle. Toivomme sinulta kokemusta vähintään 10T tela-alustaisesta kaivinkoneesta. Työssä vaaditaan tarkkuutta ja paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Joustavuutta tarvitaan myös, sillä joskus voi joutua hyppäämään lapion varteen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä ja kestävät kauden loppuun. ----------  Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme: Odotamme  työnhakijoilta: kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työstä kuvienlukutaitoa voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit joustavuutta tiimityöskentelytaitoa perämiehen kanssa  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme sinulle työpaikan kilpailukykyisellä palkalla. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmäksi aikaa. Nyt ei siis puhuta vain kesätyöstä, vaan osaava tekijä työllistyy koko kaudeksi.  Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Muuttomies/nainen TampereelleTärkeintä on että asenne on kunnossa ja kuntoa riittää!    ----------  Mitä etsimme Reipasta asennetta ja halua tehdä töitä. Ensimmäinen työkeikka on 26.6. klo 11:00. ----------    Mitä odotamme hakijalta: Hyvä asenne työtä kohtaan Halu tehdä töitä keikkaluonteisesti Työturvallisuuskortista etua Iloista mieltä ja joustavuutta   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Palkka: 10,24 e/h, vähintään 3 h:n palkka per keikka ---------- Miten haet työpaikkaa Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä mahdollinen CV:si mukaan. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Riikka pIhlajaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0405342733riikka.pihlaja[at]smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Pieksämäki
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta maanrakennustyöntekijää Pieksämäelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemus maanrakennustehtävistä ja/tai alan koulutusta. Eduksi katsotaan kokemus laserin käytöstä. Hakijoilta toivomme: - aikaisempaa kokemusta maanrakennuksesta- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia- kuvien lukutaitoa- reipasta asennetta työntekoon  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen/kokemuksen mukaan sekä asianmukaisen varustuksen työntekoa varten.  Töitä on tarjolla 40 h / vko  Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan, tuntipalkka ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Annamari LeivoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut040 055 2912annamari.leivo@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kaarina, Länsi-Turunmaa, Masku, Naantali, Raisio, Turku
  Työpaikat: 1kpl
  Nyt on töitä kirvesmiehelle! Etsimme yhteen isoon saneerauskohteeseen väliseiniä ja runkoa tekemään kokenutta kirvesmiestä. Toiseen uudiskohteeseen etsimme kirvesmiestä julkisivupaneelointiin. Molemmat työmaat ovat Turussa ja kestävät vielä pitkän aikaa. Edellytämme hakijalta: -kokemusta alalta -työturvallisuus- ja tulityökorttia -kykyä toimia itsenäisesti -oma auto ja työkalut katsotaan vahvasti eduksi Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Lammi p. 0400 317 834 Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Raisio, Turku
  Työpaikat: 2kpl
  Job Services etsii kokenutta rakennussiivoojaa kerrostalokohteeseen Turkuun. Työnkuvana on rakennusaikainen siivous, ei loppusiivous. Työturvallisuuskortti ja iloinen asenne työntekoon ovat pakolliset. Oletko sinä kokenut, itsenäiseen työhön pystyvä ja todellista työhalua omaava rakennussiivooja? Jos vastasit kyllä, laita hakemus tai soita heti Jussille p. 0400 317 834. Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Mynämäki, Paimio, Turku
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme nyt maalaria Turun lähikuntiin. Odotamme sinulta kokemusta sisäpuolisista maalaustöistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Auton käyttö lasketaan suureksi eduksi koska julkiset vievät työmaalle heikosti. Hyvät kädentaidot ja aikaisempi kokemus vastaavissa työtehtävistä katsotaan suureksi eduksi. Täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.  Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Lammi p. 0400 317 834  Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Työpaikat: 4kpl
  Etsimme rakennustyömaille, pienille ja isoille, reippaita rakennusaputyöntekijöitä avustaviin rakennustöihin. Järjestelet paikkoja, roudaat pahvia, muovia, rakennustarvikkeita sisään ja ulos, pidät yllä yleistä siisteyttä jne. Olet mukana ryhmässä kantamassa kalusteita (jääkaapit, hyllyjä) oikeisiin huoneistoihin sekä osallistut sekalaisiin avustaviin rakennustöihin. Työt ovat kestoltaan muutamista päivistä kuukausiin omankin halusi ja valmiutesi mukaan. Työaika on ma-pe klo 7-15.30. Job Services tarjoaa tarvittavat työturvallisuuteen liittyvät varusteet turvakengistä kypärään. Sinulla ei tarvitse olla rakennusalan koulutusta. Saat perehdytystä sekä Job Servicen toimistolta että itse työpaikoilla. Työturvallisuuskortti on pakollinen. Neuvomme mielellämme sen hankkimisessa (päivän kurssi). Edellytämme sinulta siis työturvallisuuskorttia, ripeää työmoraalia, aitoa työhalua ja reippautta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Uusia töitä tulee päivittäin, joten täytä hakemuksesi nopeasti. Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Lisätietoja työtehtävästä antaa Jussi Lammi p.0400 317 834 Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme, tunnetulle, yhdelle Suomen suurimmalle rakennusalan yritykselle, rakennusmiehiä eripituisiin työprojekteihin. Työt sisältävät sekalaisia rakennustyöntekijän töitä avustavista töistä itsenäisiin ammattimiehen töihin. Toivomme hakijoilta alan kokemusta tai rakennusalan (tai vastaavan) koulutusta ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Lisäksi edellytämme luotettavuutta, tiimihenkisyyttä sekä aitoa työhalua. Työt alkavat hyvinkin nopealla aikataululla ja kestävät projektista riippuen muutamista päivistä jopa vuosiin. Tarjoamme töitä tunnettujen ja luotettavien toimijoiden työmailla rivitalo-/kerrostalo-/julkisten rakennusten työmailla. Smile Henkilöstöpalvelut toimii hyvänä ponnahduslautana aloittelijoille. Myös ammattimiehien kanssa olemme luotettava kumppani. Soita lisätietoja Jussi Lammi p. 0400-317834 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kuopio, Maaninka, Siilinjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista dumpperin kuljettajaa. Työn sijainti Siilinjärvi-Maaninka akselilla. ----------  Mitä odotamme hakijalta: aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työ- ja tieturvakorttia reipasta asennetta työntekoon oman auton käyttö mahdollisuutta ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme työntekijälle kilpailukykyisen palkkauksen sekä asianmukaisen työvarustuksen. Töitä on tarjolla noin 40 tuntia viikossa. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä/sopimuksen mukaan. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Mikäli olet estynyt jättämään työhakemusta, voit myös soittaa suoraan Timo Suhoselle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Timo SuhonenSmile Henkilöstöpalvelut040 055 2675timo.suhonen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kangasala
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme hyvämaineiselle ja kasvavalle pintakäsittelyalan asiakasyrityksellemme Kangasalle metalli-/ varastotyöntekijää.  Työnkuva: - maalaukseen menevien metallikappaleiden esivalmistelu ja hiekkapuhallus - metallikappaleiden käsittely trukilla, siltanosturilla ja muilla nostovälinein - metallikappaleiden lavotus/pakkaus - tavaran lähetys/vastaanotto/varastointi Kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten hakijan ei välttämättä tarvitse olla kokenut ammattilainen. Työtä tehdään päivävuorossa ma - pe.  Hakijoilta toivomme metalli- tai logistiikka-alan koulutusta ja/tai työkokemusta, reipasta asennetta, halua oppia uutta/ kehittyä alalla sekä luotettavuutta. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Reippaalle tekijälle on tarjoilla hyvä työpaikka, pitkäaikainen työsuhde, mukavat työkaverit ja kilpailukykyinen palkkaus.  Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme tunnetulle ja arvostetulle metallialan asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle metallityöntekijää. Työtehtävinä mm. koneistettujen kappaleiden hiontaa, sahausta, nastoitusta, pintakäsittelyä, prässäystä, hitsausta, siirtämistä trukilla yms. Tarkempi työnkuva valikoituu henkilön osaamisen mukaan. Hakijoilta toivotaan: - kokemusta metallitöistä - luotettavuutta - reipasta asennetta Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - modernit ja alan johtavat puitteet käyttöösi - kilpailukyisen palkan - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen voimakkaasti kasvavassa yrityksessä Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Lempäälä
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme hyvämaineiselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme Lempäälään hitsaajaa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Osavalmistusta ja kokoonpanohitsausta. Pääosin mustan raudan hitsaamista migillä, ainevahvuudet 2-10 mm. Työtä tehdään verstaalla päivävuorossa ma - pe. Hakijoilta toivomme: - alan työkokemusta ja/ tai koulutusta - kuvanlukutaitoa - luotettavuutta Osaavalle tekijälle pitkäaikainen työpaikka hyvässä talossa kilpailukykyisellä palkalla! Työtä on tarjoilla niin kokeneelle ammattilaiselle, kuin tulevaisuuden lupaukselle. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereelle tuotantotyöntekijää. Työtä tehdään ma-pe kahdessa vuorossa. Työ pitää sisällään tuotannon koneiden käyttöä, mm. materiaalin laittamista koneeseen ja valmiiden tuotteiden pakkaamista laatikoihin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on pitkäaikainen/ vakituinen. Työ sopii hyvin niin naisille kuin miehille.    Hakijoilta toivomme: - reipasta asennetta ja ahkeruutta - valmiutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen - aiempi kokemus erilaisista tuotannon työtehtävistä eduksi, mutta ei välttämätöntä, tehtävään annetaan perehdytys Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen hyvässä yrityksessä Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
 • Alueet: Uusikaarlepyy
  Työpaikat: 2kpl
  POSTITYÖNTEKIJÄ, UUSIKAARLEPYY Asiakkaamme Posti Oy hakee tekijää lajittelu- ja postinjakelutyöhön. Töihin kuuluu postinlajitelua jakelujärjestykseen sekä postinjakelua autolla, tarpeen mukaan myös muita postinkäsittelytehtäviä sekä asiakaspalvelua. Työpäiviä ovat yleensä ma sekä ke-pe. Työpäivä sijoittuu noin klo 6-18 välille tehtävästä riipuen ja päivän pituus vaihtelee jonkin verran lähetysmääristä riippuen. Odotamme hakijalta: Reipasta asennetta, hyvää peruskuntoa Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta Hyvää uusien asioiden omaksumiskykyä Kykyä työskennellä itsenäisesti B-ajokortti ja ajokokemusta vähintään 2 vuoden ajalta Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla noin 25-30 h/vko. Palkka: Viestinvälitys- ja logistiikka-alan TES:n mukainen tuntipalkka. Työt alkavat mahdollisimman pian. Tarpeita saattaa olla pidemmällekin aikavälille. Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Lisätiedot ja yhteystiedot:Hilkka PiirtoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut+358 50 359 5211hilkka.piirto@smilepalvelut.fiwww.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi   ************************************************************************ POSTUTDELARE till NYKARLEBYVår kund Posti Oy söker en arbetstagare för sortering och postutdelning. Posten sorteras först i distributionsordern, varefter den delas av bil. Arbetet omfattar även andra post- och kundserviceuppgifter.Arbetsdagar är vanligtvis på måndag och onsdag-fredag. Arbetsdagen är runt 06:00 till18:00 och dagens längd varierar något beroende på antalet av försändelser. Vi ser fram emot sökanden:    Bra mod attityd, bra konditionen    Kundservice färdigheter, tillförlitlighet    Bra absorption av nya saker    Förmåga att arbeta självständigt    B-körkort. Körningsupplevelsen måste vara minst 2 år  Vad vi erbjuder och lön:Arbetet är tillgängligt omkring 25-30 timmar per vecka.Lön: timlön i enlighet med TES inom Viestinvälitys- ja Logistiikka-alaArbetet börjar när det finns en lämplig anställd. Behovet kan fortsätta ytterligareHur man ansöker om jobb:Vi i Smile vill att du ska arbeta, lämna din ansökan om en söklänk nedan.Fyll i formulärinformationen och klistra in ditt CV eller andra dokument längst ner i formuläret.www.smilepalvelut.fi Mer information och kontaktuppgifter:Hilkka PiirtoHuman Resources ConsultantSmile Personaltjänster+358 50 359 5211hilkka.piirto@smilepalvelut.fiwww.smilepalvelut.fiGenom Glad att jobba.Smile Henkilöstöpalvelut Oy är ett personalföretag som grundades 2002 och erbjuder personaluthyrning, cateringindustri, byggande, industri, logistik, underhåll och hälso- och sjukvård. Smile ger också en direkt spårningstjänst. Företaget är ett av Finlands största personal serviceföretag. Det sysselsätter mer än fyra hundra kunder i hela Finland och sysselsätter cirka 8 000 skickliga arbetstagare varje månad. Smile vill förbättra sitt arbetsliv i Finland och utveckla hela hyresverksamheten. Smile Henkilöstöpalvelut Oy är ett dotterbolag till Restamax Oyj, ett börsnoterat företag inom cateringbranschen. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Kangasala
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Kangasalle levyseppä-hitsaajaa monipuolisiin ja vaihteleviin hitsaustehtäviin. Hitsaustyylinä mig ja tig. Osavalmistusta ja kokoonpanohitsausta. Ainevahvuudet pääosin 3-10 mm. Materiaalina mm. mustaa raustaa, alumiinia ja rosteria. Töitä tehdään päivävuorossa. Hakijoilta toivotaan: - hyvää hitsausjälkeä - kuvanlukutaitoa - asennetta ja ripeyttä Osaavalle tekijälle on tarjoilla vakituinen työsuhde hyvässä talossa! Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme hyvämaineiselle metallialan asiakasyrityksellemme osaavaa maalaria/ hiekkapuhaltajaa.Työ pitää sisällään erilaisten isokokoisten metallikappaleiden ruiskumaalausta (korkeapaineruisku)   jai hiekkapuhallusta. Työtä tehdään maalaamossa ma - pe kahdessa vuorossa, 40 h/ vko.Hakijoilta toivomme aiempaa työkokemusta alalta. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Osaavalle tekijälle pitkäaikainen työpaikka hyvässä talossa, kilpailukykyinen palkka sekä rento ja mukava työilmapiiri! Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Lieto, Turku
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme perinteikkäälle ja tunnetulle rakennusten laseihin ja lasituksiin erikoistuneelle kumppanillemme lasityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivomme hakijoilta ahkeruutta, luotettavuutta ja halua sitoutua pitkäksi aikaa. Työ on seisomatyötä ja sisältää fyysisyyttä. Toki koneet ovat apunasi. Aikaisempi kokemus lasitöistä ei ole välttämättömyys. Tarjoamme hyvän perehdytyksen. Lisäksi toivomme hakijoilta rohkeutta käyttää lasitöissä tarvittavia työkaluja, koneita ja laitteita. Oma autonkäyttö on suotavaa huonohkosti kulkevien julkisten vuoksi. Tarjoamme päivätyön siistissä tehdasmiljöössä, mukavat työkaverit ja paljon töitä. Smile hoitaa rekrytoinnin ja valittava henkilö työllistyy ensin meidän kauttamme. Lähetä hakemus. Lisätiedot arkisin ko 8-9 p. 0400-946007 / Oksanen www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Jyväskylä
  Työpaikat: 1kpl
  RakennusapumiesEtsimme uudisrakennuskohteeseen Jyväskylään reipasta ja työhöntarttuvaa rakennusapumiestä monipuolisiin työtehtäviin.  Jos sinulla on kokemusta rakennusapulaiset tehtävistä, takataskustasi löytyy alan koulutus ja voimassaoleva työturvallisuuskortti, voit olla etsimämme henkilö. Hae mukaan rakentamaan uutta!  ----------  Mitä etsimme Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää rakennustyömaalle Jyväskylässä. Hakemamme henkilö on reipas, työhöntarttuva ja omaa hyvä asenteen työtä kohtaan. ----------    Mitä odotamme hakijalta Kokemusta rakennustyömaalta ja/tai alan koulutus Voimassa oleva työturvallisuuskortti Oma-aloitteisuutta Reipasta ja huolellista työotetta Tiimityöskentelytaitoa Rehtiä ja aikaansaavaa asennetta työtä kohtaan     ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 40 h / vko.   Palkka: Tuntipalkka Rakennusalan TES:n mukaisestiTyöt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sini KarhuHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0406743630sini.karhu[a]smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Nurmijärvi
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaallemme imutehoauton apumiehen tehtäviin reipasta tekijää. Työtehtäviin kuuluu kuljettajan avustaminen kohteissa Uudenmaan alueella (varikko Nurmijärvellä). Tehtäviin opastetaan ja perehdytetään, joten varsinaista kokemusta entuudestaan ei tarvitse. Työ on fyysistä ja vaatii tekijältään hyvän peruskunnon lisäksi ennen kaikkea reipasta asennetta! Töitä on tarjolla heti ja ne tulevat jatkumaan hyvällä tekijällä pitkän aikaa ja jos omaat C-kortin ja ammattipätevyyden, on mahdollista siirtyä asiakasyrityksessämme myös kuljettajan tehtäviin! Hakijoilta odotamme, reipasta asennetta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Näremaa, anni.naremaa@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Hankasalmi, Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski
  Työpaikat: 5kpl
  Lisätyötä tarjolla keikkamuotoisestiHaaveiletko työstä, jota voisit tehdä muutamana päivänä viikossa tai aina kun se omiin aikatauluihin sopii. Meillä olisi tarjota erilaisia keikkamuotoisia töitä muuttokeikoista siivoukseen ja kaikkea siltä väliltä. Tässä hyvä mahdollisuus opiskeluiden, lukuloman tai muiden töiden oheen. Tärkeintä on että asenne on kunnossa ja kuntoa riittää!  Työt sijaitsevat pääasiassa Jyväskylässä ja lähialueella.   ----------  Mitä etsimme Etsimme erilaisiin työtehtäviin tarvittaessa töihin kutsuttavia henkilöitä. Pääsääntöisesti työtehtävät vaativat työturvallisuuskortin, mutta sen puuttuminen ei missään nimessä ole este hakemuksen laittamiselle. Työt ovat pääasiassa rakennus-, teollisuus-, logistiikka- ja kiinteistöhuoltoalalla. Etsimme henkilöä, joka pystyy lähtemään työkeikalle tarvittaessa pikaisellakin aikataululla. Hyvä asenne ja hyvä fyysinen kunto ovat etujasi! ----------    Mitä odotamme hakijalta Odotamme  työnhakijoilta: Hyvä asenne työtä kohtaan Halu tehdä töitä keikkaluonteisesti Työturvallisuuskortista etua Iloista mieltä ja joustavuutta   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä tarjolla satunnaisesti. Tarvittaessa töihin kutsuttava.   Palkka: Suoritettavan työtehtävän työehtosopimuksen mukaisesti ---------- Miten haet työpaikkaa Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sini KarhuHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0406743630sini.karhu@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Mikkeli
  Työpaikat: 1kpl
  Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Mikkeliin Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin ammattitaitoista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa kappaletavara- ja runkoajoon. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä, viimeistään kuitenkin heinäkuun alussa. Työ on pääsääntöisesti kappaletavarajakoa päivävuorossa, mutta voi sisältää myös runkoajoa öisin. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen!! ------- Mitä etsimme? Hakijalta odotamme yhdistelmäajoneuvon käsittelytaitoa, kuljettajan ammattipätevyyttä, digipiirturikorttia sekä ADR-lupaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennenkaikkea hyvää fyysistä kuntoa, paineensietokykyä ja paloa työskennellä kuljetusalalla. Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi: rehtiä ja reipasta otetta työn tekoon suoraselkäisyyttä oma-aloitteisuutta aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä suomen kielen taitoa ------- Mitä tarjoamme ja palkka: Täyttä työaikaa ja hyvän työpaikan. Kappaletavarajakelu tapahtuu päivällä ja runkoajot yöllä. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen! Palkkaus Kuorma-auton alan TES:n mukaisesti. ------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä www.smilepalvelut.fiTäytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 26.6.2018, mutta haastattelut aloitamme heti, joten laita hakemuksesi jo tänään! ------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Kai TillanenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 0806kai.tillanen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  Asiakkaamme etsii kauttamme rakennuskonevuokraamoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen logistiikkatyöntekijää. Yritys vuokraa rakennuskoneita, työmaatiloja, telineitä ja henkilönostimia. He palvelevat ammattirakentajia, teollisuutta sekä yksityisiä kodin rakentajia. Pääasialliset työtehtävät liittyvät logistiseen puoleen: tavaroiden lastaus, kuormien purku, trukin käyttö, koneiden lajittelu ja muut logistiikkaan liittyvät työt. Näiden tehtävien lisäksi huolehdit pihan siisteydestä, autat tarvittaessa asiakasta sekä teet silmämääräisiä koneiden palautustarkastuksia. Osaamisen ja kiinnostuksen mukaan tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa.  Toivomme, että sinulla on kokemusta erilaisista työkoneista ja varastotyöstä. Asiakaspalveluhenkisyys ja reipas asenne ovat avaintekijöitä.  Toivomme myöskin että haluat kerryttää osaamista ja sinulla on yleistä kiinnostusta "rassailu" ja varasto hommiin. Hakevat pitkäaikaista työntekijää joka on varustettu reippaalla asenteella. Työvuorot ovat ma-pe eli 5 päivää viikossa ja sijoittuvat 07.00-16.30 välille.  Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta varastotöistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia  oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Jätä rohkeasti hakemus meille ja katsotaan millainen ura siitä aukeaa / www.smilepalvelut.fi Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja työtehtävistä voit kysyä Karo Lehdolta: karo.lehto(at)smilepalvelut.fi / 0400 552985
 • Alueet: Espoo
  Työpaikat: 4kpl
  Etsimme asiakkaallemme jäteautonkuljettajia pääkaupunkiseudulle. Asiakkaalla on reittejä Espoon alueella sekä tarvittaessa ajetaan myös muualla pk-seudulla. Asiakkaan varikko sijaitsee Tapiolassa. Tehtävään valittu henkilö tulisi ajamaan tasapuolisesti kaikkia reittejä, joten kokemus keskusta-ajosta sekä lähiöajosta luetaan suureksi eduksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen!  Hakijoilta odotamme, kokemusta jäteauton ajamisesta kuljettajan ammattipätevyyttä paineensietokykyä oma-aloitteisuutta Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus sivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Näremaa, anni.naremaa@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 2kpl
  Oletko sinä hakemamme maalausalan ammattilainen! Asiakkaallamme on haussa rakennusmaalauksen ammattilainen tekemään pintaviimeistelyjä Pääkaupunkiseudun monipuolisiin kohteisiin. Tarjolla on loistava tilaisuus päästä toteuttamaan ammattitaitoaan ja kehittymään lisää.  Usean vuosikymmenen historian omaava maalausalan asiakkaamme tarjoaa mm. rakennusmaalaus-, julkisivumaalaus- ja teollisuusmaalauspalveluita.   ----------  Mitä etsimme:  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista maalaria, joka on kerryttänyt osaamistaan työelämässä muutaman vuoden ajan. Työtehtävät tulevat olemaan sekä uudis- että saneerauskohteissa ja kesän saapuessa tullaan tekemään myös julkisivumaalausta. Toivommekin, että sinulla olisi kokemusta erilaisista kohteista, sekä sisä- että ulkomaalauksesta.  ----------    Mitä odotamme hakijalta: Odotamme työhön valittavalta henkilöltä maalausalan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta. Kokemus rappaus- ja tasoitetöistä katsotaan eduksi. Työssä pärjätäksesi sinulla tulee olla tekemisen meininki ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti työnantajan ohjeiden ja arvojen mukaisesti.  Odotamme  työnhakijoilta: Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Suomen kielen taitoa Muutaman vuoden työkokemusta alalta Eduksi on: Kokemus rappaus- ja tasoitetöistä Ajokortti ja oma auto    ----------  Mitä tarjoamme:Tarjolla on kokopäivätyö arkipäivisin työmaiden aukioloaikojen puitteissa. Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä.  ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville HeroldYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 4366ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 5kpl
  Asiakkaamme etsii meidän kautta koneenasentajia voimalaitosten vuosihuoltoihin pääkaupunkiseudun alueella. Työtehtäviin kuuluu mm. hiilikattiloiden valmistusta ja huoltoa. Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vastavalmistuneelle koneenasentajalle tai hitsaajalle. Hitsaustaito ei työryhmän jokaisella jäsenellä ole välttämätön, mutta luetaan hakijalla eduksi.  Mikäli olet tehnyt aikaisemmin vastaavanlaisia töitä, niin nyt olisi oiva tilaisuus päästä työskentelemään menestyvään yritykseen. Työt alkavat kevään aikana ja kestävät alustavasti kesän läpi syksylle, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa! Hakijoilta odotamme alaan soveltuvaa koulutusta / kokemusta vastaavista tehtävistä hitsaustaito katsotaan hakijalla eduksi työturvallisuus- ja tulityökorttia hyvää suomen kielen asennetta rehtiä ja reipasta asennetta Mikäli olet juuri oikea henkilö kyseiseen tehtävään, niin jätähän hakemuksen pikaisesti meidän nettisivujen kautta! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.
 • Alueet: Jyväskylä
  Työpaikat: 1kpl
  Ammattitaitoinen kirvesmies puutaloEtsimme sinua, ammattitaitoinen kirvesmies. Alan koulutus ja kokemus katsotaan hakijalle eduksi, joten kerrothan hakemuksessasi, millaisissa työtehtävissä olet aikaisemmin toiminut. Olet ylpeä työsi jäljestä, etkä säästele osaamistasi kun paiskit hommia!   ----------  Mitä etsimme Etsimme ammattilaista. Tekijää, jolta työt sujuvat itsenäisesti ja työn tulos on vakuuttavaa. Hyvä asenne työtä ja työkavereita kohtaan on sinulle itsestäänselvää. Kokemuksen kautta saatu tekemisen varmuus näkyy hakemamme henkilön päivittäisessä työssä. ----------    Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme Odotamme  työnhakijoilta: Kokemusta alan töistä Voimassaoleva työturvallisuukortti Oma-aloitteisuutta Rehtiä ja reipasta asennetta   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka Töitä on tarjolla 40 h / vko tai kuvaavaa tekstiä.   Palkka: TES Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 26.6.2018 ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sini KarhuHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0406743630sini.karhu@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Jyväskylä
  Työpaikat: 5kpl
  Metallialan työntekijöitä kesän ajaksi Oletko metallialan osaaja ja kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä? Hae tätä paikkaa viipymättä!   ----------  Mitä etsimme Etsimme sinua, joka olet käynyt metallialan koulutuksen ja kiinnostunut asennustöistä. Pääpaino työtehtävissä on huoltotöissä, joten kokemus siltä saralta on eduksesi. Töitä tehdään tiimissä, joten hyvät kommunikointitaidot ja reipas asenne ovat sinun juttusi. ----------    Mitä odotamme hakijalta Odotamme  työnhakijoilta: Metallialan koulutus/Työkokemusta alalta Voimassa oleva työturvallisuuskortti Reipas ja rehti asenne työtä kohtaan Suomen kielen taitoa     ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 40 h / vko Palkka: TES Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä. ---------- Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sini KarhuHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0406743630sini.karhu@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kuopio
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallamme Kuopioon kokkia kesäsesonkiin. ----------  Odotamme työnhakijoilta: hygieniapassia aiempaa kokemusta kokin tehtävistä ja/tai alan koulutusta reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta työntekoon suomen kielen taitoa ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat juhannuksen jälkeen ja työtä on tarjolla koko kesän ajaksi. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakuaika päättyy 26.6.2018 klo 12.00. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Marko MelamiesSmile Henkilöstöpalvelut0400 761 399marko.melamies@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme Saksaan kenttä-insinöörejä!! Sinulle on laivateollisuudesta tai vastaavasta kokemusta useampi vuosi joko suunnitelusta tai tuotannosta. Etsimämme henkilö voi olla taustaltaan teknikko tai insinööri. Työ kestää 1-2 vuotta ja olet Saksassa pääosin ja lepoviikot suomessa. Asuminen ja muu elämä maksetaan luonollisesti. Ota yhteyttä ja kerron lisää. Ari Myllyniemi, +358 2900 753 08, ari.myllyniemi@smilepalvelut.fi 
 • Alueet: Joensuu
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Joensuuhun sadevesi- ja salaojajärjestelmien asennukseen innokasta ja työtä pelkäämätöntä työntekijää. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Pääasia on, että lapio pysyy kädessä ja lapio heiluu ahkerasti läpi työpäivän, jotka voi venyä pitkiksi. Asenne ja fyysinen kunto ratkaisee siis paljon henkilön valinnassa. Eduksi katsotaan osaaminen ja ammattitaito. Oman auton käyttö on suotavaa, koska kohteet vaihtuu valmistumisjärjestyksessä ja tarpeen mukaan Joensuun alueella. ----------  Odotamme työnhakijoilta: aiempaa kokemusta salaoja putkistojen asentamisesta on plussaa voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työntekoon tiimityöskentelytaitoa mahdollisuutta urakkatyöhön Eduksi katsotaan alan koulutus ja kokemus putkitöistä ja maanrakennuksesta. ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen/kokemuksen mukaan sekä asianmukaisen varustuksen työntekoa varten.  Töitä on tarjolla pitkälle syksyyn Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan (urakkapalkka) Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Juuso AkkanenSmile Henkilöstöpalvelut040 639 0904juuso.akkanen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 2kpl
  Oletko helsingin kovin muuttaja, joka selviytyy Helsingin liikenteestä niin ison kuin pienemmän auton kanssa? Hae meidän tiimiin!  ---------- Mitä etsimme Etsimme muuttokuljettajia Helsinkiin kesäsesongin ajaksi. Voit siis olla opiskelija vailla kesätyötä tai kokenutkin muuttokuljettaja. Aloitus päivittäin Vantaalta, muuttokeikkoja päivän aikana ympäri pääkaupunkiseutua. Vaadimme kuljettajalta C1E -korttia hyvää suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä myös kuljettaja auttaa kavereitaan kantamisessa.  ----------  Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme:  Odotamme  työnhakijoilta: C1E-ajokortti suomen kielen taitoa fyysistä kuntoa joustavuutta ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:Tarjoamme kokoaikaisen työn täysillä tunneilla kesän ajaksi. Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuutta jatkaa myös kesän jälkeen. Palkkaus on vähintään TES mukainen, asiakkaan kanssa sovittu palkka.  Työt alkavat toukokuussa.  ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme kalustepuuseppää liikkuvaan työhön. AsiakasyritysesittelyAsiakkaamme on messuosastojen ja ravintoloiden rakentamiseen perehtynyt yritys. He etsivät nyt kalustepuuseppää. ----------  Mitä etsimme Etsimme kalustepuuseppää messuosastojen, toimitilojen ja ravintoloiden kiintokalusteiden rakennus- ja asennustehtäviin. Rakennusmateriaaleina käytetään puuta, metallia, alumiinia, akryylia ja monia muita materiaaleja. Työ on kokoaikainen, pitkäaikainen työ, jossa liikutaan ympäri Suomea ja mahdollisesti Pohjoismaissa. Työ sijaitsee Vantaalla. B-ajokortti ja oma auto pakolliset, sillä julkisilla työpaikalle ei helposti pääse.  ----------  Odotamme  työnhakijoilta: työkokemusta puusepän töistä B-ajokortti ja auto käytettävissä suomen kielen taitoa C-kortista on etua työssä   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: (Jätä väliotsikko näkyviin)Tarjoamme kokoaikaisen, pitkäaikaisen työn. Työ mahdollistaa liikkumisen ympäri Suomea ja mahdollisesti rajojen ulkopuolellekin.  Palkkaus sopimuksen mukana. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.  ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: (Jätä väliotsikko näkyviin) Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä jo heti tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: (Jätä väliotsikko näkyviin)Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 4kpl
  Etsimme asiakkaallemme ammattipätevvyden omaavia autonkuljettajia. Toivomme hakijalta: - Työturvallisuuskortti tarvittaessa - Ammattipätevyys - C-kortti - Digi valmiudet - kovaa asennetta työntekoon - suomenkielen taitoa Lisätietoa tehtävästä antaa Martti Lehto 050 467 3499 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Lahti, Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 6kpl
  Nouseeko puntin lisäksi myös ikkunat? Nyt olisi ikkuna-asentajille töitä tarjolla. AsiakasyritysesittelyAsiakkaamme on jo vuodesta 2004 asti ikkuna-asennuksia tehnyt yritys, jolla on laaja asiakaskunta pääkaupunkiseudulla ja Päijät-Hämeen alueella.   ----------  Mitä etsimme Etsimme suomen kielen taitoisia, fyysisesti hyvässä kunnossa olevia ikkuna-asentajia kokoaikaiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla pääkaupunkiseudulla sekä ajoittain myös Päijät-Hämeen alueella. Kokemus ikkuna-asennuksista on plussaa, muttei välttämätöntä, sillä tehtävään koulutetaan kyllä. Tärkeintä on, että olet reipas ja omaat aktiivisen asenteen.  Odotamme  työnhakijoilta: suomen kielen taitoa fyysistä kuntoa asennetta kokemus ikkuna-asennuksista on eduksi     ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:Töitä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmäksi aikaa.  Palkkaus perustuu TESiin, mutta on sovittavissa.  Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään!Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 5kpl
  Rakennusmies betonitöihin! Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia rakentajia Helsingissä ja Espoossa sijaitseville työmaille. Rakentamisesta iso osa on elementtiasennusta sekä erilaisia betonitöitä, joten aiempi kokemus elementtiasennuksesta ja betonitöistä on hakijalle suuri valtti. ----------  Mitä etsimme?Etsimme tekijöitä, joilla on kokemusta omakoti- ja paritalojen rakentamisesta ja eritoten elementtiasentamisesta ja erilaisista betonitöistä. Työmailla on tarvetta timpureille, rakennusmiehille sekä apumiehille.  ----------  Mitä odotamme hakijalta:  Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Suomen kielen taitoa Rehtiä ja reipasta otetta työhön Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Martti Lehto YhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut050 467 3499martti.lehto@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  Nyt on haussa tulevaisuuden maanmittausexpertti pääkaupunkiseudun kesän projekteihin! Maanmittauspuolella mainetta niittaava asiakasyrityksemme Uudeltamaalta etsii riveihinsä maanmittaajaa tulevan kesän kohteisiin. Lähtökohtaisesti haussa on tekijä kesälle, mutta kesä tarjoaa loistavan näytönpaikan lyödä omalla osaamisella ja asenteella itsensä läpi pidemmälläkin tähtäimellä kasvussa olevaan asiakasyritykseen. ---------- Mitä odotamme hakijalta:  Haussa olevalta kaverilta odotetaan mittauspuolen koulutusta ja sitä kautta ymmärrystä nykypäiväisestä maanmittauksesta. Käytössä on nykyaikainen Trimblen kalusto ja käytössä on muun muassa robottitakymetri ja GPS-laitteet, joilla saadaan vaativimmatkin mittaukset suoritettua. Lisäksi käytössä on 3D-WIN -ohjelmisto. Työmaat sijaitsevat suurelta osin Espoon alueella, mutta kuitenkin ympäri pääkaupunkiseutua, joten oman auton käyttömahdollisuus on lähestulkoon pakollinen tehtävää suorittaessa. Odotamme  työnhakijoilta: aiempaa kokemusta maanmittauksesta erilaisissa kohteissa kokemus Trimblen laitteiden ja/tai 3D-WIN ohjelmiston käytöstä suureksi eduksi yhteistyökykyä ja sosiaalisia taitoja oman auton käyttömahdollisuus ---------- Mitä tarjoamme ja palkka: Kuten aiemmin mainittu niin tarjolla on tässä kohtaa määräaikainen työsuhde, joka kestää kesän läpi syksylle. Syksyllä arvioidaan tilanne uudelleen ja jos valittu henkilö tekee lähtemättömän vaikutuksen ja asiakkaamme toiminta jatkaa samassa nousukiidossa kuin tähän saakka, töitä tulee varmasti riittämään myös tulevaisuudessa. Palkkauksen suhteen mennään hyvin pitkälti maa- ja vesirakennusalan työehtosopimuksen mukaan, mutta sovitaan kuitenkin tekijäkohtaisesti kokemuksen mukaan. ----------  Miten haet työpaikkaa:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Martti LehtoYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut martti.lehto@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Vantaa
  Työpaikat: 3kpl
  Oletko sinä kulmakunnan paras jätekuski? Etsimme asiakkaallemme jäteautonkuljettajia. Varikko sijaitsee Vantaalla, mutta ajoa on ympäri pääkaupunkiseutua. Tehtävään valittu henkilö tulisi ajamaan tasapuolisesti kaikkia reittejä, joten kokemus keskusta-ajosta sekä lähiöajosta luetaan suureksi eduksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen!  ----------  Mitä odotamme hakijalta  C- korttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä kokemusta vastaavista tehtävistä joustavuutta  paineensietokykyä ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla kokoaikaisesti ja vuoden loppuun. Työt alkavat heti.  Palkka: TES tai  mukaan, tuntipalkka ---------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi jo tänään!Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 5kpl
  Rakentamaan pientaloja pääkaupunkiseudulle?Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia rakentajia Helsingissä ja Espoossa sijaitseville työmaille. Rakentamisesta iso osa on elementtiasennusta, joka tapahtuu EPS-harkoilla, joten aiempi kokemus elementtiasennuksesta ja betonitöistä on hakijalle suuri valtti. ----------  Mitä etsimme?Etsimme tekijöitä, joilla on kokemusta omakoti- ja paritalojen rakentamisesta ja eritoten elementtiasentamisesta ja erilaisista betonitöistä. Työmailla on tarvetta timpureille, rakennusmiehille sekä apumiehille.  ----------  Mitä odotamme hakijalta:  Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Suomen kielen taitoa Rehtiä ja reipasta otetta työhön Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Mikko HakkarainenHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut040 530 00 90mikko.hakkarainen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 5kpl
  Asiakaspalveluhenkisiä kassamyyjiä pääkaupunkiseudun päivittäistavarakauppoihin! Etsimme asiakkaallemme iloisia kassatyöntekijöitä pääkaupunkiseudun K-ryhmän myymälöihin työskentelemään osa-aikaisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla saman tien ja työtuntien suhteen on sovittavissa joko opiskeluiden ohelle sopivat työvuorot ja myös enemmän työtunteja kaipaaville on tarjolla työsopimuksia isommilla työtunneilla. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti kassatyöskentelyä, mutta työpäivät saattavat pitää sisällään myös muita kaupan alan tehtäviä kuten hyllytystä, hintakyltitystä ja yleistä siisteyden ylläpitoa. ----------  Mitä odotamme hakijalta: Hakijoilta odotamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan eli ilon kautta duuniin! Työssä vaaditaan myös useita erilaisia pätevyyksiä ja passeja, joiden omaaminen hakemusvaiheessa katsotaan hakijalla eduksi, mutta tarvittaessa lupa-asiat saadaan hoidettua kuntoon myös ennen työsuhteen alkamista. Työssä vaadittava osaaminen: Keskon kassajärjestelmä Veikkauksen ja RAY:n tuotteiden koulutukset Ikärajapassi Posti Hygieniapassi Mainitsethan hakemuksessasi jos omaat jonkun yllä olevista passeista/osaamisista! ----------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Martti LehtoYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut martti.lehto@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 4kpl
  Hei sinä BROG-taitoinen kaivinkonekuski! Meillä on sinulle purkuhommia! ----------  Mitä etsimme  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia kaivinkoneenkuljettajia käynnissä oleville työmaille pääkaupunkiseudulle. Toivomme sinulta kokemusta BROG- kaivinkoneista. Työssä vaaditaan tarkkuutta ja paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Joustavuutta tarvitaan myös, sillä joskus voi joutua hyppäämään lapion varteen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä ja kestävät kauden loppuun. ----------  Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme: Odotamme  työnhakijoilta: kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työstä kuvienlukutaitoa voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit joustavuutta tiimityöskentelytaitoa perämiehen kanssa  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme sinulle työpaikan kilpailukykyisellä palkalla. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmäksi aikaa. Nyt ei siis puhuta vain kesätyöstä, vaan osaava tekijä työllistyy koko kaudeksi.  Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 5kpl
  Etsimme liha- ja palvelutiskille myyjiä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Helsingin keskustaan. ----------- Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme:  Odotamme työnhakijoilta: kokemusta liha/palvelutiskimyynnistä ruoanvalmistustaitoja hygieniapassi asiakaspalvelutaitoa ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Työ on kokoaikainen.   Palkkaus TES mukaan.  Työt alkavat sopimuksen mukaan. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä jo tänään!Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Martti LehtoYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelutmartti.lehto@smilepalvelut.fi0504673499 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 2kpl
  VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ ILMALAN VARIKOLLE Etsimme varastotyöntekijöitä Avecralle Ilmalassa sijaitsevalle junavarikolle ravintolavaunujen lastaukseen! Työskentely tapahtuu Helsingissä Ilmalan varikolla ja työtunteja tulee olemaan keskimäärin 90h / 3 viikkoa. Työvuorot ajoittuvat viikon kaikille päiville klo 04.30-01.00 väliselle ajalle. Avecra perehdyttää työntekijät toimintaansa heti töiden alkaessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Edellytämme hakijoilta:   B-ajokorttia Hygieniapassia Hyvää fyysiistä kuntoa Tiimityöskentelytaitoja Paineensietokykyä Joustavuutta työaikojen suhteen Reipasta otetta työntekoon Vastuullista asennetta työntekoa ja työturvallisuutta kohtaan Työssä menestymiseen auttavat alan alan koulutus ja aikaisempi työkokemus. Reipas ja vastuuntuntoinen ote työhön sekä hyvä paineensietokyky yhdistettynä tiimityöskentelytaitoihin vievät pitkälle. Vastuullisen työympäristön vuoksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta ja luotettavuutta. Myös suomen kieli tulee hallita erinomaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja jatkuvat vuoden loppuun asti, mahdollisesti kauemmin. LISÄTIEDOT JA KYSYMYKSET: Marianne ManninenHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutmarianne.manninen@smilepalvelut.fip. 046 921 1220
 • Alueet: Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  Omaatko kokemusta sähkötöistä sekä mahdollisesti työnjohdollisista tehtävistä? Asiakkaamme etsii kauttamme sähkötöiden johtajaa Uudenmaan alueelle. Tehtävään kuuluu asiakkuus- sekä esimiesvastuu. Projektipäällikkönä johdat, suunnittelet ja organisoit projekteja sekä osallistut työmaakokouksiin. Hakemamme tekijä on valmis tarvittaessa myös itse pukemaan haalarit ylleen. Sähköasennus El-Tec Oy Vahvasti kehittyvä vuonna 2007 perustettu, pääkaupunkiseudun alueella toimiva sähköalan yritys. Yrityksen asiakaskunta koostuu pääasiassa ammattirakennuttajista, rakennusliikkeistä ja kiinteistönomistajista. Asiakkaamme työllistää tällä hetkellä 15 sähköalan ammattilaista ja käytössään heillä on kahdeksan huoltoautoa. ----------  Mitä etsimme: Omaat kokemusta työmaatoiminnasta sekä projektien läpiviennistä itsenäisesti alusta loppuun. Etsimällämme henkilöllä on usean vuoden työkokemus kiinteistöjen pien- ja suurjännitteisten laitteistojen parissa, sekä kokemusta uudis- ja saneerauskohteista. Tehtävä vaatii vahvoja yhteistyötaitoja, kykyä opastaa työntekijöitä ja ratkoa käytännön ongelmia. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmaratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä ja työhön tarttuvaa otetta. ----------  Odotamme  työnhakijoilta:  S1 -pätevyys kokemusta vastaavista tehtävistä joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan voimassa olevaan työ- sekä sähköturvallisuuskorttia suomen kielen taitoa B ajokorttia ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjolla on kokoaikainen kokopäivätyö mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän parissa. Palkkaus määräytyy työhön valitun henkilön taustan perusteella.  Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena, mutta tarjoamme mahdollisuuden vakinaistua kovassa nosteessa olevaan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopivan henkilön löytyessä.    Ville HeroldYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 4366ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaan pajalle koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.  ----------  Mitä etsimme Etsimme sitoutumiskykyistä, asennetta puhkuvaa työntekijää asiakkaamme pajalle Helsinkiin. ----------    Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme:  Odotamme  työnhakijoilta: aikaisempaa kokemusta koneistajan tehtävistä joustavuutta ja huolellisuutta kykyä itsenäiseen työskentelyyn asennetta  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakavaraisessa asiakasyrityksessä. Kun työt hoitaa hyvin, on tietyn ajan jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen Palkka: vähintään TES tai Sopimuksen mukaan ---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä jo tänään!Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 1kpl
  Haemme asiakkaallemme Pirkanmaan alueelle ahkeraa ja vastuullista ELEMENTTISAUMAAJAA. Hakijalta toivomme: - aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä - ennen kaikkea OIKEANLAISTA ASENETTA ja työmotivaatiota! - voimassaolevaa työturvallisuuskorttia - oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemus nettisivujemme kautta viipymättä! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 • Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle reippaita ja luotettavia IKKUNANPESIJÖITÄ. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa ikkunoiden ulkopesua ja sisäpesua erilaisia työvälineitä apuna käyttäen sekä tilanteen mukaan myös muita kiinteistöjen puhtaanapitotehtäviä kuten painepesuja ym. Aiemmasta kokemuksesta on työssä hyötyä, mutta myös hyvällä ja aktiivisella asenteella työhön oppii nopeasti. Työntekijältä odotamme:- hyvää fyysistä kuntoa ja intoa työskennellä ikkunanpesutehtävissä- luotettavuutta ja joustavuutta- sisukasta ja reipasta asennetta työntekoon- kokemus henkilönostimien käytöstä plussaa (saksilava, kuukulkija)- etua on, jos et pelkää korkeita paikkoja - B-ajokortti katsotaan myös eduksi Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemus jo tänään! Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa RAKENNUSMAALARIA. Hakijoilta odotamme, alan koulutusta, aiempi työkokemus katsotaan eduksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia  oma-aloitteisuutta joustavuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta rehtiä ja reipasta asennetta työn tekoon suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä CV ja hakemus ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme luotettavaa ja ammattitaitoista konekuskia purkutyöhön Tampereen alueelle. Työ on koneellista purkutyötä, jossa kalustona on erilaiset kuormaajat (mm. Avant, Bobcat), purkurobotit, kaivinkoneet ja kurottajat. Hakijalta odotamme: itsenäistä työotetta vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta suomen kielen taitoa Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ilmoituksesta löytyvästä hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Jeri Ojakangas Henkilöstökonsultti Smile Henkilöstöpalvelut, Tampere 0405309353 jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa PUTKIASENTAJAA. Työntekijältä odotamme: - kokemusta erilaisista putkiasennuksista - hyvää ja tarkkaa työjälkeä - voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia
 • Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ASBESTINPURKAJAA reissutyöhön. Olet etsimämme tekijä, mikäli - sinulla on aikaisempaa kokemusta asbestinpurkutehtävistä - asbestinpurkulupasi ja työturvallisuuskorttisi on voimassa - sinulla on motivoitunut työasenne - olet valmis tekemään monipuolisesti purkutöitä - reissuhommat sopivat sinulle - suomen kielen taitosi on hyvä Tarjoamme osaaville tekijöille asialliset majoitukset sekä päivärahat.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa PURKUMIESTÄ saneerauskohteisiin. Työntekijältä odotamme: - kokemusta vastaavista työtehtävistä - hyvää fyysistä kuntoa - oma-aloitteisuutta - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa PAIKKARIA saneeraus- ja uudiskohteisiin. Työntekijöiltä odotamme: - oma-aloitteisuuta - kokemusta vastaavista työtehtävistä - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta Kyseisestä työstä sekä lukuisista muista alueella avoimina olevista rakentamisen ja teollisuudenalan työpaikoista antaa lisätietoa Mikko Vilenius puh. 050 351 4988 tai mikko.vilenius@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa KIRVESMIESTÄ uudis-ja saneerauspuolen työtehtäviin. Työntekijöiltä odotamme: - kokemusta vastaavista työtehtävistä - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta Kyseisestä työstä sekä lukuisista muista alueella avoimina olevista rakentamisen ja teollisuudenalan työpaikoista antaa lisätietoa Jeri Ojakangas puh. 040 5309 353 tai jeri.ojakangas(at)smilepalvelut.fi
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa IV-ASENTAJAA uudis- ja saneerauskohteisiin. Työntekijältä odotamme: - aikaisempaa kokemusta IV-asennuksista - kykyä työskennellä itsenäisesti - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - eduksi luetaan tulityökortti ja oman auton käyttömahdollisuus
 • Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa Liikennemerkkiasentajaa.    Liikennemerkkiasentajana toimit liikennemerkkien asennustöiden parissa. Työtehtävät ovat pääasiassa Tampereella, mutta asentajalta odotetaan myös matkustusvalmiutta tarvittaessa. Työ on pitkälti ulkotyötä ja asennustehtävissä käytetään nosturia. Olet etsimämme henkilö mikäli olet innokas ja nopea oppimaan, sekä sinulla on kokemusta asennustehtävistä. Olet motivoitunut, omatoiminen ja kehittymishaluinen. Sinulla on C-ajokortti. Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttä. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme Wille-ajotaidollista konekuskia Tampereen alueelle. Työssä ajetaan Wille-koneilla, joten kokemus niistä on huomattava etu. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa jo tänään! Hakijalta toivomme: - Kokemusta Wille-koneista - OIKEANLAISTA ASENETTA ja työmotivaatiota! - B-korttia - oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemus nettisivujemme kautta viipymättä! Smile Henkilöstöpalvelut on vuonna 2002 perustettu, valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta ja henkilöstöpalveluja sekä hoitaa rekrytointitoimeksiantoja. Smile Henkilöstöpalvelut ratkaisee asiakkaidensa monipuolisia henkilöstötarpeita ja tarjoaa työntekijöilleen mielenkiintoisia työ- ja uramahdollisuuksia. Toimimme ravintola- ja kaupan alalla, teollisuudessa, rakennusalalla, logistiikassa, kunnossapidossa, terveydenhuoltoalalla sekä tapahtumissa ja promootioissa. Smile Henkilöstöpalvelut on osa pörssiyhtiö Restamax Oyj:tä. Lisätietoja: www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereelle ammattitaitoisia ja luotettavia RAKENNUSMIEHIÄ. Tarjolla pitkä pesti ammattitaitoisille tekijöille. Työntekijöiltä odotamme: - kokemusta vastaavista työtehtävistä - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme PIRKANMAAN alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ. Työntekijältä odotamme: - kokemusta vastaavista työtehtävistä - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ASBESTINPURKAJAA Pirkanmaalle. Olet etsimämme tekijä kun - sinulla on aikaisempaa kokemusta asbestinpurkutehtävistä - asbestinpurkulupasi ja työturvallisuuskorttisi ovat voimassa - sinulla on motivoitunut työasenne - olet tottunut toimimaan itsenäisesti sekä tiimissä - olet valmis tekemään monipuolisesti purkutöitä - reissuhommat sopivat sinulle - suomen kielen taitosi on hyvä Tarjoamme osaaville tekijöille pitkän työsuhteen, reissuhommissa asialliset majoitukset sekä päivärahat. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
 • Työpaikat: 1kpl
  Etsimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme KIINTEISTÖTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan! Oikealle tekijälle luvassa pitkä työsuhde hyvässä työpaikassa.  Työ sisältää erilaisia kiinteistöhoidon tehtäviä mm. nurmikonleikkuuta, roskien keräystä sekä muuta ulkona tehtävää työtä. Työ sisältää myös jonkin verran sisätöitä osaamisen mukaan. Hakijalta toivomme: - Tieturva- ja työturvakorttia - Oma-aloitteisuutta - B-korttia - Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi - Ennen kaikkea OIKEANLAISTA ASENETTA ja työmotivaatiota! Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemus nettisivujemme kautta viipymättä!
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa RAKENNUSSIIVOOJAA. Työtehtäviäsi ovat rakennusten siivous, suojaus ja yleisen siisteyden ylläpitäminen. Työntekijältä odotamme: - mielellään kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta se ei ole pakollista - oimassa olevaa työturvallisuuskorttia - ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista ja luotettavaa SÄHKÖASENTAJAA rakennustyömaille uudis-ja saneerauspuolen työkohteisiin. Työntekijältä odotamme: - aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alan koulutusta - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta Kyseisestä työstä sekä lukuisista muista alueella avoimina olevistarakentamisen ja teollisuudenalan työpaikoista antaa lisätietoa Jeri Ojakangaspuh. 040 5309 353 tai jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle ammattitaitoista LAATOITTAJAA uudis- ja saneerauskohteisiin. Työntekijöiltä odotamme: - kokemusta vastaavista työtehtävistä - oma-aloitteista asennetta - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereelle reipasta ja hyvän työasenteen omaavaa RAKENNUSAPUMIESTÄ. Työntekijöiltä odotamme: - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi mutta ei välttämätöntä - oma-aloitteista ja innokasta työasennetta - ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on eduksi Haastatteluita pidetään hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
 • Alueet: Kuopio
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon laatoittajia. ----------  Odotamme työnhakijoilta: aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai alan koulutusta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia joustavuutta ja huolellisuutta ---------- Mitä tarjoamme ja palkka:Tarjoamme työntekijälle kilpailukykyisen palkkauksen sekä asianmukaisen varustuksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ethän aikaile hakemuksen kanssa, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! ---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville MikkanenSmile Henkilöstöpalvelut044 534 6168ville.mikkanen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Nurmijärvi
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakkaalleemme tehoimuauton kuljettajaa Uudenmaan alueella tapahtuvaan ajoon (varikko Nurmijärvellä). Kokemus imuautolla ajamisesta plussaa muttei missään nimessä edellytys paikan saamiselle, sillä tehtävään perehdytetään perusteellisesti ja asenne on se mikä loppupeleissä ratkaisee! Kyseessä pääsääntöisesti päivätyö, silloin tällöin saattaa olla töitä myös iltaisin. Työ tehdään Uudellamaalla ja alueen tuntemus katsotaan eduksi. Hyvälle työntekijälle tullaan tarjoamaan mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme palvelukseen. Hakijoilta odotamme: Kokemusta kuorma-autolla ajosta ja vähintään C -luokan ajokorttia Kuljettajan ammattipätevyyttä sekä työturvallisuuskorttia Reipasta asennetta sekä joustavuutta työaikojen suhteen Kokemus vastaavista tehtävistä ehdottomasti eduksi, mutta ei pakollista Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen heti sivujemme kautta, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Pikkarainen, kimmo.pikkarainen@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Jyväskylä
  Työpaikat: 1kpl
  Työhöntarttuva maanrakennus työntekijä Etsimme asiakkaallemme maanrakennusalan tekijää, jolla on jo kokemusta maanrakennusalan töistä, ja joka liikkuu tottuneesti työmaalla. Työmaat sijaitsevat Jyväskylässä ja sen tuntumassa. ---------- Mitä odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan töistä ja halua kehittyä edelleen voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturva1 -kortit kykyä itsenäiseen työhön joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 40 h / vko tai kuvaavaa tekstiä.   Palkka: Maa-ja vesirakennuslan TESin mukainen tuntipalkkaTyöt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä mukaan mahdollinen CV:si. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Riikka PihlajaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0405342733 riikka.pihlaja[at]smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 3kpl
  Sähkömies reissutyöhönJos sinulla on useamman vuoden työkokemus ja olet alastasi kiinnostunut ammattilainen, voi tässä olla juuri sinulle työ loppukesäksi. Työn sijainti on Pohjois-Savossa, mutta työntekijälle tarjotaan majoitus, joten palkattavat henkilöt voivat olla myös muualta Suomesta.   ----------  Mitä etsimme: Etsimme henkilöä, joka kykenee sähkömiehen työhön täysin itsenäisesti. Etsimämme henkilö omaa myös hyvät ryhmätyöskentelytaidot ja selkeän tavan ohjeistaa muita tarvittaessa. Työtä tehdään rakennustyömailla. Hyvä asenne ja positiivinen työote ovat itsestäänselvyys. ----------   Mitä odotamme hakijalta:Odotamme  työnhakijoilta: Alan koulutusta ja työkokemusta vähintään 2-3 vuoden ajalta Voimassa oleva työturvallisuuskortti (+sähkötyöturvallisuus) Valmiutta reissutyöhön Sitoutumista suoritettavaan projektiin, hyvää asennetta ja työhalua     ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla vähintään 40 h / vko.   Palkka: TES Työt alkavat heinäkuussa ja kestävät noin 2-3kk. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 28.6.2018. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sini KarhuHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0406743630sini.karhu@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Jyväskylä
  Työpaikat: 1kpl
  Monipuolinen metallialan tekijä Hei sinä, joka olet kuin kotonasi hitsauslaitteiden äärellä ja metallin käsittely ja monenmoiset metallityöt ovat sinun juttusi! Menet myös mielelläsi uusiin ympäristöihin ja teollisuushallissa tunnet olevasi kuin kotonasi.   ---------- Mitä etsimme Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään monitaitoista metallialan osaajaa. Sinulta sujuu mm. hitsaus, pienet kokoonpano- ja huoltotyöt, koneiden käyttö- ja huoltotyöt. Sinulla on itsenäinen työote ja aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä. Tunnet olosi kotoisaksi teollisuusympäristössä ja olet valmis oppimaan myös uutta ---------- Mitä odotamme hakijalta   aiempaa kokemusta metallialan töistä sekä työtä pelkäämättömän asenteen voimassa olevat työturva- ja tulityökortti B-ajokortti (omaa autoa ei tarvitse omistaa) ongelmanratkaisukykyä   ---------- Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 40 h/ vko Palkka: Teknologiateollisuuden tes Työt alkavat HETI  sopivan työntekijän löydyttyä. ---------- Miten haet työpaikkaa   Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja kerro meille työkokemuksestasi ja millainen tekijä olet! Liitä mukaan CV:si ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Riikka Pihlaja Henkilöstökonsultti Smile Henkilöstöpalvelut 040 534 2733 riikka.pihlaja[at]smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi     Ilon kautta töihin. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Jyväskylä
  Työpaikat: 1kpl
  Iloinen parturi-kampaaja Jyväskylään kesätöihin tai pidemmäksikin aikaa   ----------  Etsimme iloista ja asiakaspalveluhenkistä parturi-kampaajaa asiakasyritykseemme Jyväskylään. Mahdolisuus tehdä töitä kiinteä kk- palkka + myyntiprovisio tai esim. kevytyrittäjänä/yrittäjänä. ----------    Mitä odotamme hakijalta: alan koulutus ja/tai aiempaa kokemusta parturi-kampaajan monipuolisista tehtävistä tiimityötaidot reipas asiakaspalveluasenne halu kehittyä omassa työssä työtäpelkäämätön asenne     ---------- Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 37,5 h/viikko Palkka: kk-palkka + myynnistä provisio tai mahdollisuus tehdätöitä kevytyrittäjänä/yrittäjänäTyöt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä mahdollinen CV:si mukaan.Hakuaika päättyy 29.6.2018 ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Riikka PihlajaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0405342733riikka.pihlaja[at]smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Mikkeli
  Työpaikat: 1kpl
  LVI-eristäjä Mikkeliin! Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin ammattitaitoista LVI-eristäjää eri tyyppisiin kohteisiin. Työ pitää sisällään mmm. putkien ja ilmavaihtokanavien, sekä viemärien eristämistä. Mahdollisuus pitempään työsuhteeseen.  -------Hakijalta toivomme:- LVI- tai rakennusalan koulutusta ja/tai useamman vuoden työkokemusta - aikaisempaa kokemusta villoitus- ja eristystöistä - joustavuutta ja huolellisuutta - voimassa oleva työturvallisuuskortti - kuvienlukutaito katsotaan eduksi ------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä www.smilepalvelut.fiTäytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 29.6.2018, mutta haastattelut aloitamme heti, joten laita hakemuksesi jo tänään! ------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Kai TillanenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 0806kai.tillanen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Lieto, Turku
  Työpaikat: 1kpl
  Kuorma-autonkuljettaja, Turku Etsimme asiakkaallemme Turkuun kuorma-autonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuusta syyskuuhun kesävälle ajalle. Työnkuva on elintarvikekuljetukset Turusta Varsinais-Suomen alueelle. Toivomme hakijalta ammattitaidon lisäksi kykyä toimia itsenäisesti ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työajat sijoittuvat klo 03-17 väliseen aikaan. Mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Odotamme Sinulta:- C -ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä- oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja ennen kaikkea asennetta- E-kortti luetaan eduksiLähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen tuomas.arjamaa@smilepalvelut.fi  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Tuomas ArjamaaYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut045 2148 414tuomas.arjamaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Lieto, Turku
  Työpaikat: 1kpl
  Kuorma-autonkuljettaja, Lieto Etsimme asiakkaallemme Liedon Tarvasjoelle kuorma-autonkuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuusta vuoden loppuun kesävälle ajalle. Mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Työnkuva on rakennusmateriaalien kuljetukset Tarvasjoelta Etelä-Suomen alueelle. Toivomme hakijalta ammattitaidon lisäksi kykyä toimia itsenäisesti ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työajat sijoittuvat klo 06-17 väliseen aikaan.  Odotamme Sinulta:- C -ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia- oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja ennen kaikkea asennetta- E-kortti luetaan eduksiLähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen tuomas.arjamaa@smilepalvelut.fi  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Tuomas ArjamaaYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut045 2148 414tuomas.arjamaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Jämsä, Keuruu
  Työpaikat: 1kpl
  Haussa hyvä hitsaaja, jolla on halu tehdä oikeasti töitä!Oletko sinä asiakasyrityksemme tuleva työntekijä? ----------  Mitä etsimme Etsimme asiakkaallemme Keski-Suomeen hitsaajaa, joka ei arastele työntekoa. Mig/mag-hitsaus on sinun juttusi ja haluat kehittyä siinä lisää. Olet valmis näyttämään osaamisesi! ---------- Mitä odotamme hakijalta: kokemusta mig/mag hitsauksesta ja/tai metallialan koulutus työtäpelkäämätön ja reipas asenne voimassa oleva työturvallisuuskortti   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 40 h / vko. Palkka: Teknologiateollisuuden TES tuntipalkkaTyöt alkavat  heti sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä mahdollinen CV:si mukaan.Hakuaika päättyy 29.6. 2018. Mutta jätä hakemus viipymättä, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Riikka PihlajaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0405342733riikka.pihlaja[at]smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Ulvila
  Työpaikat: 2kpl
  UTU-konserni on kehittyvä perheyhtiö. Tuotevalikoimamme on monipuolinen. Valmistamme ja myymme puistomuuntamoita, sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, johtokanavajärjestelmiä, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Asiakkaitamme ovat teollisuus, sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat ja OEM-valmistajat.  Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa ja myyntikonttorit Vantaalla, Tampereella, Mikkelissä, Jyväskylässä ja Oulussa. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa ja Liettuassa ja yhteensä palveluksessamme on 150 henkilöä. Vuosi 2016 oli meille voimakas kehittymisen ja kasvun vuosi ja UTU-konsernin liikevaihto nousi yli 33M€:oon.     Haemme ahkeria ja ammattitaitoisia  Kojeistoasentajia Ulvilaan Sähkökeskusten valmistukseen. Sinulla on sähköalan osaamista. Alan työkokemus katsotaan eduksi.  Palkkaus perustuu teknologiateollisuuden TES:siin.   Valittavilta henkilöiltä odotamme   sähköpiirustusten lukutaitoa tavoitehakuista asennetta työhön kykyä itsenäiseen työskentelyyn mahdollisuus pidempi aikaiseen työhön Lisätietoja tehtävistä antaa Smile Henkilöstöpalvelut Janne Virtanen 050 3149 770 janne.virtanen@smilepalvelut.fi ja työnjohtaja Anne Pietilä anne.pietila@utu.eu     Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 29.6.2018 Lisätiedot ja yhteystiedot:  Janne VirtanenSmile Henkilöstöpalvelut050 3149 770janne.virtanen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Joensuu
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Joensuuhun osaavaa kalusteasentajaa. Pääsääntöisesti kalusteet ovat keittiökalusteita. Muut työtehtävät kalusteiden kokoamisesta riippuvat asiakasyrityksemme tarpeista. ----------  Odotamme työnhakijoilta: aiempaa kokemusta kalusteidenasennuksesta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työntekoon tiimityöskentelytaitoa Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kalusteasennuksesta, sekä muista nikkarointi töistä. ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen/kokemuksen mukaan sekä asianmukaisen varustuksen työntekoa varten.  Työn kesto on aluksi 6 kk jonka jälkeen on mahdollista jatkaa sopimusta. Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Juuso AkkanenSmile Henkilöstöpalvelut040 639 0904juuso.akkanen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Turku
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakkaallemme asbestinpurkaajia purkutyömaalle. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja asbestinpurkulupia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan toivomme hakijalta suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Alueet: Raisio
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme CNC - Koneistajaa. Metalli- ja koneistuspuolen ammattikoulu suotavaa -Aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta (Fanuc-ohjauksen perusosaaminen) -Reipas ja hyvä asenne. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä piirrustuksien lukutaito looginen ajattelutapa koneenkäyttötaito voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - tarvittaessa oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi nopeasti.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Kai Ortio 040 533 9161 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 4kpl
  Etsimme asiakkaallemme rakennusapulaisia satunnaisiin keikka hommiin. Sinulta löytyy valmius lähteä, vaikka yhden päivän työhön. Työn saaminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Toki keikat voivat olla myös kestoltaan pitempiäkin kuin yksi päivä. Lyhytkin pesti voi sinulle poikia pidemmän työsuhteen, joten ole reipas ja tartu tilaisuuteen. Sopii esimerkiksi opiskelijoille. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Alueet: Lappeenranta
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme maanrakennus asiakkaallemme osaavaa ja ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa. Eduksi katsotaan osaaminen infra-rakentamisesta tai 3D-tekniikasta. Jos olet itsenäiseen työhön kykenevä, ahkera ja ammattitaitoinen kaivinkoneenkuljettaja laita hakemus tulemaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä  ja jatkuu sääolosuhteiden salliessa aina joulukuulle asti. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Lappeenrannan alueella.  Odotamme  työnhakijoilta: työturva- ja tieturvakorttia nöyrää asennetta työntekoon suomen kielen taitoa kokemusta vastaavasta tehtävästä Haastattelemme henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä, niin laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sami KlemiYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 5605sami.klemi@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kuopio
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme aikaisempaa kokemusta omaavaa jakeluautonkuljettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopion alueelle. Työssä vaaditaan b ajokortti ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme  työnhakijoilta: reipasta asennetta kokemusta vastaavista tehtävistä joustavuutta ---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.6.2018 ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Annamari LeivoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut040 055 2912Sähköpostiosoite www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme, LVI-alan ratkaisuja ja kokonaisuuksia myyvälle asiakkaallemme, lämmitysjärjestelmien myyjää Turkuun.  Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ilmalämpö- ja maalämpöjärjestelmät, lämminvesivaraajat, aurinkolämpökeräimet jne. Etsimme myyjää, jolla on joko tietämys tai halu oppia alan ammattilaiseksi. Arvostamme teknistä osaamista, kiinnostusta alan tuotteisiin, ulospäinsuuntatunutta luonnetta ja halua tehdä kauppaa. Asiakkainasi ovat sekä yksityis- että yrityspuolen asiakkaita. Tapaat asiakkaita heidän kotonaan ja työmailla. Apunasi on myyntiorganisaatio, asennuspuolen ammattilaiset, maahantuoja sekä asiakkaamme monivuotinen kokemus lämmitysratkaisujen myynnistä ja toteuttamisesta. Työnkuva on liikkuvaista, joten ajokortti on välttämättömyys. Käytät joko omaa tai yrityksen autoa. Palkkasi koostuu kiintestä osasta sekä palkitsevasta provisio-osuudesta. Työtä tehdään arkisin ja tapaamisia on myös klo 16 jälkeen. Mikäli omaat kaupallisia kykyjä ja pidät teknisestä myynnistä, kannattaa hakea paikkaa pikaisesti. Tarjoamme näköalapaikan, mukavat työkaverit, hyvän työyhteistön ja paljon töitä. Haastattelemme jo hakuaikana. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Salo, Somero
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme koneistajaa Kiikalaan. Toivomme hakijalta kokemusta. Konekanta on melko iäkästä ja sarjat lyhyitä. Arvostamme kokemusta asetusten ja ohjelmienkin teosta. Soita ja kysy lisää 0400-946007 / Oksanen. Päivätyö. Työ alkaa heti tekijän löydyttyä joten toimithan nopeasti. Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi nopeasti.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Turku
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista timanttiporaajaa. Tarjoamme mukavan työn rennossa työporukassa ja kannustavan palkkauksen! Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Alueet: Kaarina, Naantali, Raisio, Turku
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme pitkät perinteet omaavalle liimapuuvalmistajalle, Late-Rakenteet Oy:lle, konepuuseppää puusepänteollisuuden monipuolisiin tehtäviin Turkuun, hyvien kulkuyhteyksien varrelle Pansiontielle. Työaika on 40 h/viikko, viikonloput vapaat. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä (aamu/ilta). Työnkuva koostuu liimapuupalkkien viimeistelytöistä. Työssä menestyminen edellyttää puusepän kädentaitoja, työkalujen ja -koneiden käyttämistä sekä rakennepiirustusten lukutaitoa. Toivomme hakijoilta luotettavuutta ja aitoa työhalua tehdasmiljöössä. Työ on fyysistä ja vaatii hyvää lihaskuntoa. Smile Job Services Turku hoitaa rekrytoinnin ja valitut hakijat työllistyvät ensin Smile Job Servicesin kautta ja siirtyvät myöhäisemmässä vaiheessa Late-Rakenteet Oy:n kirjoille. Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemus. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, hyvän uramahdollisuuden ja mukavat työkaverit. Lisätietoja saat p. 0400-946007.  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi nopeasti.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme tunnetulle pintakäsiteltävien ohutlevytuotteita ja kokoonpanopalveluita tarjoavalle yrityksellemme ammattitaitoista koneistajaa monipuolisiin tuotannon työtehtäviin. Yrityksen asiakkaat ovat menestyviä metalli- ja konepajateollisuus- sekä rakennusteollisuusyrityksiä. Konekanta on nykyaikainen ja monipuolinen. Mitä odotamme sinulta? - vankkaa kokemusta tai aitoa kiinnostusta CNC-koneistuksesta ja CNV-sorvauksesta, CNC-särmäyksestä , NC-vesileikkurista, levyntyöstökeskuksesta yms.  - halua kehittyä alan ammattilaiseksi - reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta omaa työtä kohtaan - hyvää tiimityötaitoa ja kykyä ymmärtää myös kokonaisuuksia Tarjoamme hyvän perehdytyksen, vakituisen työsuhteen hyvien kulkuyhteyksien varrella Laitilassa. Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi nopeasti.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaallemme sähköasentajaa uudis - ja saneeraus kohteisiin. Hakijoilta odotamme, voimassa olevat työturvallisuus ym. tarvittavat kortit oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa sähköalan koulutus - / tutkinto Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, niin olet heti mukana haastatteluun kutsuttavien joukossa. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Alueet: Lappeenranta
  Työpaikat: 1kpl
  Haemme asiakkaallemme iloista ja asiakaspalveluhenkistä kahvilatyöntekijää Lappeenrantaan. Kahvilatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää niin kahvilatuotteiden valmistusta, kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi kahvilatyöntekijä työskentelee mielellään vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä tarjolla vähintään 20-25h/vko.Aikaisempi kokemus kahvila- ja asiakaspalvelutehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Tärkeintä on hyvä asenne, oma-aloitteisuus ja halu kehittyä työssä. Työssä vaaditaan hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi: rehtiä ja reipasta otetta työn tekoonsuoraselkäisyyttäoma-aloitteisuuttasuomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 530 5605, sami.klemi[at]smilepalvelut.fi
 • Työpaikat: 4kpl
  Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun putkiasentajia. Aiempi kokemus putkiasennustöistä katsotaan eduksi, mutta kokemattomammatkin hakijat huomioidaan haussa - asenne ratkaisee!  Työt ovat monipuolisia putkiasennustöitä uudiskohteissa ja saneerauskohteissa. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tai motivaatiota kehittää itseään huippu-osaajaksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - tarvittaessa oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Työpaikat: 4kpl
  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia teollisuussähköasentajia Turun talousalueelle. Asiakas yrityksemme on merkittävä alan toimia. Työ on aluksi vuoratyöpaikka, mutta tässä on mahdollisuus saada pysyvä työpaikka. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Työpaikat: 1kpl
  Kahden ravintola-alan ammattilaisen unelma Töölössä, Trattoria Sogno!   Trattoria Sogno on tehty Ihanista italialaisista herkuista ja viinilasien kilinästä. Iloisesta puheensorinasta ja lämpimästä tunnelmasta. Ammattitaitoisesta ja sydämellisestä henkilökunnasta sekä rakkaudesta. Sognoon voi poiketa lounaalle tai pitkän kaavan mukaan nauttimaan illallista, ystävän kanssa viinilasille tai lauantaisin herkulliselle brunssille. Bienvenuti! ----------  Mitä etsimme: Hyvän ammattitaidon omaavaa tarjoilijaa, joka on asenteeltaan reipas ja palvelualtis aurinkoinen persoona. Työtä pelkäämätön tiimipelaaja, jolta työt hoituu myös kiireisinä päivinä. ----------    Mitä odotamme hakijalta:Hakemallamme henkilöllä on aito kiinnostus ravintola-alaa kohtaan, hän on oma-aloitteinen, nauttii työstään ja siitä, että asiakkaat tuntevat itsensä tervettulleeksi. Odotamme  työnhakijoilta: Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä/ koulutusta Hygienia-/anniskelupassia Joustavuutta Suomenkielen taitoa  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme vakituisen työn täysillä tunneilla. Palkka: Sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 04.03.2018 ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sanni HänninenHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 4336339sanni.hanninen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Turku
  Työpaikat: 8kpl
  Etsimme asiakkaallemme hyvää fyysistä kuntoa omaavia purkutyöntekijöitä. Haettavana olevaan työpaikkaan tehdään henkilöturvallisuusselvitys. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa hyvää asiakaspalveluhenkeä Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Alueet: Turku
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakkaallemme Turkulaiseen metallialan yritykseen tuotantotyöntekijöitä. Työtä tehdään nopealla sykkeellä, joten sinulla on hyvä olla hyvä paineensietokyky ja sen lisäksi hyvä fyysinen kunto. Mikäli olet mahdollisesti aikaisemmin työskennellyt Nokian tehtaalla, niin siitä on sinulle suuri etu. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä metalli tai lääketeollisuuden kokemus työntömastotrukin ajataito suotavaa piirrustuksien lukutaito työntömitan käyttötaito looginen ajattelutapa koneenkäyttötaito voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - tarvittaessa oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Alueet: Turku
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista laatoittajaa. Tekijän ei tarvitse olan alan huippu, mutta laatoittaa pitää osata. Eduksi on, jos sinulta löytyy maalaus - ja tapetointi osaamista sekä laminaattilattian / parkettilattian asennustaitoa. Työt alkaa heti pätevän tekijän löydyttyä. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa valmius yksin työskentelyyn rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, niin olet heti mukana valinnoissa. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Alueet: Sotkamo, Kittilä, Rovaniemi, Salla, Sodankylä, Nilsiä, Espoo, Hanko, Helsinki, Kauniainen, Vantaa
  TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA? SMILEN JA HAAGA-HELIAN YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA! Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja Haaga-Helia ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa. Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida Haaga-Helian kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita. Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen! SMILE HAKEE RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE JA SESONKIKOHTEISIIN! Lisätietoja: Mikko Törmä ToimialajohtajaSmile Henkilöstöpalvelut, koulutus0503948736mikko.torma@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
 • Työpaikat: 10kpl
  Ravintolatyöntekijäksi Leijonan tiimiin!   Smile etsii nyt ravintola-alan monitaitureita. Työtehtäviä on keittiöstä asiakaspalvelutyöhön. Moniosaaminen on ehdoton vahvuus. Työntekijä on tarvittaessa töihin kutsuttava. Sinulla on mahdollisuus työskennellä varuskunta-, henkilöstö-, ja opiskelijaravintoloissa. Toimipisteissä valmistetaan ja tarjoillaan monipuolista ja terveellistä ruokaa mausta tinkimättä. Leijona Cateringin toiminta perustuu yhdessä rakennettuihin leijonalaisiin arvoihin: vastuullisuuteen, asiakasläheisyyteen ja uudistumiseen.  Tarjoamme Mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevia taitojasi ja kehittää itseäsi Ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti mielenkiintoisessa työympäristössä Edellytämme hakijalta Kokemusta alan tehtävistä Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintoa Hygieniapassia Voimassa olevaa salmonellatodistusta Vastuullisuutta Energistä, joustavaa ja yhteistyökykyistä otetta työskentelyyn   Työntekijän odotetaan toimivan työtehtävässään   Asiakasläheisesti Kannattavasti ja tuloksellisesti Huolehtien tuotteiden laatu-, turvallisuus-, terveellisyys- ja esteettisyysvaatimusten toteutumisesta, pyrkien erinomaiseen laatuun.       Auton käyttömahdollisuus on suotavaa, osa toimipisteistä sijaitsee julkisenliikenteen ulkopuolella. Leijona Catering on savuton työpaikka. TYöhön valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Työhön valittu tekijä, tekee työsopimuksen Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätietoja voi kysyä: Jenni BorgenströmHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 358 8049jenni@smilepalvelut.fi  
 • Alueet: Turku
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme teknistä huoltomiestä. Mielellään kokemusta kiinteistöhuoltoalalta / talotekniikasta / lvi-puolelta / sähköpuolelta. Tarjolla itsenäinen vaihteleva työ mukavassa porukassa.Käytössä nykyaikaiset koneet ja laitteet. Palkkatoivomuksen saa esittää.  Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - tarvittaessa oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan asiakaspalveluhenkisyyttä suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161
 • Alueet: Lappeenranta
  Työpaikat: 1kpl
  Haemme maanrakennusasiakkaalle kokemusta omaavaa kaivinkoneen perämiestä. Hakijalla tulisi olla kokemusta infrarakentamisesta. Laserin käyttötaito katsotaan suureksi eduksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu sääolosuhteiden salliessa aina joulukuulle asti. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti Lappeenrannan alueella. Odotamme  työnhakijoilta: työturva- ja tieturvakorttia nöyrää asennetta työntekoon suomen kielen taitoa kokemusta vastaavasta tehtävästä Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sami KlemiYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 5605sami.klemi@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Hamina
  Työpaikat: 2kpl
  Haemme asiakkaalle Haminaan ilmastointikanavien puhdistajia. Työt alkaa touko- / kesäkuun vaihteessa ja kestää ainakin elokuulle. Työ on kokopäivätyötä. Odotamme hakijalta kokemusta ilmastointikanavien puhdistuksesta ja säädöistä. Kuvien lukutaito katsotaan eduksi. Hakijoilta odotamme: kokemusta ilmastointikanavien puhdistuksesta, LVI-alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi reipasta asennetta työtä kohtaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia B-ajokorttia suomen kielen taitoa Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sami KlemiYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 5605sami.klemi@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Heinola, Lahti
  Työpaikat: 1kpl
  AHKERA AC-KOKKI!Onko à la carte oma lajisi? Tuntuuko kiire mukavalta? Kuulostaa siltä, että tämä paikka on sinulle! Etsimme asiakasyrityksellemme osaavaa / kehityskelpoista AC-kokkia jatkuvaan ja kokoaikaiseen työpaikkaan. Edellytämme  työnhakijoilta: Aiempaa kokemusta AC-kokin töistä. Paineensietokykyä ja reipasta asennetta työhön. Omaa autoa. (Julkiset kulkuyhteydet iltaisin haasteelliset) Hygieniapassia   Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on haastetta, vaihtelua, hyvä työporukka ja henkilöstöedut. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Jukka ÅhmanHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 438 0113jukka.ahman@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Hamina
  Työpaikat: 2kpl
  Haemme asiakkaalle Haminaan ilmastointikanavien puhdistukseen aputyöntekijöitä. Työt alkaa touko- / kesäkuun vaihteessa ja kestää ainakin elokuulle. Työ on kokopäivätyötä. Hakijoilta odotamme: LVI-alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi tuntemus ilmastointikanavien puhdistuksesta katsotaan eduksi reipasta asennetta työtä kohtaan halua oppia uutta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia suomen kielen taitoa Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sami KlemiYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 5605sami.klemi@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Rauma
  Työpaikat: 1kpl
  Työnjohtaja Oy LAI-MU Ab on Raumalla toimiva metallialan perheyritys. Valmistamme LM TRAC-monitoimikoneita ja työlaitteita sekä turvaohjaamoja erilaisiin työkoneisiin. Liikevaihtomme on noin 11,5 milj. euroa ja suurin osa tuotteista menee vientiin. Toimintaa ohjaa ISO 9001 –laatujärjestelmä. www.laimu.fi   Haemme kasvavaan joukkoomme TYÖNJOHTAJAA hitsausosastolle. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu mm. työnsuunnittelu, valvonta ja valmistusmateriaalien tilaukset. Teet tiiviisti yhteistyötä kokeneiden tuotannon työntekijöiden, suunnittelijoiden ja tuotantopäällikön kanssa. Huolehdit siitä, että laitteet ja rakenteet valmistuvat aikataulussa. Kyky kääriä hihat ja tarttua toimeen ovat perusominaisuuksiasi. Edellytämme hakijalta: -                        Kokemusta valmistavasta teollisuudesta -                        Työnjohtokokemusta -                        Vuorovaikutustaitoja   Tarjoamme kokeneen ammattitaidon ympärillesi ja kilpailukykyisen palkkauksen. Toivottavasti työtehtävä herätti kiinnostusta ja olet yhteydessä meihin hakemuksen tai lisätietojen merkeissä! Rekrytointia hoitaa Smile Kymppi Service / Jyrki Vuoriaho. Hakemukset palkkatoivomuksineen 25.6.2018.2018 mennessä osoitteeseen jyrki.vuoriaho@smilepalvelut.fi Lisätietoa tehtävästä antaa Jyrki Vuoriaho / Smile Kymppi Service puh: 050 5555 425 arkisin kello 14-17. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 10kpl
  Asiakaspalveluhenkisiä kassamyyjiä Turun seudun päivittäistavarakauppoihin! Etsimme asiakkaallemme iloisia kassatyöntekijöitä Turun seudun  K-ryhmän myymälöihin työskentelemään osa-aikaisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla saman tien ja työtuntien suhteen on sovittavissa joko opiskeluiden ohelle sopivat työvuorot ja myös enemmän työtunteja kaipaaville on tarjolla työsopimuksia isommilla työtunneilla. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti kassatyöskentelyä, mutta työpäivät saattavat pitää sisällään myös muita kaupan alan tehtäviä kuten hyllytystä, hintakyltitystä ja yleistä siisteyden ylläpitoa. Vaatimuksena ehdottomasti Keskon koulutus. ----------  Mitä odotamme hakijalta: Hakijoilta odotamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan eli ilon kautta duuniin! Työssä vaaditaan myös useita erilaisia pätevyyksiä ja passeja, joiden omaaminen hakemusvaiheessa katsotaan hakijalla eduksi, mutta tarvittaessa lupa-asiat saadaan hoidettua kuntoon myös ennen työsuhteen alkamista. Työssä vaadittava osaaminen: Keskon kassajärjestelmä Veikkauksen ja RAY:n tuotteiden koulutukset Ikärajapassi Posti Hygieniapassi Mainitsethan hakemuksessasi jos omaat jonkun yllä olevista passeista/osaamisista! ----------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Martti LehtoYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut martti.lehto@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 4kpl
  Etsimme asiakkaallemme Elintarviketyöntekijöitä.  Hakijoilta toivomme: - Hygieniapassia - Reipasta asennetta työntekoon - Oma-aloitteisuutta - Joustavuutta - Asikaspalvelu henkisyyttä - Suomenkielen osaamista Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161 klo 8.00 - 16.00 välisenä aikana arkisin. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 1kpl
  Siipiweikot etsii kokkia Helsingin SiipiWeikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, vihkiytynyt viihtyisä ravintola. Maukkaiden hot wingsien seuraan voit koota muista herkullisista lisukkeista mieleisesi annokseen tai sitten nauttia  wingseistä sellaisenaan. Siipiweikot -ravintola löytyy Helsingin keskustasta,  Fennia-pasaasilta Food Court alueelta,  Espresso Housen ja Happinesin välistä. (http://www.siipiweikothelsinki.fi/) ---------- Haemme kokkia, joilla ruoat nousevat nopeassa tahdissa ja hymy pysyy huulilla.  Hakijoilta edellytämme iloista, joustavaa ja ahkeraa asennetta. valmiuksia toimia osana työyhteisöä paineensietokykyä hygieniapassia ---------- Töitä on tarjolla 90h / 3 vko. Palkka: Tuntipalkka sopimuksen mukaan Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme työntekijöitä jo hakuajan kuluessa. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. ---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018 ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Mikaela LaxåbackHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 5432 650mikaela@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 3kpl
  Oletko maanrakennustyöstä kiinnostunut? Hae meille töihin!  ---------- Mitä etsimme Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenperämiestä Helsinkiin tai Vantaalle sijaitseville työmaille. Hakijalla tulisi olla pientä kokemusta maanrakennuspuolelta ja iso, työtäpelkäämätön asenne. Kuvienlukutaito katsotaan eduksi. Hyvällä työntekijällä on töitä luvassa pidemmäksi aikaa! Asenne ratkaisee monet ongelmat! ----------  Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme:  Odotamme työnhakijoilta: pientä kokemusta maanrakennusalasta voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvakortti. Hyvää asennetta!  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme sinulle työpaikan kilpailukykyisellä palkalla. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmäksi aikaa. Nyt ei siis puhuta vain kesätyöstä, vaan osaava tekijä työllistyy koko kaudeksi.  Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 2kpl
  Siipiweikot Helsinki etsii ravintolatyöntekijöitä Helsingin SiipiWeikot on hot wingseihin, eli tulisiin kanansiipiin, vihkiytynyt viihtyisä ravintola. Maukkaiden hot wingsien seuraan voit koota muista herkullisista lisukkeista mieleisesi annokseen tai sitten nauttia  wingseistä sellaisenaan. Siipiweikot -ravintola löytyy Helsingin keskustasta,  Fennia-pasaasilta Food Court alueelta,  Espresso Housen ja Happinesin välistä. (http://www.siipiweikothelsinki.fi/) ----------   Haemme ravintolatyöntekijöitä, joilla pysyvät lautaset kädessä ja hymy huulilla Hakijoilta edellytämme valmiuksia toimia osana työyhteisöä iloista, joustavaa ja ahkeraa asennetta paineensietokykyä ja hygienia- sekä anniskelupassi lasketaan eduksi Työ sisältää sekä asiakaspalvelua että työskentelyä keittiössä.   ---------- Töitä on tarjolla 90 h /  vko. Palkka: Tuntipalkka sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme työnhakijoita jo hakuajan kuluessa. Työt alkavat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. ---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: (Jätä väliotsikko näkyviin) Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Mikaela LaxåbackHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 5432 650mikaela@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kaarina, Turku
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme tunnetulle asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä teollisuuden palvelukseen. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä siistissä tehdasympäristössä. Toivomme valmiutta 3-vuorotyöhön ja arvostamme kokemusta tehdastöistä. Olet valmis opettelemaan tuotannossa käytettävien koneiden hallintaa. Olet myös tottunut käyttämään yleisimpiä käsityökaluja. Saat työhön hyvän perehdytyksen. Edellytämme oma-aloitteisuutta, jonkin verran fyysisyyttä, halua oppia uutta, aitoa työhalua sekä rehtiä työskentelytapaa. Lisäksi tarvitset auton, koska julkiset kulkevat 3-vuorotyöstä johtuen heikosti. Tarjolla on vakituinen työpaikka. Työt alkavat nopealla aikataululla. Lähetä hakemus. Haastattelemme jo hakuaikana. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila, Uusikaupunki
  Työpaikat: 2kpl
  Koneistaja  ----------  Mitä etsimme: Motivoitunutta koneistajaa asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen. ----------   Mitä odotamme hakijalta: Tehtävänäsi on cnc-koneistuskeskuksen ja -sorvien käyttö. Manuaalikoneistus kuuluu myös työnkuvaan. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta koneistustöistä ta cnc-ohjelmoinnista. Suomen kielen taitoa. Työ on 2-vuorotyötä.    ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Töitä on tarjolla 40 h /vko  Palkka: TES/Sopimuksen mukaan Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Veera IsoheikoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 4670 850veera.isoheiko@smilepalvelut.fi TAI Marko Pullinen Aluepäällikkö 044 758 4884 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila, Uusikaupunki
  Työpaikat: 2kpl
  Levyseppä  ----------  Mitä etsimme: Asiakkaallemme kokoonpanoon hyvän asenteen omaavaa levyseppää. ----------   Mitä odotamme hakijalta: Olet motivoitunut ja ahkera tekijä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, kunhan vain omaat positiivisen, raudanlujan asenteen ja sinulla on halu oppia uutta niin sinut perehdytetään työhön.  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Töitä on tarjolla 40 h / vko   Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Veera IsoheikoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 4670 850veera.isoheiko@smilepalvelut.fi TAI Marko Pullinen Aluepäällikkö 044 758 4884 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila
  Työpaikat: 2kpl
  Särmääjä Mitä etsimme : Hyvän asenteen omaavaa särmääjää asiakkaallemme Laitilaan.   Mitä odotamme hakijalta:. Kokemus särmäystyöstä ja ohjelmien tekemisestä katsotaan eduksi Oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta työhön Metallialan kokemusta Kykyä toimia itsenäisesti sekä tiimissä   Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 40 h /vko   Palkka: TES tai Sopimuksen mukaanTyöt alkavat sopimuksen mukaan tai sopivan työntekijän löydyttyä. Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Veera Isoheiko HenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 4670 850veera.isoheiko@smilepalvelut.fi TAI Marko Pullinen Aluepäällikkö 044 7584 884  www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila
  Työpaikat: 2kpl
  Koneistaja Mitä etsimme: Koneistajaa pitkäaikaiselle asiakkaallemme Laitilaan. Käytössämme on QUASER pystykarainen koneistuskeskus, malli MV204P/12 Fanuc 31i-B.  Mitä odotamme hakijalta  Kokemusta cnc-koneistuksesta piirustusten lukutaitoa oma-aloitteisuutta  asennetta työntekoon Mitä tarjoamme ja palkka:  Töitä on tarjolla 40 h /vko    Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan  Työt alkavat sopimuksen mukaan tai sopivan työntekijän löydyttyä. Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Veera IsoheikoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 4670 850veera.isoheiko@smilepalvelut.fi TAI Marko Pullinen Aluepäällikkö 044 7584 884 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila
  Työpaikat: 2kpl
  MIG-Hitsaaja Mitä etsimme : Huipputiimiin MIG-hitsaaja vahvistusta Mitä odotamme hakijalta : Mahdollisuutta sitoutua 2-vuorotyöhön Metallialan koulutusta/kokemusta MIG-hitsaustaitoa Reipasta asennetta työhön Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 40 h / vko    Palkka: TES /Sopimuksen mukaan Työt alkavat  sopimuksen mukaan / sopivan työntekijän löydyttyä. Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Veera IsoheikoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 4670 850veera.isoheiko@smilepalvelut.fi TAI Marko Pullinen Aluepäällikkö 044 7584 884 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila
  Työpaikat: 1kpl
  Pulverimaalari Mitä etsimme : Pulverimaalaria kokopäivätyöhön, mutta valmius 2-vuoroon oltava   Mitä odotamme hakijalta  Kokemusta pulverimaalauksesta Kykyä itsenäiseen työskentelyyn Rautaista asennetta    Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla 40 h / vko    Palkka: TES tai Sopimuksen mukaanTyöt alkavat sopimuksen mukaan / sopivan työntekijän löydyttyä. Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi  ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Veera IsoheikoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 4670 850veera.isoheiko@smilepalvelut.fi TAI Marko Pullinen Aluepäällikkö 044 7584 884 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila
  Työpaikat: 2kpl
  Laserleikkaaja   Mitä etsimme : Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja hyvän asenteen omaavaa laserleikkaajaa.   Mitä odotamme hakijalta mielellään kokemusta metallialalta Piirustusten lukutaito katsotaan eduksi kykyä oppia uusia asioita ja oma-aloitteisuutta hyvää työmotivaatiota Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme koulutuksen kyseiseen tehtävään. Töitä on tarjolla 40 h /vko   Palkka: TES tai Sopimuksen mukaanTyöt alkavat sopimuksen mukaan tai sopivan työntekijän löydyttyä. Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Veera IsoheikoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 4670 850veera.isoheiko@smilepalvelut.fi TAI Marko Pullinen Aluepäällikkö 044 7584 884 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Laitila
  Työpaikat: 5kpl
  Rengasasentaja  Rengasasentajia Laitilaan kokoaikaiseen työsuhteeseen AsiakasyritysesittelyKansainvälinen rengas-ja autohuoltoketju, joka koostuu omista ja yrittäjävetoisista palvelupisteistä. Suomessa Vianorilla on 65 palvelupistettä.  ---------- Mitä etsimme: Etsimme Laitilaan pitkäaikaiselle asiakkaallemme rengasasentajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.  ----------    Mitä vaadimme: Olet oma-aloitteinen ja et pelkää tarttua töihin. Työ on 4-vuorotyötä Odotamme  työnhakijoilta: Hyvää fyysistä kuntoa Autorengasalan työkokemus katsotaan eduksi     ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Töitä on tarjolla 40 h / vko   Palkka: TES  Työt alkavat sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.06.2018. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Veera IsoheikoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 467 0850 veera.isoheiko@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo
  Työpaikat: 1kpl
  Viikinkiravintola Harald, Espoo hakee Patavahtia   Viikinkiravintola Harald Espoossa Ison Omenan kauppakeskuksessa tarjoaa uniikkeja elämyksiä kauppakeskuksen vilinän keskellä. Viikingit tunnetaan paitsi hurjina ryöstäjinä, myös erinomaisina kauppamiehinä, joten mikä olisikaan sopivampaa kuin ruokkia oma venekunta ostosten lomassa Haraldin maittavien tarjoilujen ja ainutlaatuisen tunnelman ääressä. (https://www.ravintolaharald.fi/espoo/) Olipa kyseessä lounas, illallinen, perhejuhla, yritystilaisuus tai mitkä tahansa pidot, Haraldin ovet ovat avoinna. Espoon lisäksi ravintolat sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu ja Patavahtien loihtimat herkut uniikissa ilmapiirissä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen. ---------- Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokkia, joilla ruoat nousevat nopeassa tahdissa ja hymy pysyy huulilla. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahtavat työkaverit. Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta alan koulutusta ja hygieniapassia valmiuksia toimia osana työyhteisöä iloista, joustavaa ja ahkeraa asennetta. ---------- Palkkaus sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia, haastattelemme hyviä hakijoita ja valitsemme työntekijöitä jo hakuajan kuluessa. Me Smilellä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.   Hakuaika päättyy 30.06.2018 ---------- Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.   Mikaela Laxåback Henkilöstökonsultti Smile Henkilöstöpalvelut Oy 050 5432 650 mikaela@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 5kpl
  Etsimme asiakkaallemme siivoojia. Työaika ajoittuu klo 6.30 - 15.00  väliselle ajalle. Työt alkaa heti pätevien tekijöiden löydyttyä. Hakijoilta odotamme: - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Kokemusta lattianhoitokoneen käytöstä - Kovaa asennetta työntekoon - 18 vuoden ikää ( Työturvallisuus ) - Asiakaspalvelu henkisyyttä - Aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä Lisää tietoa tehtävistä antaa Kai Ortio 040 533 9161 arkisin klo 8.00 - 16.00 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 5kpl
  Etsimme asiakkaallemme siivojia iltatöhin. Työaika ajoittuu klo 16.00 - 00.00 väliselle ajalle. Työt alkaa heti pätevien tekijöiden löydyttyä. Hakijoilta odotamme: - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Kokemusta lattianhoitokoneen käytöstä - Kovaa asennetta työntekoon - 18 vuoden ikää ( Työturvallisuus ) - Asiakaspalvelu henkisyyttä - Aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä Lisää tietoa tehtävistä antaa Kai Ortio 040 533 9161 arkisin klo 8.00 - 16.00 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 10kpl
  Etsimme asiakkaallemme keikkasiivojia. Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla ja kesto on riippuvainen asiakkaan tarpeista. Mikäli asenteesi on kohdalaan ja olet reipas tekijä, niin hakemusta sisään. Hakijoilta odotamme: - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - 18 vuoden ikää ( Työturvallisuus ) - Kovaa asennetta työntekoon - Asiakaspalveluhenkisyyttä - Suomenkielellä pitää tulla toimeen Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 040 533 9161 arkisin klo 8-16.00 Smile Henkilöstöpalvelut www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  TYÖNJOHTAJA Pirkan Talohuolto /PTH Kiinteistöpalvelut on alansa vahva ja monipuolisesti palveleva ammattilainen, joka tarjoaa nykyaikaista ja luotettavaa kiinteistöhuoltopalvelua Pirkanmaalla niin taloyhtiöille, yksityisasiakkaille, yritykislle kuin julkisyhteisöille. Yhtiön toimiala on kiinteistöhuoltopalvelujen lisäksi kiinteistöjen kunnostus-, rakennus- ja remontointipalvelut, siivouspalvelut sekä viherpalvelut. Tavoitteena on taata asumisen helppous, turvallisuus ja viihtyvyys. Toimintansa kasvaessa ja kehittyessä asiakkaamme Pirkan Talohuolto hakee tiimiinsä työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle.  Toimit kiinteistönhoitajien esimiehenä, vastaat tiimisi toiminnasta ja päivittäisestä työnjohtamisesta. Työtehtäviisi kuuluvat lisäksi yhteistyö oman alueen asiakkaiden kanssa ja toiminnan kehittäminen. Teet tuloksellista yhteistyötä tiimisi kanssa ja pidät huolen, että työt tehdään aina huippulaadukkaasti asiakkaan tarpeita kuunnellen.Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä, mielellään sekä sisä- että ulkohuoltotöistä kokemusta esimiestehtävistä ja työnopastuksesta vahvaa organisointikykyä erinomaista asiakaspalvelutaitoa kykyä tuottaa huippu laatua /laadunvarmistus soveltuvaa koulutusta Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, aktiivista otetta työhön, reipasta asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä ja loistavaa asiakaspalveluasennetta. Olet helposti lähestyttävä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ulosantisi on selkeää. Olet valmis työskentelemään 80% kentällä ja 20% toimistossa. Laskutuskaan ei tuota sinulle ongelmia.Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn alan kehittyvässä yrityksessä. Koulutamme henkilöstöämme ja meillä on käytössä alan nykyaikaisimmat ja laadukkaat koneet ja välineet. Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä, välittömässä ja kehittyvässä organisaatiossa mukavilla ja osaavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Toimi nopeasti. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.6.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Majakangas, johanna@smilepalvelut.fi, 050 4873 577
 • Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme Lounaskahvila / Huoltamotyöntekijää. Työ on vuorotyötä, jossa vuoroja on myös viikonloppuna. Työssä pitää olla valmiudet valmistaa ns. pikaruokaa. Sinä raudanluja asiakaspalvelija, ole nopea ja hae paikkaa. Työ alkaa heti pätevän tekijän löydyttyä. Hakijoilta odotamme: - Voimassa oleva hygieniapassi - Kovaa asennetta työntekoon - 18 vuoden ikää ( Työajat ) - Asiakaspalvelu henkisyyttä Lisätietoa tehtävästä antaa Martti Lehto 050 467 3499 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Oulu
  Työpaikat: 1kpl
  Laatoitustaitoinen rakennustyöntekijä - Smilellä on sinulle työtä! Asiakasyrityksemme Aracom Oy on Pohjois-Pohjanmaalla toimiva remontointiin ja saneerauksiin erikoistunut yritys. "Vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla yritykseltämme onnistuvat takuutyönä mitkä tahansa kodin remontit, mm. keittiöremontit, saunaremontit, kylpyhuoneremontit, tapetoinnit ja maalaukset sekä huoneistojen ja liiketilojen remontoinnit. Suunnittelemme kanssasi juuri sinun kotiisi toimivan kokonaisuuden." ----------  Mitä etsimme: Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta ja ammattitaitoista rakennusmiestä. Työssä vaaditaan kokemusta erityisesti kylpyhuoneremonteista aina purkuvaiheesta laattatöihin.  ----------  Mitä odotamme hakijalta: Hakemamme henkilö on osaava rakennusalan tekijä, jolla on kokemusta erityisesti laatoitustöistä. Kykenet tekemään työsi tehokkaasti, laadusta tinkimättä. Omaat itsenäisen työotteen, mutta toimit sujuvasti myös osana työporukkaa. Odotamme  työnhakijoilta: Kokemusta kylpyhuoneremonteista ja laatoitustöistä Reipasta asennetta Voimassa olevaa työturvakorttia ---------- Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjoamme pitkäaikaisen työn ja vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Työtä tehdään Oulun alueella ja lähikunnissa. Työsuhde alkaa määräaikaisena ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen toistaiseksi. Palkka: Sopimuksen mukaan ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 30.6.2018, mutta toimithan nopeasti, sillä työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löytyttyä! ---------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Kari-Matti NiemisaloAluepäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 766 7369kari-matti.niemisalo(at)smilepalvelut.fi Lotta VuormaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0400 796860lotta.vuorma(at)smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Lapua
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Unicolle hyvällä työmotivaatiolla ja asenteella varustettuja VERHOILIJOITA   Tulet työskentelemään Lapuan sohvatuotannossa yhdessä alan moderneimmista työympäristöistä. Unicon laadukas ja monipuolinen sohvamallisto käsittää leposohvat, lepotuolit, modulaariset sohvat sekä mekanismilliset sohvat ja lepotuolit, joiden verhoilu voi olla kankaasta tai nahasta.   Toivomme hakijoilta muutaman vuoden työkokemusta teollisesta verhoilusta. Eduksi lasketaan työkokemus ja valmius myös muihin teollisen verhoilun työvaiheisiin. Sohvatuotannossa on käytössä korkeussäädettävät verhoilupöydät ja nykyaikaiset työvälineet. Mahdollinen käyttökokemus teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmistä lasketaan eduksesi.   Huomioitahan, että verhoilijan työ on fyysistä teollista käsityötä, joten normaali terveydentila on edellytys työssä pärjäämiselle. Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Lisätietoja työtehtävästä antavat, Timo Rantasaari 045 134 2691Rami Korpi 050 443 1853 Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Lapua
  Työpaikat: 4kpl
  POSTITYÖNTEKIJÄ, KIIREAPULAINEN, LAPUA ja KAUHAVA Asiakkaamme Posti Oy hakee tekijöitä satunnaiseen tarpeeseen postinlajittelutehtäviin. Tarve kohdistuu yleensä torstaiaamuihin klo 6.00 alkaen. Jokainen keikka sovitaan erikseen. Odotamme hakijalta: Reipasta asennetta Mitä tarjoamme ja palkka: Töitä on tarjolla satunnaisesti tarpeen mukaan, useimmiten muutamia tunteja torstai-aamuisin. Palkka: Viestinvälitys- ja logistiikka-alan TES:n mukainen tuntipalkka. Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Lisätiedot ja yhteystiedot:Hilkka PiirtoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut+358 50 359 5211hilkka.piirto@smilepalvelut.fiwww.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi    
 • Työpaikat: 10kpl
  Reipas varastotyöntekijä HOX! Koetko, että fyysinen työ olisi juuri sinulle sopivaa? Plussana mukavat työkaverit ja viileät työskentelytilat. Laitapa siis hakemus heti matkaan, jos olet etsimämme henkilö! ----------  Mitä etsimme? Asiakkaallemme Vantaalle reippaalla asenteella varustettuja varastotyöntekijöitä. Työ on pääsääntöisesti elintarvikkeiden keräilyä.Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, huumorintajua ja ennenkaikkea oikeanlaista ASENNETTA! Työ on kolmivuorotyötä. Tekijöiltä odotetaan myös joustavuutta, koska työpäivien pituus voi vaihdella.  Odotamme  työnhakijoilta: hyvää fyysistä kuntoa reipasta työasennetta joustavuutta tiimityöskentelytaitoja suomen kielen taitoa ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Työt alkaa heti. Töitä on tarjolla +/- 30h / VKO Palkka: TES  ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä www.smilepalvelut.fi.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 15.6 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Joten toimi pian! ----------  Janne Auer Smile Henkilöstöpalvelut 040 546 1219 janne.auer@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Kajaani, Sotkamo, Kittilä, Muonio, Rovaniemi, Salla, Sodankylä, Nokia, Orivesi, Tampere, Nilsiä, Espoo, Hanko, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Kaarina, Kustavi, Naantali, Turku
  TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA? SMILEN JA SALON AMMATTIOPISTON YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA!Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja Salon Ammattiopisto ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa. Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida Salon Ammattiopiston kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita.Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen! SMILE HAKEE RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ TURKUUN, TAMPEREELLE, PÄÄKAUPUNKISEUDULLE JA SESONKIKOHTEISIIN! Lisätietoja: Mikko TörmäToimialajohtajaSmile Henkilöstöpalvelut, koulutus0503948736mikko.torma@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 1kpl
  Oletko putkiasentaja vailla hommia? Meillä on ongelmasi ratkaisu! Nyt on hakusessa putkiasentaja linja-saneerauskohteeseen Helsingin kesustaan. Kyseessä on starttaava työmaa, joten työnsarkaa riittää vielä pitkäksikin aikaa sekä tällä työmaalla, että myös asiakkaamme tulevilla työmailla. Tarjolla on loistava mahdollisuus vakinaistaa paikkansa asiakkaamme vakirosterissa! ---------- Mitä etsimme: Etsimme reippaalla asenteella varustettua putkiasentajaa, jolla on kokemusta linjasaneerauskohteista jo entuudestaan. Kokemus ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka painaa vaakakupissa, jos asenne on rautaa ja työnteossa on niin sanottu tekemisen meininki läsnä eli kannattaa ehdottomasti hakea paikkaa, vaikka kokemusvuosilla ei vielä välttämättä paukutellakaan henkseleitä.  ----------  Mitä odotamme hakijalta: kokemusta linjasaneerauskohteista työturvallisuus- ja tulityökorttia rautaista asennetta työntekoa kohtaan ---------- Miten haet työpaikkaa:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ilmari AinasojaYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 1384ilmari.ainasoja@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 2kpl
  Putkiasentajia kesän työmaille! LVI-puolen asiakkaamme on nyt kesän korvilla vailla ammattitaitoisia ja hyvän asenteen omaavia putkiasentajia auttamaan kesän kohteissa pääkaupunkiseudun alueella. Hyville tekijöille myös kesän jälkeen hommia tarjolla! Pääpaino asiakkaan kohteissa on linjasaneerauspuolella ja työmaat ovat käynnistymässä tai käynnistyneet jo.   ----------  Mitä odotamme hakijalta: Odotamme hakijalta ammattiosaamista siinä määrin, että vaikka töitä tehdään paljon porukassa niin työnteko sujuu itsenäisesti. Kokemus linjasaneerauskohteista on myös suureksi eduksi, sillä asiakkaamme työmaat ovat pääsääntöisesti juuri saneerauspuolella. Ammattitaidon ja itsenäisen työnteon lisäksi haussa on henkilö, jonka asenne on rautaa. Myös vähemmän kokemusta omaavat huomioidaan! Pähkinänkuoressa odotukset ovat seuraavanlaiset: työturvallisuus- ja tulityökortit kokemusta linjasaneerauspuolen LVI-töistä kuvienlukutaitoa ja maalaisjärkeä halukkuutta itsenäiseen työhön  ----------  Mitä tarjoamme: Tarjolla on kokoaikainen kokopäivätyö alustavasti läpi kesän syksylle, mutta kyseisessä kasvussa olevassa yrityksessä tilanne on sellainen, ettei työt siihen tekemällä lopu ja näin ollen hyvällä tekijällä on loistava mahdollisuus lyödä itsensä läpi vakikokoonpanoon ja työllistyä syksyllä suoraan asiakkaamme kirjoille. Palkkaus sovitaan henkilökohtaisesti Talotekniikka-alan työehtosopimuksen ja ammattiosaamisen mukaisesti. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai kilauta suoraan Karo Lehdolle numeroon 0400 552 985! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Karo LehtoSmile Henkilöstöpalvelut0400 552 985karo.lehto@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  Kokki uudistettuun The Happy Red Onionin, Vantaan Myyrmäkeen. Red Onion, Myyrmannin kauppakeskuksessa tarjoilee Länsi-Vantaan monipuolisimma ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnan. Etsimme ammattitaoista kokkia valmistamaan maistuvaa lounasruokaa. Arkisin tarjolla on suosittu kotiruoka-buffet, sekä viikonloppuisin runsas perhe-buffet. Työtä tehdään keittiömestarin alaisuudessa, mutta osassa vuoroista työskennellään myös yksin. Työajat ovat sijoittuvat klo. 07-15 ja 9-17 välille.  Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä, sekä kykyä toimia itsenäisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan.   Lisätietoja antaa:   Sanna Laine Smile Henkilöstöpalvelut sanna@smilepalvelut.fi 0503226281 www.smilepalvelut.fi  
 • Työpaikat: 1kpl
  Barrio tarjoaa urheilun ystäville parhaat pelit parhailta paikoilta. Hyvää musiikkia, biljardia, tietovisa pelejä ja iloista meininkiä. Barrio on jokaisen olohuone.   Etsimme innostunutta ja hyvällä asenteella varustettua baaritarjoilijaa.   Hakijoilta toivomme aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Asiakaspalveluhenkistä asennetta, positiivisuutta ja joustavuutta. Tehtävässä vastaat asiakaspalvelusta, siisteydestä sekä tärkeimpänä tietenkin asiakkaiden viihtyvyydestä. Palvelet asiakkaita hymy huulilla ja työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen.   Työ edellyttää vastuunottamisen lisäksi vastaavan hoitajan pätevyyttä, sillä vuoroissa työskennellään pääsääntöisesti yksin. Anniskelu- ja hygieniapasseja, täysi-ikäisyyttä sekä suomenkielen osaamista.   Työvuorot sijoittuvat ravintolan auki-oloaikoihin.   Työ on kokoaikaista ja alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.     Lisätietoja antaa:   Sanna Laine Smile Henkilöstöpalvelut 050 322 6281 sanna@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme kuljetuskaluston huoltopalveluja tarjoavalle asiakasyrityksellemme asentajaa vakituiseen työsuhteeseen! Tarjoamamme työ on monipuolista asennustyötä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittää itseäsi, huippu tiimin ympäröimänä. Sinun ei tarvitse olla valmis, raskaankaluston asennus- ja huoltotyön rautainen ammattilainen, mutta aito TAHTO työskennellä tiesi, näiden moniosaajien joukkoon on VÄLTTÄMÄTÖN! Edellytämme hakijoilta: Alaan kuuluvaa koulutusta (kone- ja metallialan perustutkintoa tai ajoneuvoasentajan perustutkintoa) Kokemus raskaankaluston asennuksista tai vastaavanlaisista tehtävistä katsomme eduksi. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Työtäpelkäämätön ASENNE! Jos löysit itsesi edellä mainituista kriteereistä, olet aidosti halukas oppimaan uutta ja luomaan uraa alalla, täytä hakemuksesi pikaisesti, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat HETI oikean asentajan löydyttyä! Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme menestyksekkäälle kone- ja metallialan asiakasyrityksellemme kokoonpanotyöntekijöitä! Tehtäviisi kuuluvat pienimuotoiset hitsaukset (heftaamista) ja erilaiset kokoonpanotehtävät. Haemme kokoonpanijoita pitkiin projekteihin, joten sinulla on omalla panoksellasi erinomainen mahdollisuus vakinaistaa työsuhteesi. Toivomme hakijoilta: - Aikaisempaa kokemusta teollisesta työympäristöstä ja kokoonpanotehtävistä. - Kuvanlukutaitoa (virtauskaavion tuntemus eduksi) - Hitsaustaito eduksi (MIG/MAG) - Ajokortti ja oma auto Jos olet reipas, tunnollinen ja työtäpelkäämätön mies tai nainen, joka kykenee tiimityöskentelyyn lähetä pikaisesti hakemuksesi nettisivuillamme, lähetä sähköpostia tai soita, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat HETI oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea! Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme vakaavaraiselle asiakasyrityksellemme putkihitsaajaa! Työ tapahtuu hallissa omalla työpisteellä päivävuorossa, missä sinua ympäröi hyvä tiimi. Tehtävä sisältää TIG-hitsausta eri materiaaleille mm. mustalle, ruostumattomalle ja kromille. Työsuhde on määräaikainen, mutta omalla panoksellasi sinulla on erinomainen mahdollisuus jatkoon. Hakijoilta vaadimme: - TIG:lle ja putkelle voimassaolevat luokat luetaan eduksi - Aikaisempaa kokemusta putkihitsauksesta ja verstastyöskentelystä - Ammattiylpeyttä ja aitoa tahtoa työhön tarttumiseen - Oma auto - Oma maski luetaan eduksi Jos löydät itsesi yllämainituista kriteereistä ja pidät itseäsi ammattitaitoisena hitsaajana, lähetä hakemus, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti oikeiden hitsaajien löydyttyä, joten ole nopea! Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Imatra
  Työpaikat: 1kpl
  RAITEILLA JA ASEMILLA TAVATAAN!Imatralta lähtevät junat etsivät osa-aikaista junatarjoilijaa tarjoilutehtäviin! Nautitko maiseman muutoksesta?Onnistutko erinomaisessa asiakaspalvelussa tilanteessa kuin tilanteessa?Oletko valmis haastamaan itsesi ja taitosi tarjoilijana yli 200 km/h kulkevassa ravintolaympäristössä? Junatarjoilijan työssä maisema, työympäristö ja asiakkaat vaihtuvat jatkuvasti. Vaihtelua työhön tuovat niin eri paikkakunnille kulkevat junayhteydet kuin myös junatyypit ja niiden mukana kulkevat erilaiset ravintolavaunut. TYÖ SUOMEN VAUHDIKKAIMMASSA RAVINTOLASSA MAAN PÄÄLLÄ?Työssä pääset tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja tekemään sen viimeisen silauksen asiakkaan kokemukseen junamatkasta. Pääsääntöisesti työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa vastaten junan ravintolatoiminnasta ravintolavaunussa tai kärrymyynnissä. Työt sisältävät myös kassatyöskentelyä, ruoka-annosten valmistamista sekä yleisen siisteyden ylläpitoa. Avecra perehdyttää työntekijät kattavasti toimintaansa heti töiden alkaessa. Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. MITÄ ETSIMME?Työssä menestymiseen auttavat ravintola-alan koulutus sekä aikaisempi työkokemus tarjoilijan työtehtävistä. Energinen ja vastuuntuntoinen ote työhön sekä hyvä paineensietokyky yhdistettynä asiakaspalvelutaitoihin vievät pitkälle. Vastuullisen ja vaihtelevan työympäristön vuoksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta sekä luotettavuutta. Asiat, joita vaadimme ovat suomen- ja englanninkielen taito, hygienia- ja anniskelupassi sekä salmonellatodistus. TAVATAANKO RAITEILLA JA ASEMILLA? HAE TÖIHIN JUNATARJOILIJAKSI! Marianne ManninenHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutmarianne@smilepalvelut.fip. 046 9211 220
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme IV-asentajia vakituiseen työsuhteeseen, Turkuun! Työmaat sijaitsevat pääosin Turussa ja Turun lähikunnissa. Tarjoamassamme tehtävässä tulet työskentelemään, niin urakoinnin, kuin ilmanvaihtohuolto, -säätö ja -mittauksien parissa. Kohteet vaihtelevat aina suuremmista uudisrakennustyömaista, yksityisille asiakkaille tehtäviin huoltokeikkoihin. Edellytämme hakijoilta: - LVI-alan koulutusta - vähintään yhden vuoden kokemusta ilmanvaihtoalan töistä - voimassaolevaa työturvallisuuskorttia (tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortti on eduksi) - ajokorttia (oma auto on eduksi) Jos olet työtäpelkäämätön, hyvän asenteen ja työmotivaation omaava ilmanvaihtoalan rautainen ammattilainen tai sillaiseksi pyrkivä, lähetä HETI hakemuksesi nettisivuillamme, sähköpostitse tai soita, niin kutsumme sinut haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea! Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Iisalmi, Lapinlahti
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme HUOLTOASENTAJAA LapinlahdelleHaemme Mellanolle huolto-asentajaa, -teknikkoa tai -insinööriä kausihuoltoihin ja muutostöihin. Mellano Oy on Suomen johtava kiintokalusteiden omamerkkivalmistaja ja suurin MDF-ovien valmistaja.    ----------  Mitä etsimme: Etsimme Mellanon osaavaan joukkueeseen tavoitteellista tiimipelaajaa, joka hallitsee oman vastuualueensa työt ja pystyy toimimaan itsenäisesti opittuaan työtehtävät. Työskentelyotteesi on jämäkkä ja järjestelmällinen ja toimit työssäsi suunnitelmallisesti ja ennakoivasti. Työtehtävät sisältävät tuotannon koneiden ja laitteiden muutostöitä, ennakkohuoltoa, kunnonvalvontaa ja vikakorjauksia. ----------    Mitä odotamme hakijalta: Tehtävä edellyttää automaatiolaitteiden kunnossapitoa ja kohtalaisia sähköteknisiä valmiuksia sekä mekaanisen kunnossapidon taitoja. Henkilöltä odotetaan kykyä toteuttaa ennakkohuoltoja sekä pieniä kiinteistönhuollon töitä. Odotamme  työnhakijoilta: joustavuutta omatoimisuutta ahkeruutta tiimityötaitoja   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Työ on kokoaikainen kaksivuorotyö. Työ ajoittuu huoltojaksolle heinä-elokuulle mutta työ voi jatkua mahdollisesti myös pidempänä työsuhteena.   Palkka: TES mukaanTyöt alkavat sopimuksen mukaan, sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 1.7.2018. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi ripeästi! ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Olli-Matti NuutinenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 055 2832olli-matti.nuutinen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kajaani
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Kajaaniin reipasta ja toimeen tarttuvaa pakkaajaa/hyllyttäjää.   ----------  Mitä odotamme hakijalta: Työssä vaaditaan tarkkuutta sekä rehtiä asennetta työntekoon. Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Odotamme  työnhakijoilta: täsmällisyyttä joustavuutta positiivista asennetta työntekoon   ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme määräaikaisen kokoaikatyön. Työ jatkuu mahdollisesti pidempäänkin. Palkka: Kaupan TES mukaan.Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, mahdollisimman pian. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 1.7.2018. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Joonas KarjalainenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut044 300 7558joonas.karjalainen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme LVI-asentajia linjasaneeraus- sekä uudisrakennuskohteisiin. Tehtäviisi kuuluu lämpöjohto-, vesilinja-, jäähdytys-, ilmastointityöt sekä tekniset tilat. Työmaat sijaitsee Turun alueella, joten oma auto ei ole välttämätön, mutta se luetaan suurena etuna. Tarjoamme: Loistavan tiimin tuen työntekoon Kilpailukykyisen palkkauksen Työpaikan pitkällä tähtäimellä Mahdollisuuden edetä mm. työnjohdollisiin tehtäviin Toivomme hakijoilta: Aikaisempaa kokemusta LVI-töistä Talotekniikka-alan koulutusta Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ASENNETTA Jos omaat työtäpelkäämättömän asenteen, tahdot nähdä oman kädenjälkesi ja olet valmis sitoutumaan työhösi pitkäksi ajaksi, lähetä pikaisesti hakemus, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat HETI oikean ammattilaisen tai uransa aloittelevan asentajan löydyttyä, joten ole nopea! Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi nopeasti.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme ohutlevysärmääjiä vakituisiin työsuhteisiin! Tarjoamme työtä kansainvälisestä vakaavaraisesta metallialan yrityksestä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittää itseäsi. Yritys tarjoaa hyvän perehdytyksen, mutta sinulla tulisi olla kuitenkin aikaisempaa kokemusta särmäystöistä. Terien tuntemus ja niiden vaihtotaidot luetaan eduksi, kuin myös aikaisempi kokemus tehdastyöskentelystä. Omalla panoksellasi sinulla on erinomainen mahdollisuus työllistää itsesi pitkäksi ajaksi. Edellytämme hakijoilta: - Metallialan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. - Ohjelmantekotaidot luetaan eduksi. - Terien tuntemus ja niiden vaihtotaito luetaan eduksi. - Asetusten teko tulisi olla hallussa. - Ajokortti ja auto käytössäsi. - Valmiudet 2-vuorotyöhön.(mahdollisuus myös 3-vuorotyöhön) Jos omaat työtäpelkäämättömän asenteen ja olet aidosti kiinnostunut työsi jäljestä. Olet kykeneväinen ryhmätyöhön ja valmis työskentelemään tiesi vakituiseen työsuhteeseen, lähetä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa https://smilepalvelut.fi/, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään HETI oikeiden särmääjien löydyttyä. Ole NOPEA! Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme sähköasentajia kasvavalle ja menestyksekkäälle asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen. Kohteet vaihtelevat saneerauksista uudisrakennuksiin, niin pienempien, kuin suurempienkin kokonaisuuksien sähköistyksiin. Halutessasi voit keskittyä myös pelkkiin huoltokeikkoihin, mutta urakoinneissakin vahvistuksia kaipaamme. Tarjoamme: Loistavan tiimin tuen työntekoon Kilpailukykyisen palkkauksen Työpaikan pitkällä tähtäimellä Mahdollisuuden edetä mm. työnjohdollisiin tehtäviin Edellytämme hakijoilta: Alaan kuuluvaa koulutusta ja kokemusta kiinteistöpuolen sähköasennustöistä Asiakaspalveluhenkisyyttä Voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia ja työturvallisuuskorttia Ajokortti (oma auto luetaan eduksi) ASENNETTA Jos omaat työtäpelkäämättömän asenteen, tahdot nähdä oman kädenjälkesi ja olet valmis sitoutumaan työhösi pitkäksi ajaksi, lähetä pikaisesti hakemus, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat HETI oikean ammattilaisen tai uransa aloittelevan asentajan löydyttyä, joten ole nopea! Lisätiedustelut: Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme monipuoliselle katon pesu- ja pinnoituspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme katon pesijöitä!   Tarjoamme loistavan työympäristön, jossa sinulla on tukenasi erinomaiset työkaverit. Kattomaalaus-, pinnoitus- ja puhdistustyöt keskittyvät kesäsesonkiin, mutta asiakkaan monipuolisuuden ansiosta töiden sujuttua hyvin on mahdollista työllistyä ympärivuotisesti muiden tehtävien parissa.   Kohteet ovat pääosin loivia tiilikattoja, mutta korkeanpaikankammolle ei kuitenkaan ole jalansijaa. Suurin osa pesuista tehdään yksityisasiakkaille, joten ihmisten välinen kanssakäyminen tulisi luonnistua. Tehtävistä sinun ei tarvitse suoriutua yksin vaan työt tehdään kahden-kolmen hengen ryhmässä. Emme siis välttämättä etsi valmiita kattopesujen rautaisia ammattilaisia vaan hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon omaavia tiimipelaajia.   Jos löysit itsesi edellä mainituista kriteereistä, olet vailla kesätöitä ja valmis aloittamaan HETI, täytä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa https://smilepalvelut.fi/ niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan päättymistä. Ole nopea!    Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme monipuoliselle katon pesu- ja pinnoituspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme kattomaalaria!   Tarjoamme loistavan työympäristön, jossa sinulla on tukenasi erinomaiset työkaverit. Kattomaalaus-, pinnoitus- ja puhdistustyöt keskittyvät kesäsesonkiin, mutta asiakkaan monipuolisuuden ansiosta töiden sujuttua hyvin on mahdollista työllistyä ympärivuotisesti muiden tehtävien parissa.   Kohteet ovat pääosin loivia tiilikattoja, mutta korkeanpaikankammolle ei kuitenkaan ole jalansijaa. Suurin osa maalauksista tehdään yksityisasiakkaille, joten ihmisten välinen kanssakäyminen tulisi luonnistua. Tehtävässäsi sinun tulee kyetä itsenäisiin työotteisiin. Emme siis välttämättä etsi valmista kattomaalauksen rautaista ammattilaista, mutta aikaisempaa kokemusta tulisi kuitenkin olla katolla liikkumisesta ja ruiskumaalauksesta.   Jos löysit itsesi edellä mainituista kriteereistä, olet vailla kesätöitä ja valmis aloittamaan HETI, täytä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa https://smilepalvelut.fi/ niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan päättymistä. Ole nopea!    Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme tunnetulle ja arvostetulle metallialan asiakasyrityksellemme CNC-koneistajaa. Toinen Fanuc(Fagor)-ohjatulle sorville ja toinen vaakakaraiselle Mazak-ohjatulle työstökeskukselle. Koneistettavien kappaleiden painot ovat pääosin 5-20 kg ja sarjakoot 10-100. Koneistajan tehtäviin kuuluu niin asetusten teko kuin ohjelmointi. Työtä tehdään päivävuorossa. Hakijoilta toivotaan: - kokemusta CNC-koneistajan työstä - ohjelmointitaitoa - robotiikan tuntemusta - luotettavuutta - WinCAM:n tai Surfcamin tuntemus katsotaan eduksi Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - modernit ja alan johtavat puitteet käyttöösi - kilpailukyisen palkan - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen voimakkaasti kasvavassa yrityksessä Paikat täytetään HETI sopivien tekijöiden löydyttyä, joten ole nopea! Täytä hakemus pikaisesti sivuillamme tai soita Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme vakaavaraiseen maanrakennusalan perheyritykseen kaivinkoneenkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolista maanrakennustyötä, alan ammattilaisten ympäröimänä. Kohteet vaihtelevat suurista kerrostalotyömaista aina omakotitalojen pohjiin, joten työ ei varmasti käy tylsäksi. Yrityksen palveluihin kuuluu myös kuljetuspuoli ja siksi katsommekin C-luokan ajokortin ja ammattipätevyyden suureksi eduksi. Sinun tulisi kyetä, niin itsenäiseen työskentelyyn, kuin tiimipelaajanakin toimimiseen. Edellytämme hakijoilta: - Alaan kuuluvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta maanrakennusalasta. - Kokemusta kaivuuhommista. - Muidenkin koneiden tuntemus luetaan eduksi. - C-luokan ajokortti ja ammattipätevyys luetaan eduksi. Jos löysit itsesi yllämainituista kriteereistä, olet valmis sitoutumaan työhösi pitkäksi aikaa ja omaat aitoa tahtoa kehittää ammattitaitoasi, lähetä pikaisesti hakemuksesi nettisivuillamme, sähköpostitse tai soita, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työt alkavat HETI oikean henkilön löydyttyä, joten ole nopea! Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme CE-kortillista kuljettajaa konevuokraamoon Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen. AsiakasyritysesittelyAsiakkaamme on 40 vuotta alalla toiminut konevuokraamoalan yritys. Heillä on sekä vuokraus-, huolto- että myyntitoimintaa erilaisten henkilösnostimien parissa. Asiakas on vakavarainen ja haluaa työllistää pitkään työsuhteeseen.    ----------  Mitä etsimme:Etsimme kuljettajaa, jolla pitää olla C- ja E-ajokortit. Kuljettaja tulee ajamaan avonaista kuorma-autoa tai avomallista pakettiautoa oman mieltymyksen mukaan. Etsimme oma-aloitteista, aktiivista, motivaatiota puhkuvaa kaveria, joka puhuu sujuvasti suomea. Sinun täytyy tulla toimeen tiimissä, mutta pystyä myös työskentelmään itsenäisesti. Suppean turvaselvityksen tulee myös mennä läpi. ----------    Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme:  C- ja E- ajokortteja suomen kielen taitoa sitoutumiskykyä asennetta ja motivaatiota ---------- Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjoamme työtnekijällä vakituisen, kokoaikaisen työpaikan kuukausipalkalla. Työt alkavat heinäkuussa.  ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi jo tänään.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy sopivan tekijän löydyttyä. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 3kpl
  Oletko hyvä sähköasentaja ja haluaisit päästä hyödyntämään opittuja taitojasi työmaille pitkäaikaiseen työsuhteeseen? Asiakkaamme etsii sähköasentajan tehtäviin pääkaupunkiseudulle asentajia, jotka ovat valmiita ottamaan paikkansa heidän yrityksessään. Haussa on siis pitkäaikainen työntekijä ja sopivalla tekijällä on suuri mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Sinulta odotamme: Aikaisempaa kokemusta sähköasentajan töistä Asianmukaisia ammattikortteja Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä Suomen kielen taitoa Reipasta otetta työntekoon sekä hyvää asennetta. Jos koet, että sinä olet hakemamme henkilö, jätä hakemus nopeasti, koska paikat täyttyvät ja työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Hakkarainen 040 530 00 90 (mikko.hakkarainen@smilepalvelut.fi)
 • Työpaikat: 1kpl
  Etsimme kuljetusalan asiakkaallemme vaihtolava-auton kuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Asiakkaan varikko sijaitsee Keravalla Nelostien varrella ja työpäivät alkavat varikolta. Työtehtävänä on ajaa työmailta vaihtolavoja kierrätyskeskuksiin ja palauttaa tyhjät työmaille eli kyseessä on työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia! Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla toistaiseksi ja pitkäksi aikaa! Työkokemus ei ole tässä paikassa tärkein tekijä, enemmän arvostamme asiakkaan kanssa tarkkuutta ja reippautta työtä kohtaan! Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi: rehtiä ja reipasta otetta työn tekoon suoraselkäisyyttä oma-aloitteisuutta voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Lisätietoja työtehtävästä antaa, Ilmari Ainasoja, ilmari.ainasoja[at]smilepalvelut.fi, 040 530 1384 Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Vantaa
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakkaallemme kaideasennusta ja rautarakenneasennusta osaavaa tekijää Pk-seudulle. Hakijalta odotetaan kokemusta yleisesti rakennus ja/tai metallialalta asennustehtävistä, sillä työtehtävässä vaaditaan kokemuksen tuomaa tarkkuutta.Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat heti.  Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta metallialalta ja/tai rakennusalalta asennustehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.
 • Työpaikat: 3kpl
  Jos olet kovan luokan väliseinä/alakattoammattilainen, niin nyt on loistava mahdollisuus päästä kasvavaan ja vakavaraiseen yritykseen töihin.  Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Sisärakennustekniikka SRT:n kanssa erinomaisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia työntekijöitä väliseinien ja alakattojen tekoon PK-seudulle.  Asiakasyritysesittely Asiakkaamme Sisärakennustekniikka SRT on perustettu vuonna 1989. SRT on rakennusliike, joka on erikoistunut alakattojen ja väliseinien tekoon. Heidän palveluvalikoimaan kuuluvat pääasiassa erilaiset alakattojen, väliseinine ja akustiikkaverhoilujen asennustyöt teollisuus-, liike-, toimitila- ja asuntosektorille.  SRT:llä työntekijöiden arvostus ilmenee pitkinä työsuhteina, kannustavalla palkkauksella ja rennolla työilmapiirillä. Yritys on luotettava ja hyvämaineinen, heillä on asiakkainaan useita suuria rakennusliikkeitä.  www.srt-oy.fi   ----------  Mitä etsimme:  Etsimämme henkilö voi olla raudanluja ammattilainen tai uransa alkutaipaleella oleva kirvesmiehen alku. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia kohteita, joissa pääsee kasvattamaan omaa osaamistaan. SRT:llä on halu kouluttaa työntekijästä tulevaisuuden ammattilainen höystettynä monipuolisella kokemuksella. Etsimämme henkilön tulee olla motivoitunut työhönsä  ----------    Mitä odotamme hakijalta: Hakijalla tulee olla kokemusta väliseinien tai alakattojen teosta. Työkalujen tulee olla tuttu työväline, eikä niiden kanssa saa mennä sormi suuhun. Mahdollisimman monipuolinen kokemus on plussaa uudis,- sekä saneerauskohteissa.  Omat käsityökalut tulisi löytyä.  Odotamme  työnhakijoilta: Aikaisempaa työkokemusta Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Oma-aloitteisuutta  Suomen kielen taitoa      ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Työsuhde solmitaan aluksi Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan työntekijäksi.  Tarjoamme vähintään TES palkkataulukon mukaisen palkan.  Töitä on tarjolla 40 h / viikko.  Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ilmari AinasojaYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut 040 530 1384ilmari.ainasoja@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 5kpl
  Rakennusala sen kuin jatkaa kasvamista ja ahkerille osaajille on koko ajan töitä tarjolla. Nyt etsimme maalareita Helsingin keskusta-alueella sijaitseville työmaille. Mikäli smyygien täytöt, kittaus sekä maalaus luonnistuu, niin älä aikaile työhakemuksen jätön kanssa. Kokemus ei tässä vaiheessa ole se tärkein tekijä, vaan ASENNE! Mikäli olet oikealla ASENTEELLA varustettu, niin töitä on tarjolla pitkäksi aikaa! Hakijoilta odotamme, maalarin perustutkintoa voimassa olevaa työturvallisuuskorttia  oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian!  Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Ilmari Ainasoja, ilmari.ainasoja[at]smilepalvelut.fi, 040 530 1384 Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  Asiakkaamme on toiminut alalla jo 50 vuotta ja heillä on tällä hetkellä etsinnässä asiakaspalveluhenkisiä putkiasentajia huoltoautoon. Huoltoautotehtävissä tehdään pääasiassa kiinteistöhuoltoyhtiöiden pieniä putkiasennustöitä. Useimmat kohteet ovat asuttavia asuntoja, joten huolellisuus on valttia.  Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä vähintään 2 vuotta työkokemusta putkipuolelta ja/tai monipuolisista huoltotehtävistä. Asiakaspalveluhenkistä asennetta tulee löytyä, sillä onhan asiakaspalvelu olennainen osa huoltokuskin tehtäviä. Aiempi työkokemus huoltoautokuskin työstä katsotaan eduksi.  Plussaa tulee myös hyvästä pääkaupunkiseudun tuntemuksesta. Tarve on suuri ja kalusto uutta. Hae rohkeasti paikkaa ja tule osaksi innostavaa ja motivoitunutta työporukkaa.  Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tulityökorttia B-ajokorttia pääkaupunkiseudun tuntemusta oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Jos putkiasentajan ja autokuskin ammattien yhdistäminen on juuri se sinun juttusi, niin ei kannata jättää kääntämättä tätä korttia, vaan hae ohessa olevan linkin kautta jo tänään! Hyvä työntekijä tulee suurella todennäköisyydellä vakinaistumaan asiakasyrityksen palvelukseen!Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja voi kysyä Ilmari Ainasojalta: ilmari.ainasoja(at)smilepalvelut.fi, 040 530 1384 Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Vuonna 1943 perustettu perheyritys on yksi Pohjoismaiden johtavista tasotiivisteiden ja sovitelevyjen valmistajista. Laadukkaat, ammattitaitoiset ja asiakkaan tarpeen mukaiset tiivistysratkaisumme ovat johtaneet onnistuneeseen yhteistyöhön monilla eri teollisuuden aloilla. Tiivistysratkaisumme palvelevat mm. moottori-, venttiili-, energia-, metalli-, kemian-, paperi-, sellu-, meri-, elintarvike-, muoviteollisuutta sekä ympäristötekniikkaa. Tutustu meihin sivuillamme http://www.tt-gaskets.fi/tt/ Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme työkaluasentajaa. Työtä tehdään ma - pe päivävuorossa. Työkaluasentajan päätehtävä on asentaa osaston epäkeskopuristimille työkalut ja leikata raaka-aine sopivan kokoisiin kaistoihin. Osastolla on useita manuaalisia ja automaattisia epäkeskopuristimia. Työkaluasentajalla on lähtökohtaisesti oltava metallialan taustaa, jotta ymmärtää työkalut ja leikattavat raaka-aineet. Asennukset ovat välillä vaikeita ja pitkiä, joten hyvät hermot ovat tässä työssä enemmän kuin paikallaan. Lisäksi toivomme hyviä tiimityötaitoja. Kuvien lukutaito ja mittavälineiden käyttötaito on välttämätöntä. Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan - kilpailukyisen palkan - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereen Tiivisteteollisuuden kirjoille, ei siis vuokratyösuhde. Ei suoria yhteydenottoja Tampereen Tiivisteteollisuuteen. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut: Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fiTai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Teemu Aalto p. 050 406 4127
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme tunnetulle ja arvostetulle metallialan asiakasyrityksellemme Tampereelle CNC-sorvaajaa Fanuc ohjatulle Puman sorville. Vaativia yksittäiskappaleita. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma - pe.  Hakijoilta toivotaan: - kokemusta CNC-koneistajan työstä - luotettavuutta - ammattitaitoa Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - modernit ja alan johtavat puitteet käyttöösi - kilpailukyisen palkan - talon sisäisen kannustinjärjestelmän edut - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen voimakkaasti kasvavassa yrityksessä Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme hyvämaineiselle metallialan asiakasyrityksellemme Tampereelle ammattitaitoista polttoleikkaajaa. Työ alkaa elokuussa 2018. Monipuolista ja vaihtelevaa alihankintatyötä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma - pe, 40 h/ vko. Viikonloput vapaat.  Hakijoilta toivomme aiempaa kokemusta polttoleikkauksesta, reipasta asennetta ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Osaavalle työntekijälle hyvä työpaikka, mukavat työkaverit ja kilpailukykyinen palkkaus. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta tulevaisuudessa tarkoituksena on siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työpaikalle pääsee julkisilla. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Teemu Aalto p. 050 406 4127
 • Alueet: Urjala
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme hyvämaineiselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme Urjalaan hitsaajaa. Osavalmistusta ja kokoonpanohitsausta. Pääosin mustan raudan mig-hitsaamista, ainevahvuudet n. 10 mm. Työtä tehdään verstaalla kahdessa vuorossa ma - pe. Hakijoilta toivomme: - alan työkokemusta - hyvää hitsausjälkeä - luotettavuutta Osaavalle tekijälle on tarjoilla vakituinen työpaikka menestyvässä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Nokia
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme hyvämaineiselle metallialan asiakasyrityksellemme Nokialle hitsaajaa. Pääasiassa mustan raudan mig-hitsaamista (ainevahvuudet 2-10 mm). Työtä tehdään verstaalla ma-pe klo 7-15.30.  Hakijoilta toivomme hyvää hitsausjälkeä ja reipasta asennetta. Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen voimakkaasti kasvavassa yrityksessä - kilpailukykyisen palkan Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme hyvämaineiselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle hitsaajaa. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Osavalmistusta ja kokoonpanohitsausta. Pääosin mustan raudan hitsaamista migillä, ainevahvuudet 2-10 mm. Työtä tehdään verstaalla päivävuorossa ma - pe. Hakijoilta toivomme: - alan työkokemusta ja/ tai koulutusta - kuvanlukutaitoa - luotettavuutta Osaavalle tekijälle pitkäaikainen työpaikka hyvässä talossa kilpailukykyisellä palkalla! Työtä on tarjoilla niin kokeneelle ammattilaiselle, kuin tulevaisuuden lupaukselle. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Kangasala
  Työpaikat: 1kpl
  Täyden palvelun konepajayritys Rolemet Oy on syntynyt yhdistämällä vuonna 1979 perustetun Rautaroope Oy:n ja jo vuodesta 1959 toimineen Konepaja Pentti Lehtinen Oy:n ammattitaito ja resurssit.Rolemet Oy on erikoistunut konepajatuotannon alihankintaprojekteihin. Kokemus, tietotaito ja konekanta takaavat sen, että Rolemet Oy on kilpailukykyinen kaikissa alihankintatöissä. Töitä tehdään 40 ammattilaisen voimin n. 2500 m2 tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalla.Rolemet Oy etsii nyt kasvavaan joukkoonsa laserleikkaajaa. Työtä tehdään hallilla kolmessa vuorossa. Tarpeen/ osaamisen mukaan tarjoilla on myös muuta metallityötä, esim. hitsaamista, särmäämistä tai kokoonpanoa. Hakijoilta toivotaan: - aiempaa kokemusta laser-/polttoleikkauksesta - kuvanlukutaitoa - reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä Tarjoamme: - vakituisen työn kasvavassa yrityksessä - monipuolisin ja vaihtelevan työnkuvan - erinomaisen tiimin tuen työllesi - kilpailukyisen palkan Työ sopii hyvin niin kokeneelle ammattilaiselle, kuin nuorelle innokkaalle tulevaisuuden lupauksellekin. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta koeajan jälkeen työntekijällä on tarkoituksena siirtyä suoraan Rolemet Oy:n palkkalistoille. Ei suoria yhteydenottoja Rolemetiin. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Ylöjärvi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme tunnetulle ja arvostetulle metallialan asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle CNC-koneistajaa sorveille. Kappaleiden painot kilosta satoihin kiloihin. Koneistajan tehtäviin kuuluu niin asetusten teko kuin ohjelmointi Wincamilla tai Mastercamilla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma - pe. Tarkempi työnkuva ja käytettävät koneet valikoituvat henkilön osaamisen mukaan. Hakijoilta toivotaan: - kokemusta CNC-koneistajan työstä - luotettavuutta - WinCAM:n ja/tai Mastercamin tuntemusta Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - modernit ja alan johtavat puitteet käyttöösi - kilpailukyisen palkan - talon sisäisen kannustinjärjestelmän edut - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen voimakkaasti kasvavassa yrityksessä Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Kangasala
  Työpaikat: 1kpl
  Täyden palvelun konepajayritys Rolemet Oy on syntynyt yhdistämällä vuonna 1979 perustetun Rautaroope Oy:n ja jo vuodesta 1959 toimineen Konepaja Pentti Lehtinen Oy:n ammattitaito ja resurssit.Rolemet Oy on erikoistunut konepajatuotannon alihankintaprojekteihin. Kokemus, tietotaito ja konekanta takaavat sen, että Rolemet Oy on kilpailukykyinen kaikissa alihankintatöissä. Töitä tehdään 40 ammattilaisen voimin n. 2500 m2 tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalla.Rolemet Oy etsii nyt kasvavaan joukkoonsa levyseppä-hitsaajaa monipuolisiin hitsaustehtäviin. Hitsaustyylinä Mig. Osavalmistusta ja kokoonpanohitsausta. Ainevahvuudet pääosin 3-10 mm, mustaa rautaa. Työtä tehdään hallilla päivävuorossa, mutta kasvun myötä valmiutta 2-vuorotöihin tarvitaan. Hakijoilta toivotaan: - hyvää hitsausjälkeä - kuvanlukutaitoa - reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä Tarjoamme: - vakituisen työn kasvavassa yrityksessä - monipuolisin ja vaihtelevan työnkuvan - erinomaisen tiimin tuen työllesi - kilpailukyisen palkan Työ sopii hyvin niin kokeneelle ammattilaiselle, kuin nuorelle innokkaalle tulevaisuuden lupauksellekin. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta koeajan jälkeen työntekijällä on tarkoituksena siirtyä suoraan Rolemet Oy:n palkkalistoille. Ei suoria yhteydenottoja Rolemetiin. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme tunnetulle ja arvostetulle metallialan asiakasyrityksellemme Tampereelle CNC-koneistajaa isolle Heidenhain ohjatulle CNC-jyrsimelle. Isoja vaativia yksittäiskappaleita. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ma - pe.  Hakijoilta toivotaan: - kokemusta CNC-koneistajan työstä - luotettavuutta - ammattitaitoa Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - modernit ja alan johtavat puitteet käyttöösi - kilpailukyisen palkan - talon sisäisen kannustinjärjestelmän edut - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen voimakkaasti kasvavassa yrityksessä Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme hyvämaineiselle kasvavalle metallialan asiakasyrityksellemme Tampereelle hitsaajaa. Pääasiassa mustan raudan mig-hitsaamista (ainevahvuudet 3-15 mm). Piensarjaa, vaihtelevaa ja monipuolista alihankintatyötä. Työtä tehdään verstaalla ma-pe klo 7-15.30.  Hakijoilta toivomme hyvää hitsausjälkeä, kuvanlukutaitoa ja luotettavuutta. Tig-hitsaustaito eduksi. Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen voimakkaasti kasvavassa yrityksessä - kilpailukykyisen palkan Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Vuonna 1943 perustettu perheyritys on yksi Pohjoismaiden johtavista tasotiivisteiden ja sovitelevyjen valmistajista. Laadukkaat, ammattitaitoiset ja asiakkaan tarpeen mukaiset tiivistysratkaisumme ovat johtaneet onnistuneeseen yhteistyöhön monilla eri teollisuuden aloilla. Tiivistysratkaisumme palvelevat mm. moottori-, venttiili-, energia-, metalli-, kemian-, paperi-, sellu-, meri-, elintarvike-, muoviteollisuutta sekä ympäristötekniikkaa. Tutustu meihin sivuillamme http://www.tt-gaskets.fi/tt/ Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme CNC-koneistajaa. Työssä käytetään kahta pystykaraista työstökeskusta. Työ pitää sisällään mm. laserleikkauksesta tulevien kappaleiden koneistustehtäviä sekä mahdollisesti työkalujen koneistusta. Työnkuva on monipuolinen ja sisältää lisäksi mm. koneiden kunnossapitoa, työkalujen asentamista muihin tuotannon koneisiin yms. Työtä tehdään päivävuorossa ma - pe.  Hakijoilta toivotaan: - kokemusta koneistajan työstä - luotettavuutta - huolellisuutta - eduksi katsomme Fanuc ja Mastercam tuntemuksen Tarjoamme: - erinomaisen tiimin tuen työllesi - monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan - kilpailukyisen palkan - pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereen Tiivisteteollisuuden kirjoille, ei siis vuokratyösuhde. Ei suoria yhteydenottoja Tampereen Tiivisteteollisuuteen. Rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut. Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Roope Oksanen p. 0400 740 818
 • Alueet: Lahti
  Työpaikat: 2kpl
  Kesätyö jakeluautonkuljettajana Asiakaspalveluun panostava, jo vuodesta 1966 alalla toiminut asiakkaamme etsii kauttamme Lahteen jakeluautonkuljettajia. Asiakkaamme päätoimialana ovat jakelukuljetukset, lähettipalvelut ja muuttokuljetukset. Kuljetuspalvelu hoitaa myös lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset muun muassa leipomoille ja muille elintarvikealan toimijoille. Työt alkavat aamuyöstä, joten oman auton käyttö on välttämätöntä. ---------- Mitä etsimme: Etsimällämme kuljettajalla on kokemusta kuorma-autolla ajosta. Katsomme eduksi asiakaspalveluhenkisyyden. ---------- Mitä odotamme: Odotamme  työnhakijoilta: aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä sekä digipiirturia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa ja vähintään rallienglantia ---------- Mitä tarjoamme: Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena. Tarjolla töitä koko kesäkaudeksi ja hyvällä kuskilla on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen osa-aikaisena. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä.  ---------- Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä www.smilepalvelut.fi Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville Herold Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut 040 530 4366 ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin
 • Alueet: Kirkkonummi
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaallemme IV-asentajaa Kirkkonummelle. Hakijan tulisi olla sen verran kokenut, että kykenee itsenäiseenkin työskentelyyn. Hyvälle ja oma-aloitteiselle hakijalle on luvassa töitä pitkäksi aikaa! Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia B-ajokorttia (auto ei ole pakollinen, mutta eduksi!) oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä!  Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.
 • Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaallemme reipasta ja kokemuksen omaavaa jäteautonkuljettajaa. Lähtö Vantaan Viinikkalasta ja ajot pk-seudulla tilausten mukaan. Päivän aikana tyhjennetään n. 600 astiaa. Sinulla on apumies kyydissä. Työaika n. klo 7-15,  joustoa toivotaan. Hyvä fyysinen kunto myös edellytyksenä!  Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä  voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä hyvää fyysistä kuntoa oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian!  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville HeroldSmile Henkilöstöpalvelut040 530 43 66ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme viherrakentajia kesäsesonkiin pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviin kuuluu mm. nurmialueiden rantemista ja kunnostusta, istutuksia, erilaisia kivitöitä ja piharakenteiden asentamista. Odotamme kokemusta viherrakennuksen alalta. Pientyökoneiden, kuten kaivurien, kivileikkurien ja rälläköiden käyttö on sinulle tuttua. Edellytämme työturvallisuus - ja tulityökorttia, myös B-ajokorttia sekä taitoa ajaa pakettiautolla pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme työntekijöille seuraavia etuja: Uudet, ajanmukaiset työvälineet ja uuden ajokaluston Positiivisen työyhteisön Kunnolliset työvaatteet Hyvin tehdystä työstä maksetun hyvän palkan Korkeatasoisen työterveydenhoidon Voimme auttaa sinua myös vuokrakodin löytämisessä pääkaupunkiseudulta. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta. Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo
  Työpaikat: 2kpl
  Hei perämies! Oletko vailla töitä? Meillä niitä olisi!  ---------- Mitä etsimme Etsimme asiakkaallemme kaivinkoneenperämiestä Espoon Vermossa sijaitsevalle työmaalle. Hakijalla tulisi olla pientä kokemusta maanrakennuspuolelta ja iso, työtäpelkäämätön asenne. Kuvienlukutaito katsotaan eduksi. Hyvällä työntekijällä on töitä luvassa pidemmäksi aikaa! ----------  Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme:  Odotamme työnhakijoilta: kokemusta maanrakennusalasta voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia kuvienlukutaitoa asennetta!  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: (Jätä väliotsikko näkyviin)Tarjoamme sinulle työpaikan kilpailukykyisellä palkalla. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmäksi aikaa. Nyt ei siis puhuta vain kesätyöstä, vaan osaava tekijä työllistyy koko kaudeksi.  Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 5kpl
  Oletko helsingin kovin muuttaja? Hae meidän tiimiin!  ---------- Mitä etsimme Etsimme muuttajia Helsinkiin kesäsesongin ajaksi. Voit siis olla opiskelija vailla kesätyötä tai kokenutkin muuttaja. Aloitus päivittäin Helsingistä, muuttokeikkoja päivän aikana ympäri pääkaupunkiseutua. Vaadimme hyvää suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä myös kuljettaja auttaa kavereitaan kantamisessa.  ----------  Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme:  Odotamme  työnhakijoilta: suomen kielen taitoa fyysistä kuntoa joustavuutta ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:Tarjoamme kokoaikaisen työn täysillä tunneilla kesän ajaksi. Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuutta jatkaa myös kesän jälkeen. Palkkaus on vähintään TES mukainen, asiakkaan kanssa sovittu palkka.  Työt alkavat toukokuussa.  ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kirkkonummi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme Kirkkonummelle kiinteistöhuollon kokemuksen omaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen tarpeeseen. Työnkuva pitää sisällään kiinteistöhuollon putkitöitä, vianmääritystä ja -korjausta sekä asiakaspalvelua. Hakijalta odotetaan putkipuolen kokemuksen lisäksi myös hitsaustaitoa. Hyvälle tekijälle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde kasvussa olevassa yrityksessä. Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi: rehtiä ja reipasta otetta työn tekoon suoraselkäisyyttä oma-aloitteisuutta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja ajokorttia, oma auto eduksi. aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Lisätietoja työtehtävästä antaa Ville Herold, puh. 040 530 4366. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Kirkkonummi
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme sähköalan ammattilaistaAsiakkaamme etsii kauttamme sähköasentajaa monipuolisiin sekä kiinteistöhuollon- että teollisuussähköasennus tehtäviin.  K. Halonen on luotettava ja osaava sähkö- ja LVI-alan yritys, joka palvelee asiakkaitaan Kirkkonummella ja pääkaupunkiseudulla. www.khalonen.fi  ---------- Mitä odotamme hakijaltaOlethan itsenäiseen työhön kykenevä ja asiakaspalvelu henkinen. Asiakkaamme erikoisalaa sähköautomaatioissa ovat teollisuusautomaatio ja taloautomaatio, joten katsomme eduksesi mikäli sinulla on tästä jo kokemusta. Odotamme  työnhakijoilta: Kokemusta vastaavista tehtävistä Työ- sekä sähköturvallisuuskortti Tulityökortti EA1 Oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta Suomen kielen taitoa ---------- Mitä tarjoamme ja palkkaTarjolla on kokopäivätyö arkipäivisin. Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä Palkka: Teknologia TES ---------- Miten haet työpaikkaa Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville Herold Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut 040 530 4366 ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin
 • Alueet: Vantaa
  Työpaikat: 2kpl
  Asiakaspalveluhenkinen LVI-asentaja! Ammattitaitoisesti ja nopealla aikataululla monipuolisia LVI-palveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava asiakasyrityksemme etsii kauttamme kahta ammattilaista LVI-huoltoautoon. ---------- Mitä etsimme: Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja sinulla on kokemusta LVI- sekä huoltoauto hommista.  Etsimämme LVI-alan ammattilainen innostuu uusista haasteista ja on valmis joustamaan asiakkaan tarpeiden mukaan. ---------- Mitä odotamme: Odotamme  työnhakijoilta: aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuus- sekä tulityökorttia oma-aloitteisuutta asiakaspalveluhenkisyyttä joustavuutta ja huolellisuutta kykyä itsenäiseen työskentelyyn rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan ajokorttia B ---------- Mitä tarjoamme: Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä yhdessä parhaimmassa henkilöstöpalveluyrityksessä. Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä. ---------- Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä www.smilepalvelut.fi Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville Herold Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut 040 530 4366 ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin
 • Alueet: Tuusula, Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  CNC -koneistaja Jo lähes kahden vuosikymmenen ajan vaativia koneistettuja osia ja osakokoonpanoja metalli- ja elektroniikkateollisuutemme eri toimialoille tuottava asiakkaamme etsii kauttamme CNC -koneistajaa. Asiakkaamme tavoitteena on palvella jokainen asiakas parhaalla mahdollisella tavalla, asiakkaan tarpeita kunnioittaen. ---------- Mitä etsimme: Etsimällämme koneistajalla on noin kahden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä (CNC työstö/sorvaus, Fanuc). Koet töiden korkean laadun tärkeäksi asiaksi ja kuvienlukutaidon vahvuudeksesi. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.  ---------- Mitä odotamme: Odotamme  työnhakijoilta: noin 2 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä (CNC työstö/sorvaus, Fanuc) kuvienlukutaito plussaa! oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa ---------- Mitä tarjoamme: Tarjoamme töitä kehittämiseen panostavasta yrityksestä. Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä.  ---------- Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä www.smilepalvelut.fi Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville Herold Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut 040 530 4366 ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 2kpl
  Ammattitaitoinen sähköasentaja! Helsingissä toimiva vakavarainen ja asiakkaiden arvostama sähköurakointiliike etsii kauttamme luotettavia ja asiakaslähtöisiä sähköasentajia. Yritys on perustettu vuonna 2009. Toiminnan pääpaino on saneerauskohteissa – asiakkaina taloyhtiöt, yritykset, kaupungit sekä yksityiset henkilöt – toimialueena pääkaupunkiseutu sekä sen lähialueet. Mitä etsimme: Etsimme sähköasentajia saneerauskohteisiin, joten aikaisempi kokemus saneerauskohteista katsotaan eduksi, kuten myös oman auton sekä työkalujen käyttömahdollisuus.  ---------- Mitä odotamme: Odotamme  työnhakijoilta: aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuus-, sähköturva- ja EA-1 korttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa ---------- Mitä tarjoamme: Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden työskennellä yhdessä parhaimmassa henkilöstöpalveluyrityksessä. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme. ---------- Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä www.smilepalvelut.fi Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville Herold Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut 040 530 4366 ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin
 • Alueet: Riihimäki
  Työpaikat: 1kpl
  Metallityöntekijä suomalaiseen yritykseen Kovassa kasvussa oleva suomalainen metallialan yritys etsii kauttamme metallityöntekijöitä Riihimäellä sijaitsevaan toimipisteeseensä. ---------- Mitä odotamme hakijalta Työtehtäviin kuuluu mm. kierteytys/seevaus/kokoonpano . Arvostamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ sopii hyvin vasta valmistuneelle metallityöntekijälle! Odotamme  työnhakijoilta: aikaisempaa kokemusta metalli töistä voimassa olevaa tulityö- sekä työturvallisuuskorttia trukkikokemus eduksi oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa ---------- Mitä tarjoamme Tehtävät alkavat määräaikaisuudella. Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena ja hyvällä työntekijällä on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi. Palkka: Teknologia TES / sopimuksen mukaan ---------- Miten haet työpaikkaa Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville Herold Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut 040 530 4366 ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi   Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Kirkkonummi, Siuntio
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme metallityöntekijöitä Asiakkaamme etsii kauttamme hälytysrinkiinsä hyvän asenteen omaavia tekijöitä! Tuotteiden - joka käsittää mm. teräsrakenteet, katokset, portit, kaiteet -  valmistus tapahtuu asiakkaan omassa tehtaassa Pikkalassa. K. Halonen Koneasentajamme tekevät erilaisia koneasennuksia teollisuudelle ja muille yrityksille Kirkkonummella ja pääkaupunkiseudulla. Koneasennukset tehdään asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Koneasentajamme myös suunnittelevat koneasennukset asiakkaan kanssa etukäteen huolellisesti, jotta kerralla saadaan valmista eikä myöhemmät muutokset ole enää tarpeen. Koneasentajamme luonnollisesti asentavat koneita paikan päällä, hitsaavat ja tekevät muita tarpeellisia asennuksen kannalta tarpeellisia töitä. Asennamme ja huollamme myös ilmanvaihtojärjestelmiä vahvan tietotaitomme pohjalta. www.khalonen.fi   ---------- Mitä odotamme hakijalta Enemmän kuin kokemusta, asiakkaamme arvostaa halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan. Työskentelet ammattilaisten parissa, joten työ sopii myös aloittelevalle metallialantyöntekijälle. Olet kiinnostunut koneiden korjauksesta ja työkalut pysyvät kädessä. Tuotantotilat eivät sijaitse julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Odotamme  työnhakijoilta: alan koulutusta voimassa olevia työturvallisuus- sekä tulityökortteja joustavuutta ja huolellisuutta oma-aloitteisuutta rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan tiimityöskentelytaitoja suomen kielen taitoa ---------- Mitä tarjoamme Tarjolla osa-aikatyötä, joka sopii erinomaisesti sinulle joka etsit keikkatyötä tai lisätienestiä opiskelun ohelle. Viikoittainen tarve 4-8h kahtena päivänä viikossa, arkisin klo 6-22 välillä. Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena ja hyvällä työntekijällä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkka: Teknologia TES / sopimuksen mukaan ---------- Miten haet työpaikkaa Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ---------- Lisätiedot ja yhteystiedot Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville Herold Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut 040 530 4366 ville.herold@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Helsinki, Vantaa
  Työpaikat: 1kpl
  Oletko sinä hakemamme torninosturikorjaaja uusiin korkeuksiin! Etsimme asiakkaallemme osaavaa torninosturikorjaajaa työskentelmään korkeuksissa. Tässä on loistava tilaisuus päästä työskentelemään erilaisissa kohteissa isojen nosturien parissa.  Työpaikkana on Suomen johtava torninostureita vuokraava ja huoltava yritys. ---------- Mitä etsimme: Etsinnässä on henkilö, jolla on kokemusta henkilönostinten huolto-/korjaustehtävistä tai muista vastaavanlaisista työtehtävistä. Työssä pärjää kun osaa korjata sähkölaitteita ja viihtyy korkealla. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa PK-seudulla, mutta halutessasi pääset myös matkustamaan muualle Suomeen korjauskeikoille. Töitä tehdäänkin sekä pajalla että työmailla, joten maisemat vaihtuvat viikoittain. Katsomme eduksi matkustusvalmiuden.  ---------- Sopiva tausta tehtävään on: kokemus vastaavista tehtävistä ja / tai henkilönostinten parista työskentely tehtaalla sähkö-/automaatio tehtävissä ja / tai työskentely lentokone- laiva- tai autonasentajan tehtävissä Hakijoilta odotamme: sähkökaavioiden lukutaitoa joustavuutta työaikojen suhteen hyvää fyysistä kuntoa suomen kielen taitoa ---------- Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjolla on kokoaikainen kokopäivätyö torninostureiden parissa. Palkkaus määräytyy käytettävän työehtosopimuksen ja työhön valitun henkilön taustan perusteella. Reissupäivistä maksetaan asianmukainen korvaus. Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat sopivan henkilön löytyessä.  Osaavista tekijöistä on pulaa, joten jos tunnet sähkökaaviot ja olet näppärä käsistäsi laita hakemus tulemaan.  ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.Anni NäremaaHenkilöstlkonsulttianni.naremaa@smilepalvelut.fiSmile HenkiöstöpalvelutIlon kautta töihin. 
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Tuusula, Vantaa
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme asiakkaallemme kuorma-autonkuljettajia vaihtolavaan/maanajoon. Ajoa tulee olemaan Uudenmaan alueella. Kokemus maansiirtoajosta katsotaan hakijalla eduksi, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä!  Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Anni Näremaa, anni.naremaa@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin!
 • Työpaikat: 1kpl
  AsiakasyritysesittelyAsiakkaamme P & K Bäckroos Oy etsii itselleen 30T pyörökoneenkuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Asiakkaalla on useiden kymmenien vuosien kokemus kuljetus- ja maanrakennusalalta. Lisätietoja asiakkaasta http://www.kuljetusbackroos.fi/----------  Mitä etsimme  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista pyörökoneenkuljettajaa käynnissä oleville työmaille pääkaupunkiseudulle. Toivomme sinulta kokemusta pyörökoneenkuljettajan töistä. Työssä vaaditaan tarkkuutta ja paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Joustavuutta tarvitaan myös, sillä joskus voi joutua hyppäämään lapion varteen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä ja kestävät kauden loppuun. ----------  Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme: Odotamme  työnhakijoilta: kokemusta pyörökoneenkuljettajan työstä kuvienlukutaitoa voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit joustavuutta tiimityöskentelytaitoa  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme sinulle työpaikan kilpailukykyisellä palkalla. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmäksi aikaa. Nyt ei siis puhuta vain kesätyöstä, vaan osaava tekijä työllistyy koko kaudeksi.  Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan työntekijän löydyttyä. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi siis jo tänään! Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Anni NäremaaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutanni.naremaa@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Sastamala, Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Sastamalassa ja Tampereella sijaitseviin kohteisiin osa-aikaista SIIVOOJAA. Työnkuvaan kuuluu muun muassa lomaosakehuoneistojen, hotellihuoneiden, lomamökkien sekä hotellin yleisten tilojen siivousta hotellin kiireisinä vaihtopäivinä sekä erikseen sovittaessa muina päivinä. Työ on päivätyötä. Työ on fyysistä ja siinä menestyminen edellyttää reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, ajanhallintataitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisemmasta siivouskokemuksesta on tässä työssä hyötyä, mutta hyvällä asenteella ja oppimiskyvyllä työhön pääsee myös nopeasti kiinni. Työntekijöiltä odotamme: reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta hyvää fyysistä kuntoa tarkkuutta ja huolellisuutta asiakaspalveluhenkisyyttä hyvää suomen kielen taitoa oman auton käyttömahdollisuutta Kiinnostuitko? Jätä hakemus heti ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta. Hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 5kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereelle tarvittaessa töihin kutsuttavia KERROSSIIVOOJIA. Työnkuvaan kuuluu tasokkaiden lomaosakehuoneistojen siivousta kiireisinä vaihtopäivinä eli perjantaisin sekä tarpeen mukaan muina päivinä. Työ on päivätyötä. Hakijalta toivomme mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa töihin kutsuttavana pidemmän aikaa, esimerkiksi kesäsesongin ajan. Työ sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella. Työ on fyysistä ja nopeatempoista, ja työssä menestyminen edellyttää reippautta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisemmasta siivouskokemuksesta on hyötyä, mutta myös hyvällä asenteella ja oppimiskyvyllä työhön pääsee nopeasti kiinni. Työtä tehdään 2-4 hengen tiimeissä, ja työtehtäviin perehdytetään ensimmäisten työvuorojen aikana. Työntekijöiltä odotamme: - reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta- hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä- tarkkuutta ja huolellisuutta- asiakaspalveluhenkisyyttä- hyvää suomen kielen taitoa Työ sopii hyvin niin opiskelijoille kuin muillekin keikkatyöstä kiinnostuneille. Kiinnostuitko? Jätä cv ja hakemus heti ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta. Hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Rovaniemi
  Työpaikat: 1kpl
  Haemme asiakkaallemme Rovaniemelle pyöräkoneenkuljettajaa!  ------------ Tarkempi info työtehtävästä:  Työ pitää sisällään monipuolisia pyöräkoneenkuljettajan työtehtäviä, mm. lastausta ja varaston ylläpitoa. ----------  Mitä etsimme:  Etsimme vastuullista, oma-aloitteista sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää pyöräkoneenkuljettajaa. Etsimällämme henkilöllä on kertynyt työkokemusta kyseisistä työtehtävistä sekä hänellä on sopiva alan koulutus. Lisäksi arvostamme hakijoissamme joustavuutta, reipasta ja tehokasta työotetta sekä positiivista suhtautumista työtä kohtaan. ----------  Odotamme työnhakijoilta: Voimassaolevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja työturvallisuuskorttia Aikaisempaa kokemusta kyseisistä työtehtävistä Oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta Suomen kielen taitoa ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Tarjoamme työntekijälle kokopäivätyön joka alkaa määräaikaisena työsuhteena. Hyvälle tekijälle töitä mahdollisesti tarjolla pidempäänkin! Palkka: TES/Sopimuksen mukaan, tuntipalkka. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten täytä siis hakemuksesi jo tänään! ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 4.7.2018. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Lotta VuormaHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut0400 796 860lotta.vuorma@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Joensuu
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme osaavaa kirvesmiestä monipuolisiin työtehtäviin Joensuuhun. Työhön kuuluu sisustuskirvesmiehen työt lattiasta kattoon. Laminaatin asentaminen, listojen laittaminen, kittaaminen, maalaaminen yms. sisällä tehtävät remontti hommat.Olethan osaava ja ammattisi huolella tekevä itsenäinen kirvesmies.Työssä vaaditaan työturvallisuuskortti sekä hyvää asennetta.Aloitus on heti kun sopiva henkilö löytyy. Palkkaus sopimuksen mukaan. Laita hakemus nettisivujemme kautta jo tänään ja kerro siinä itsestäsi mahdollisimman tarkasti. Kutsumme kaikki hakijat haastatteluun. Lisätietoja Juuso Akkanen puh. 040 639 0904 juuso.akkanen@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Mikkeli
  Työpaikat: 1kpl
  Maanrakennustyöntekijä Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin maanrakennusmiestä. Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea raudanluja asenne ratkaisee. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvälle tekijälle töitä riittää! --------- Hakijalta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme kautta www.smilepalvelut.fi mahdollisimman pian!  Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Haastattelut alkavat jo hakuajan puitteissa. Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Kai TillanenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut040 530 0806 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Mikkeli
  Työpaikat: 3kpl
  TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ Etsimme reippaita tuotantotyöntekijöitä Mikkeliin ja lähialueille eri pituisiin työsuhteisiin. ----------  Mitä etsimme? Tuotantotöistä kiinnostuneita työnnälkäisiä tekijöitä! Iällä, sukupuolella, tahi koulutuksella ei ole merkitystä, oikeanlainen asenne ja tahto työllistyä ratkaisee! Etsitpä sitten kokoaikaista työtä tai keikkaluonteista hommaa, voit olla juuri meidän etsimämme henkilö.  ----------  Mitä odotamme hakijoilta? hyvää fyysistä kuntoa valmiutta vuorotyöhön, esim 2-vuorotyö joustavuutta työaikojen ja -tehtävien suhteen tiimityöskentelytaitoja oma-aloitteisuutta suomen kielen taitoa työturvallisuuskortti katsotaan eduksi ----------  Mitä tarjoamme ja palkka:  Mahdollisuuden päästä kokeilemaan tuotantotyötä ja jopa työllistymään pitemmäksi aikaa.  Palkka: TES  Työt alkavat sopimuksen mukaan. Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä www.smilepalvelut.fiTäytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 5.7. Haastattelut aloitamme heti, joten lähetä hakemuksesi pian! ----------- www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 30kpl
  Oletko aina mielummin purkanut kuin rakentanut? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Haussa reipas purkumies asiakasyrityksellemme!   AsiakasyritysesittelyDelete on yksi johtavista Suomessa ja Ruotsissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa.  ----------  Mitä etsimme Etsimme purkutyöntekijöitä erilaisiin rooleihin. Työtehtävät painottuvat eri työmaille pääosin rakennuksien purkuun. Osa työtehtävistä vaatii enemmän aikaisempaa kokemusta ja osa taas ei. Olit sitten kokenut purkaja tai vasta aloitteleva, jätä meille hakemuksesi jo tänään!  ----------    Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme: Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja aktiivinen, joka ei pelkää heittäytyä fyysiseen työhön.  Odotamme  työnhakijoilta: ammattikortteja (työturvallisuus-ja tietyökortti) suomenkielen taitoa  hyvää asennetta  hyvää fyysistä kuntoa  ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme mukvan työn jossa ei varmasti käy aika pitkäksi! Töitä on tarjolla 40 tuntia viikossa.  Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat heinä-elokuussa ja jatkuvat niin kauan kun töitä riittää.  ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:   Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.Hakuaika päättyy 05.07.2018 ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Mikko Hakkarainen Henkilöstökonsultti Smile HenkilöstöpalvelutPuhelinnumero: 040 530 0090 Sähköpostiosoite: mikko.hakkarainen@smilepalvelut.fi  www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Juva, Mikkeli, Mäntyharju, Ristiina
  Työpaikat: 1kpl
  Oletko metallialan moniosaaja vailla töitä? Etsimme nyt Etelä-Savoon metallialan moniosaajia. Sinulta luonnistuu esimerkiksi poraus, rälläköinti ja hitsaus. Osaat toimia itsenäisesti ja työnjälkesi on huolellista sekä moitteetonta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakijoilta odotamme, mitä tahansa kokemusta metallialan töistä voimassa olevaa työturvallisuus- sekä tulityökorttia oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta ajokortti suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Kuopio
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon ammattitaitoisia kirvesmiehiä. ---------- Mitä odotamme hakijalta: Hakijalta toivomme alan koulutusta ja/tai kokemusta monipuolisista kirvesmiehen tehtävistä. Lisäksi vaaditaan voimassa oleva työturvakortti ja mahdollisuus aloittaa työt sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti. ----------  Mitä tarjoamme ja palkka: Tarjoamme mm. kilpailukykyisen palkkauksen, asianmukaisen varustuksen sekä Smilen tiimin tuen koko työsuhteen ajan. Töitä on tarjolla noin 40 h/vko. Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä! Tuothan hakemuksessa esiin aikaisemman kokemuksesi. ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ville MikkanenSmile Henkilöstöpalvelut044 534 6168ville.mikkanen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Joensuu
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme rakennuksille työntekijöitä Joensuuhun ja lähikuntiin. Meillä on tarjota erilaisia rakennusalan työtehtäviä eri mittaisilla työsopimuksilla. Etsimme apumiehiä, kirvesmiehen apulaista, kirvesmiestä, raudoittajaa sekä muita rakennusalan tekijöitä. Etsimme siis innokkaita nuoria rakennusalan aloittelijoita, sekä kokeneita ammattilaisia erilaisiin työtehtäviin. Työkohteet sijaitsevat Joensuussa ja sen lähettyvillä. ---------- Mitä odotamme hakijalta ja mitä vaadimme: kiinnostusta rakennusalaan voimassa oleva työturvakortti työhöntarttuva ja itsenäinen työote innokasta asennetta ----------  Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Kerro myös mihin työtehtävään haluaisit ensisijaisesti, osaamisesi ja mahdolliset erityisosaamiset. ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot: Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.Juuso AkkanenYhteyspäällikkö JoensuuSmile Henkilöstöpalvelut040 639 0904juuso.akkanen@smilepalvelut.fiwww.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Isojoki, Kauhajoki
  Työpaikat: 1kpl
  Haemme asiakasyrityksellemme Kauhajoki-Isojoki-akselilleKAIVINKONEENKULJETTAJAA Työ on sähkökaapelointia ja kaapeliojien peittoa. Viikkotyötunnit tehdään maanantain ja torstain välisinä päivinä, joten työpäivät ovat pitkiä. Aiempi kokemus vastaavasta työstä on suotavaa. Työtä on tarjolla routaan asti.  Tehtäviin hakevilta henkilöiltä odotamme: Vähintään kahden vuoden kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työstä Tieturvakorttia Työturvallisuuskorttia Joustavuutta Katsomme eduksi, jos sinulla on: BECE-kortti Kokemusta traktoreilla ajosta Arvostamme hakijoissamme yllä mainitun lisäksi: Oma-aloitteisuutta Rehtiä ja reipasta otetta työntekoon Vastuullista asennetta työntekoa kohtaan Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, jätä hakemus seuraavan linkin kautta jo tänään! Linkki hakulomakkeeseen: http://smile2.likeit.fi/apply/29467709 Lisätietoja työtehtävästä antaa Rami Korpi 050 443 1853 Katri Manninen 050 520 49 49 Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Seinäjoki
  Työpaikat: 3kpl
  KIRVESMIES Etsimme arvostetulle, kasvavalle, Seinäjoella toimivalle rakennusalan yritykselle ammattitaitoisia kirvesmiehiä. Tehtäviin valitut henkilöt tulevat työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä pääasiassa Seinäjoen alueella. Tehtäviin valittujen henkilöiden työtehtäviä voi olla mm. kylpyhuoneremontin tekeminen itsenäisesti, levytykset tai vaikkapa kiintokalusteiden asennukset. Etsimme asiakasyrityksellemme sekä pitkäaikaiseen että muutamien kuukausien tarpeeseen tekijöitä. Arvostamme hakijoissamme: Yrittäjämäistä asennetta Joustavuutta Oma-aloitteisuutta Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää heti osoitteessa www.smilepalvelut.fi sillä haastattelemme jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoja tehtävistä antaa Rami Korpi 050 443 1853
 • Alueet: Kauhava
  Työpaikat: 1kpl
  Haemme asiakasyrityksellemme Ylihärmään VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Työ on kokopäiväistä ja sitä tehdään kahdessa vuorossa. Varastoalan koulutus ja trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä valituksi tulemisen kannalta. Tärkeintä on, että hakija omaa hyvän asenteen työntekoa kohtaan. Tehtäviin hakevilta henkilöiltä odotamme: Aiempaa kokemusta varastotyöstä Kokemusta trukin käsittelystä Vastuullista asennetta työntekoa kohtaan Joustavuutta Arvostamme hakijoissamme yllä mainitun lisäksi: Oma-aloitteisuutta Rehtiä ja reipasta otetta työntekoon Trukkikorttia Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, jätä hakemus seuraavan linkin kautta jo tänään! Linkki hakulomakkeeseen: http://smile2.likeit.fi/apply/29299593 Lisätietoja työtehtävästä antaa Rami Korpi 050 443 1853 Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Vantaa
  Työpaikat: 3kpl
  Etsimme usealle eri asiakkaallemme siivoojia pääkaupunkiseudulle erilaisiin tehtäviin, kuten rakennussiivoukseen ja loppusiivoukseen. Töitä on tarjolla muutaman päivän keikoista pidempiaikaisiin työkohteisiin. Työaika arkisin 7-15:30. Työt alkavat sopimuksen mukaan.Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja aikaisempi kokemus siivoojan töistä on hyväksi. Jos sinulla ei kuitenkaan ole työturvallisuuskorttia, autamme sen hankkimisessa. Saat meidän kautta tarvittavat työvaatteet. Olit sitten kokenut ammattilainen tai etsimässä uusia haasteita, laita ihmeessä hakemusta tulemaan.Arvostamme hakijoissamme yllämainitun lisäksi: rehtiä ja reipasta otetta työn tekoon suoraselkäisyyttä oma-aloitteisuutta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, niin jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Lisätietoja työtehtävästä antaa Anni Näremaa, anni.naremaa@smilepalvelut.fi Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Mikkeli
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin ammattitaitoista kirvesmiestä, jolla on jakennusalan osaamista/työkokemusta. Sinulla on taito lukea kuvia ja kykenet täysin itsenäiseen työhön.  Sinulla on: - aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä- voimassa oleva työturvallisuuskortti- kuvienluku taitoa- oma-aloitteisuutta- rehti ja reipas asenne työntekoon- hyvä suomen kielen taito Mikäli kiinnostuit tarjoamastamme työpaikasta, jätä hakemus www.smilepalvelut.fi sivujen kautta jo tänään! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Smile. Ilon kautta töihin!
 • Alueet: Espoo
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaallemme puoliperä-ajoneuvonkuljettajia Uudenmaan alueelle. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä voimassa olevaa ammattipätevyyttä ja E-ajokorttia oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja antaa Anni Näremaa, anni.naremaa@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Alavus
  Työpaikat: 2kpl
  Haemme asiakasyrityksellemme Alavudelle kahta METALLITYÖNTEKIJÄÄ Työ on kokoonpanotyötä tehtaassa. On myös mahdollista tehdä erilaisia metallialan töitä oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Töitä tehdään kokopäiväisesti yhdessä vuorossa. Eduksi on metallialan koulutus tai aikaisempi kokemus metallialan työtehtävistä, mutta myös hyvän asenteen omaava henkilö pystytään perehdyttämään tehtäviin. Odotamme työnhakijoilta: Oma-aloitteisuutta Ahkeraa työskentelyotetta Hyvää asennetta työntekoa kohtaan Työt alkavat heinäkuun lopulla, joko viikolla 30 tai 31. Töiden kesto on kolme kuukautta. ---------- Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi sivujemme kautta jo tänään! Käymme niitä läpi jo hakuprosessin aikana. Linkki hakulomakkeeseen: http://smile2.likeit.fi/apply/29837246 ---------- Lisätietoja tehtävästä antaa: Rami Korpi 050 443 1853 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Loviisa
  Työpaikat: 1kpl
  Etsimme asiakkaalle ravintolatyöntekijää grillivaunuun Loviisaan elokuussa alkavaa työsuhteeseen. Työnkuvaa kuuluu tuotteiden esillelaittoa, kahvinkeittämistä, grillituotteiden lämmittämistä, kassatyönkentelyä, siistimistä. Työsuhde on ajalla 1.8.-14.10.18. Työ tapahtuu arkisin ja työaika on klo 7.30-15.30. Työssä vaaditaan työturvakorttia, voimassa olevaa salmonellatodistusta sekä hygieniapassia. ---------- Odotamme  työnhakijoilta: kokemusta vastaavista tehtävistä suomen kielen taitoa iloista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta   ----------  Palkka: TES:n palkkaTyöt alkavat 1.8.18 ja kestävät 14.10.2018 asti ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sami KlemiYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut, Lappeenranta040 530 5605sami.klemi@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Savitaipale, Kouvola
  Työpaikat: 3kpl
  Ravintolatyöntekijäksi Leijonan tiimiin!   Haemme asiakkaalle varuskuntaravintola Linnaan Vekaranjärvelle ravintolatyöntekijää. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, astiahuoltoa ja avustaa työtä ruoanvalmistuksessa. Olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työhön valittu tekijä tekee työsopimuksen Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville sekä aamu- että iltavuoroihin. Tarjoamme Ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti mielenkiintoisessa työympäristössä Mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevia taitojasi ja kehittää itseäsi   Edellytämme hakijalta: Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintoa Ruuanvalmistus- ja leipomisosaamista Reipasta ja kiinnostunutta otetta työskentelyyn Kokemusta alan tehtävistä Hygieniapassia Voimassa olevaa salmonellatodistusta Vastuullisuutta Energistä, joustavaa ja yhteystyökykyistä otetta työskentelyyn   Työntekijän odotetaan toimivan työtehtävässään Asiakasläheisesti Kannattavasti ja tuloksellisesti Huolehtien tuotteiden laatu-, turvallisuus-, terveellisyys- ja esteettisyysvaatimusten toteutumisesta, pyrkien erinomaiseen laatuun.   Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 530 5605, sami.klemi[at]smilepalvelut.fi
 • Alueet: Loviisa
  Työpaikat: 2kpl
  Etsimme asiakkaalle ravintolatyöntekijää Loviisaan elokuussa alkavaa työsuhteeseen. Työnkuvaa kuuluu linjastotäyttöä, astiahuoltoa ja avustavaa keittiötyötä. Työsuhde on ajalla 1.8.-14.10.18. Työ on arkipäivätyötä jonka lisäksi saattaa olla satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työssä vaaditaan työturvakorttia, voimassa olevaa salmonellatodistusta sekä hygieniapassia. ---------- Odotamme  työnhakijoilta: kokemusta vastaavista tehtävistä suomen kielen taitoa iloista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta   ----------  Palkka: TES:n palkkaTyöt alkavat 1.8.18 ja kestävät 14.10.2018 asti ----------  Lisätiedot ja yhteystiedot:  Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Sami KlemiYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut, Lappeenranta040 530 5605sami.klemi@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA? SMILEN JA SASKY:N YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA!Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja SASKY ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa. Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida SASKY:n kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita.Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen! SMILE HAKEE RAKENTAMISEN, TEOLLISUUDEN, LOGISTIIKAN JA KUNNOSSAPIDON OSAAJIA TAMPEREELLE JA YMPÄRI PIRKANMAATA! Lisätietoja: Mikko TörmäToimialajohtajaSmile Henkilöstöpalvelut, koulutus0503948736mikko.torma@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
 • Alueet: Tampere, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Vantaa, Aura, Kaarina, Rusko, Turku
  TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA? SMILEN JA SALON AMMATTIOPISTON YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA!Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja Salon Ammattiopisto ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa. Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida Salon Ammattiopiston kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita.Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen! SMILE HAKEE RAKENTAMISEN, TEOLLISUUDEN, LOGISTIIKAN JA KUNNOSSAPIDON OSAAJIA TURKUUN, TAMPEREELLE JA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE! Lisätietoja: Mikko TörmäToimialajohtajaSmile Henkilöstöpalvelut, koulutus0503948736mikko.torma@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
 • Alueet: Seinäjoki
  Työpaikat: 1kpl
  Temerent Logistics hakee Seinäjoelle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla 25-30 h/viikko. Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohtaisten tuotteiden keräily. Alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys valituksi tulemiseen. Työhön perehdytetään ennen töiden alkua. Toivomme hakijoilta: Hygieniapassia Hyvää fyysistä kuntoa Valmiutta yö- ja viikonlopputyöhön Rehtiä ja reipasta otetta työntekoon Vastuullista asennetta työntekoa kohtaan Rekrytointi hoidetaan yhdessä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa täyttämällä työnhakulomake nettisivuillamme osoitteessa www.smilepalvelut.fi Rekrytointiin liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä: Mikael Potila0400 615 958Rami Korpi050 443 1853
 • Alueet: Kauhava
  Työpaikat: 5kpl
  Etsimme asiakasyrityksellemme Kauhavan Unicolle hyvällä työmotivaatiolla ja asenteella varustettuja TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Töitä on tarjolla sekä kesätöitä etsiville, että pidempiaikaisesta työskentelystä kiinnostuneille. Työskentely tapahtuu sänkytuotannon erilaisissa työtehtävissä kahdessa vuorossa. Tulevista työtehtävistä riippuen kokemus paineilmatyökalujen käytöstä ja yleinen käsillä tekemisen taito on eduksi. Työpiste ja -tehtävä voivat vaihtua päivittäin, joten toivomme joustavuutta. Työympäristö voi olla pölyinen, puusta mahdollisesti irtoavan pölyn vuoksi. Toivomme hakijoilta: Teollisuustyökokemusta kokoonpanon ja vaihetyön parista Hyvää asennetta työntekoa kohtaan Omatoimisuutta Valmiutta fyysiseen työhön Asenne työntekoa kohtaan ja halu oppia on kuitenkin tärkeintä, sillä eri tehtäviin koulutetaan työn ohessa. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi sivujemme kautta jo tänään! Käymme niitä läpi jo hakuprosessin aikana. Linkki hakulomakkeeseen: http://smile2.likeit.fi/apply/29796426 Lisätietoja tehtävästä antaa: Rami Korpi 050 443 1853 Katri Manninen 050 520 4949 www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Työpaikat: 10kpl
  Espoolainen nuori! Tämän työilmoituksen kautta pääset käsiksi erilaisista rakennustöistä pääkaupunkiseudulla! Ohjaamotalo ja Smile henkilöstöpalvelut haluavat juuri sinut töihin rakennusalalle.Meillä on tarjolla seuraavanlaisille tekijöille töitä, maalari väliseinä- / alakattoasentaja maanrakennustyöntekijä purkutyöntekijä rakennusaputyöntekijä sähköasentaja putkiasentaja Lisätiedot ja yhteystiedot:Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Ilmari AinasojaYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelutilmari.ainasoja@smilepalvelut.fiwww.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA? SMILEN JA TREDUN YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA!Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja Tredu ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa. Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida Tredun kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita.Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen! SMILE HAKEE RAKENTAMISEN, TEOLLISUUDEN, LOGISTIIKAN JA KUNNOSSAPIDON OSAAJIA TAMPEREELLE JA YMPÄRI PIRKANMAATA! Lisätietoja: Mikko TörmäToimialajohtajaSmile Henkilöstöpalvelut, koulutus0503948736mikko.torma@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
 • Alueet: Imatra, Lappeenranta, Seinäjoki, Kajaani, Sotkamo, Hämeenlinna, Jyväskylä, Jämsä, Kittilä, Lempäälä, Nokia, Tampere, Vaasa, Joensuu, Kuusamo, Oulu, Iisalmi, Kuopio, Nilsiä, Lahti, Pori, Rauma, Espoo, Hanko, Helsinki, Vantaa, Naantali, Turku
  Meillä Smilellä on jatkuvasti uusia työpaikkoja avoinna RAVINTOLA-ALAN ESIMIEHILLE ja haluamme tarjota niitä juuri sinulle - Ravintola-alan osaajalle, ammattilaiselle!Jätä tästä avoin työhakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä, kun sopivaa esimiestyötä tulee eteen!Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen.  Halutessasi voit myös soittaa suoraan henkilöstökonsulteillemme numeroon: 09 6899 9000Tarkemmat yhteystiedot löydät tästä, muista valita sinua lähin kaupunki: http://smilepalvelut.fi/yhteystiedot/ Smile. Ilon kautta töihin. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Isokyrö, Kristiinankaupunki, Laihia, Maalahti, Närpiö, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyri-Maksamaa
  Työpaikat: 3kpl
  POSTITYÖNTEKIJÖITÄ, POHJANMAA Asiakkaamme Posti Oy hakee tekijöitä kärry-, polkupyörä- ja autoreiteille postinjakelutyöhön tarpeen mukaan eri paikkakunnille. Töihin kuuluu mm. postin lajittelua, jakelua ja muita postinkäsittelytehtäviä sekä asiakaspalvelua. Työpäiviä ovat yleensä ma sekä ke-pe. Työaika sijoittuu useimmiten noin klo 6-18 välille tehtävästä riippuen ja päivän pituus vaihtelee jonkin verran lähinnä lähetysmääristä riippuen. Odotamme hakijalta: Reipasta asennetta, hyvää peruskuntoa Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta Hyvää uusien asioiden omaksumiskykyä Kykyä työskennellä itsenäisesti autojakeluun B-ajokortti ja ajokokemusta vähintään 2 vuoden ajalta Mitä tarjoamme ja palkka: Työntekijätarve perustuu erilaisiin poissaoloihin, lähetysmääriin ja mahdollisiin muihin tarpeisiin. Näin ollen tuntimäärät ja työpäivät vaihtelevat. Työsopimus tehdään keikkatyösopimuksena. Palkka: Viestinvälitys- ja logistiikka-alan TES:n mukainen tuntipalkka. Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Otamme yhteyttä hakijoihin tarpeiden mukaan, pyrkien huomioimaan kohtuulliset työmatkat. Lisätiedot ja yhteystiedot:Hilkka PiirtoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut+358 50 359 5211hilkka.piirto@smilepalvelut.fiwww.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi  
 • Alueet: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Jalasjärvi, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri
  Työpaikat: 3kpl
  POSTITYÖNTEKIJÖITÄ, ETELÄ-POHJANMAA Asiakkaamme Posti Oy hakee tekijöitä kärry-, polkupyörä- ja autoreiteille postinjakelutyöhön tarpeen mukaan eri paikkakunnille. Töihin kuuluu mm. postin lajittelua, jakelua ja muita postinkäsittelytehtäviä sekä asiakaspalvelua. Työpäiviä ovat yleensä ma sekä ke-pe. Työaika sijoittuu useimmiten noin klo 6-18 välille tehtävästä riippuen ja päivän pituus vaihtelee jonkin verran lähinnä lähetysmääristä riippuen. Odotamme hakijalta: Reipasta asennetta, hyvää peruskuntoa Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta Hyvää uusien asioiden omaksumiskykyä Kykyä työskennellä itsenäisesti autojakeluun B-ajokortti ja ajokokemusta vähintään 2 vuoden ajalta Mitä tarjoamme ja palkka: Työntekijätarve perustuu erilaisiin poissaoloihin, lähetysmääriin ja mahdollisiin muihin tarpeisiin. Näin ollen tuntimäärät ja työpäivät vaihtelevat. Työsopimus tehdään keikkatyösopimuksena. Palkka: Viestinvälitys- ja logistiikka-alan TES:n mukainen tuntipalkka. Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Otamme yhteyttä hakijoihin tarpeiden mukaan, pyrkien huomioimaan kohtuulliset työmatkat. Lisätiedot ja yhteystiedot:Hilkka PiirtoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut+358 50 359 5211hilkka.piirto@smilepalvelut.fiwww.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi  
 • Alueet: Kannus, Kaustinen, Kokkola, Perho, Toholampi
  Työpaikat: 3kpl
  POSTITYÖNTEKIJÖITÄ, KESKI-POHJANMAA Asiakkaamme Posti Oy hakee tekijöitä kärry-, polkupyörä- ja autoreiteille postinjakelutyöhön tarpeen mukaan eri paikkakunnille. Töihin kuuluu mm. postin lajittelua, jakelua ja muita postinkäsittelytehtäviä sekä asiakaspalvelua. Työpäiviä ovat yleensä ma sekä ke-pe. Työaika sijoittuu useimmiten noin klo 6-18 välille tehtävästä riippuen ja päivän pituus vaihtelee jonkin verran lähinnä lähetysmääristä riippuen. Odotamme hakijalta: Reipasta asennetta, hyvää peruskuntoa Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta Hyvää uusien asioiden omaksumiskykyä Kykyä työskennellä itsenäisesti autojakeluun B-ajokortti ja ajokokemusta vähintään 2 vuoden ajalta Mitä tarjoamme ja palkka: Työntekijätarve perustuu erilaisiin poissaoloihin, lähetysmääriin ja mahdollisiin muihin tarpeisiin. Näin ollen tuntimäärät ja työpäivät vaihtelevat. Työsopimus tehdään keikkatyösopimuksena. Palkka: Viestinvälitys- ja logistiikka-alan TES:n mukainen tuntipalkka. Miten haet työpaikkaa: Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. www.smilepalvelut.fi Otamme yhteyttä hakijoihin tarpeiden mukaan, pyrkien huomioimaan kohtuulliset työmatkat. Lisätiedot ja yhteystiedot:Hilkka PiirtoHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut+358 50 359 5211hilkka.piirto@smilepalvelut.fiwww.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi  
 • Alueet: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi
  Meillä Smilellä on jatkuvasti uusia työpaikkoja avoinna ja haluamme tarjota niitä juuri sinulle! Jätä tästä avoin työhakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä, kun sopivaa työtä tulee eteen!Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen.  Meiltä löytyy töitä etenkin seuraavilta toimialoilta:Hotelli-, Ravintola- ja Catering-alaTapahtumat ja PromootioRakentaminenTeollisuusLogistiikkaKunnossapitoTerveydenhuoltoICT ja Toimisto Halutessasi voit myös soittaa suoraan henkilöstökonsulteillemme numeroon: 09 6899 9000Tarkemmat yhteystiedot löydät tästä, muista valita sinua lähin kaupunki: http://smilepalvelut.fi/yhteystiedot/ Smile. Ilon kautta töihin. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio, Lempäälä, Tampere, Nilsiä
  TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA? SMILEN JA TREDUN YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA!Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja Tredu ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa. Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida Tredun kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita.Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen! SMILE HAKEE RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ PIRKANMAALLE, ERITYISESTI TAMPEREELLE JA LEMPÄÄLÄÄN SEKÄ LAPIN SESONKIKOHTEISIIN! Lisätietoja: Mikko TörmäToimialajohtajaSmile Henkilöstöpalvelut, koulutus0503948736mikko.torma@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
 • Alueet: Kemi, Kemijärvi, Kittilä, Muonio, Rovaniemi, Salla, Sodankylä, Lempäälä, Nokia, Tampere, Espoo, Hanko, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Kustavi, Naantali, Turku
  TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA? SMILEN JA SASKYN YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA!Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja SASKY ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa. Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida SASKY:n kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita.Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen! SMILE HAKEE RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ TURKUUN, TAMPEREELLE, PÄÄKAUPUNKISEUDULLE JA SESONKIKOHTEISIIN! Lisätietoja: Jonna Salminen                       Henkilöstökonsultti                            Smile Henkilöstöpalvelut                     045 326 2130                                                       jonna@smilepalvelut.fi                                         Jenni BorgenströmHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelut050 358 8049jenni@smilepalvelut.fi Oppilaitos yhteistyöstä vastaa: Mikko TörmäToimialajohtajaSmile Henkilöstöpalvelut, koulutus0503948736mikko.torma@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
 • Alueet: Seinäjoki, Rovaniemi, Tampere, Vaasa, Joensuu, Oulu, Kuopio, Helsinki, Turku
  Työpaikat: 10kpl
  Avecra yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.Tutustu Avecraan: www.avecra.fi RAITEILLA JA ASEMILLA TAVATAAN!Paljon työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen rautatieasemien ravintoloissa, kahviloissa ja kioskeissa ravintolatyöntekijöille, junissa junatarjoilijoille sekä varastojen puolella logistiikan ammattilaisille.  Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää Avecran työpaikoista! TAVATAANKO RAITEILLA JA ASEMILLA? HAE TÖIHIN JUNATARJOILIJAKSI!Täytä hakemus helposti klikkaamalla alta HAE TÄTÄ TYÖPAIKKAA. LISÄTIEDOT JA KYSYMYKSET:Marianne ManninenHenkilöstökonsultti+358 46 9211 220marianne@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Jalasjärvi, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Töysä, Vimpeli, Ähtäri
  Töitä vailla? Mikäli julkaisemissamme avoimissa työpaikoissa ei ole sinulle sopivaa työtä tarjolla, voit täyttää avoimen työhakemuksen ja kertoa minkälaista työtä etsit. Kutsumme hakemusten perusteella henkilöitä haastatteluun. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Lappeenranta, Seinäjoki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kittilä, Lempäälä, Nokia, Ruovesi, Tampere, Vaasa, Kuusamo, Oulu, Kuopio, Pori, Rauma, Helsinki, Vantaa, Turku
  Työpaikat: 67kpl
  Asiakkaamme Restamax Oyj (www.ravintola.fi) ravintolat tarjoavat monipuolisia työtehtäviä ympäri Suomea. Jätä hakemus nyt, otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. Etsimme Restamaxin kanssa mm. tarjoilijoita, kokkeja, baarimikkoja, blokkareita, food runnereita ja keittiöapulaisia ympäri Restamaxin ravintoloihin. Töitä on tarjolla aina Leviltä Rukalle, Kuopiosta Jyväskylään, Oulusta Seinäjoelle, Tampereelta Poriin ja Raumalle, Turusta Hämeenlinnaan ja Lappeenrannasta Pääkaupunkiseudulle Helsinkiin ja Vantaalle. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi tästä.Lisätietoja tehtävistä voit kysyä myyntipäällikkö Juuso Puustiselta. Juuso PuustinenSmile Henkilöstöpalvelut OyMyyntipäällikkö045 633 5901juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Imatra, Lappeenranta, Kajaani, Sotkamo, Inari, Salla, Tampere, Turku
  Työpaikat: 18kpl
  Asiakkaamme Holiday Club Resorts kylpylähotellit ja ravintolat tarjoavat monipuolisia työtehtäviä ympäri Suomea. Jätä hakemus nyt, otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. Etsimme Holiday Clubin kanssa mm. tarjoilijoita, kokkeja, vastaanottovirkailijoita ympäri Suomea Holiday Clubin kohteisiin. SaariselälleSaimaalleKuusamoonKatinkultaan VuokattiinTampereelleSaimaalleTurkuun Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi tästä.Lisätietoja tehtävistä voit kysyä yhteyspäällikkö Juuso Puustiselta. Juuso PuustinenSmile Henkilöstöpalvelut OyYhteyspäällikkö045 633 5901juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Espoo, Helsinki, Vantaa
  TYÖPAIKKA JA HARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA? SMILEN JA HAAGA-HELIAN YHTEISTYÖLLÄ MAHDOLLISTA!Nyt voit yhdistää tavoitteellisen opiskelun osaksi vuokratyösuhdetta. Smile ja Haaga-Helia ovat yhdessä rakentaneet urapolku -palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa opintoihin liittyvän harjoittelun vuokratyösuhteessa. Työtehtävää hakiessa kannattaa huomioida omien opintojen edistyminen ja arvioida Haaga-Helian kanssa soveltuvin työtehtävä tukemaan tutkinnon tavoitteita.Töitä on tarjolla myös muutenkin opintojen oheen! SMILE HAKEE ICT- JA TOIMISTOALOJEN TYÖNTEKIJÖITÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE! Lisätietoja: Mikko TörmäToimialajohtajaSmile Henkilöstöpalvelut, koulutus0503948736mikko.torma@smilepalvelut.fi Smile. Ilon kautta töihin. www.smilepalvelut.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.
 • Alueet: Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Ii, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vihanti, Yli-Ii, Ylivieska
  Työpaikat: 99kpl
  Meillä Smilellä on jatkuvasti uusia työpaikkoja avoinna ja haluamme tarjota niitä juuri sinulle!Jätä tästä avoin työhakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä, kun sopivaa työtä tulee eteen!Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen.  Meiltä löytyy töitä etenkin seuraavilta toimialoilta:Hotelli-, Ravintola- ja Catering-alaTapahtumat ja PromootioRakentaminenTeollisuusLogistiikkaKunnossapitoTerveydenhuoltoICT ja Toimisto Halutessasi voit myös soittaa suoraan henkilöstökonsulteillemme numeroon: 09 6899 9000Tarkemmat yhteystiedot löydät tästä, muista valita sinua lähin kaupunki: http://smilepalvelut.fi/yhteystiedot/ Smile. Ilon kautta töihin. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 10kpl
  Tampereen messu- ja urheilukeskuksen ravintolat, Finnresta tuottaa laadukkaita ravintolapalveluita urheilu- messu- ja muihin tapahtumiin. Etsimme nyt tapahtumakaudelle tarjoilijoita, tiskareita, saliapulaisia, kokkeja, keittiöapulaisia sekä blokkareita. Odotamme hakijalta: – iloista asennetta työskentelyyn– joustavuutta– paineensietokykyä– kykyä itsenäiseen työskentelyyn kuin myös tiimityöskentely taitoa Jenni BorgenströmHenkilöstökonsulttiSmile Henkilöstöpalvelutjenni@smilepalvelut.fi050 358 8049
 • Alueet: Lappeenranta, Seinäjoki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kittilä, Lempäälä, Nokia, Ruovesi, Tampere, Vaasa, Joensuu, Kuusamo, Oulu, Kuopio, Lahti, Pori, Rauma, Espoo, Hanko, Helsinki, Vantaa, Turku
  Työpaikat: 53kpl
  Meillä Smilellä on jatkuvasti uusia työpaikkoja avoinna ja haluamme tarjota niitä juuri sinulle - Ravintola-alan osaajalle tai tulevalle taitajalle!Jätä tästä avoin työhakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä, kun sopivaa työtä tulee eteen!Toimimme valtakunnallisesti ympäri Suomen.  Meiltä löytyy töitä moneen ravintola-alan tehtävään jokaisessa isommassa ja myös pienemmässäkin kaupungissa!KokeilleTarjoilijoilleBaarimikoilleBlokkareilleFood RunnereilleSaliapulaisilleKeittiöapulaisilleVuoropäälliköille keittiöön ja saliinRavintolapäälliköille ja keittiöpäälliköille Halutessasi voit myös soittaa suoraan henkilöstökonsulteillemme numeroon: 09 6899 9000Tarkemmat yhteystiedot löydät tästä, muista valita sinua lähin kaupunki: http://smilepalvelut.fi/yhteystiedot/ Smile. Ilon kautta töihin. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Rovaniemi
  Työpaikat: 2kpl
  Haemme asiakkaillemme Rovaniemen Classic American Dineriin AC-tarjoilijaa ja kokkia. Vaadimme kaikissa työtehtävissä: - Alan koulutusta tai työkokemusta ravintola-alalta - Positiivista asennetta ja intoa tehdä töitä kiireisimpinäkin hetkinä - Ryhmätyötaitoja ja auttamishalua - Valmiutta joustaa pidempiinkin työpäiviin - Suomen kieltä, muu kielitaito lasketaan eduksi - Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi Tarjoilija Olet iloinen ja reipas, myyntihenkinen ja palvelualtis. Tehtävään vaadimme todistukset, jotka osoittavat pätevyyden toimia varavastaavan tarjoilijan tehtävissä. Kokki Olet oma-aloitteinen, luotettava ja osaat nauttia kiireisen keittiön vauhdista. Tiedustelut ja hakemukset: Juuso Puustinen Smile Henkilöstöpalvelut Oy 045 633 5901 juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Oulu
  Työpaikat: 14kpl
  Asiakkaamme Restamax Oyj avaa uuden ja tuoretta asennetta omaavan nuortenaikuisten discon ja baarin Oulun ytimeen. Haemme uuteen kokonaisuuteen iloisia ja asiakaspalvelulähtöisiä työntekijöitä moninaisiin tehtäviin.   Haussa on blokkareita, lipunmyyjiä, baaritarjoilijoita sekä baarimestareita. Perehdytämme tehtäviin myös henkilöitä, joilla ei ole aiempaa ravintolataustaa.   Olet luonteeltasi ulospäin suuntautunut ja hymy on se ilme kasvoillasi, jonka tartutat myös ympärilläsi oleviin ihmisiin. Tutustut helposti muihin ihmisiin ja pidät työyhteisössä yllä me-henkeä. Uusien ja erilaisten ihmisten sekä työtehtävien kohtaaminen on sinulle positiivinen ja innostava asia.   Arvostamme kokemusta alalta, mutta ratkaisevaa on asenteesi työtä ja asiakaspalvelua kohtaan. Tarjoamme positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuksia kehittyä ja edetä erilaisissa ravintola-alan tehtävissä konsernissamme sekä ison yhtiön henkilöstöedut.   Hakemukset liitteineen ja linkkeineen 16.1.2018 klo 12 mennessä osoitteeseen: johanna.kukkohovi@ravintola.fi
 • Alueet: Kuusamo
  Työpaikat: 1kpl
  Haemme asiakkaillemme Stefan´s Steak House Ruka Vaadimme:- Alan koulutusta tai työkokemusta ravintola-alalta - Positiivista asennetta ja intoa tehdä töitä kiireisimpinäkin hetkinä - Ryhmätyötaitoja ja auttamishalua - Valmiutta joustaa pidempiinkin työpäiviin  - Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi Tarjoamme: - Takuuvarmat työtunnit ja kilpailukykyisen palkkauksen- Suuren talon henkilökuntaedut - Mahdollisuuden edetä uralla kohti uusia haasteita- Unohtumattoman kokemuksen Rukan tunturissa- Arvostetun merkinnän ansioluetteloon Tiedustelut ja hakemukset: Juuso Puustinen Smile Henkilöstöpalvelut Oy 045 633 5901 juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Kuusamo
  Työpaikat: 3kpl
  Etsitkö vaihtelua kevääseen? Nappaa kaveri mukaan ja suuntaa Rukalle! Haemme Rukan Ski Bistroon kahta blokkaria ja yhtä tarjoilijaa. Oletko reipas ja iloinen persoona joka ei pelkää kiirettä ja eikä tunturin pitkiä työvuoroja. Työt alkavat viikolla seitsemän ja kestävät pääsiäiseen saakka. Autamme asunnon järjestämisessä. Tarjoamme mahdollisuuden työn jatkumiselle myös kesän tullen sillä lähes kaikki pohjoisen työntekijämme työllistyvät kauttamme kesän kausiravintoloihin Helsinkiin, Hankoon ja Tampereelle. Hakemukset juuso.puustinen@smilepalvelut.fi
 • Alueet: Pori
  Työpaikat: 4kpl
  Haemme kokkeja Pepe Lopeziin ja Kirjurin kesäravintolaan. Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut ja hymy on se ilme kasvoillasi.  Tutustut helposti muihin ihmisiin ja pidät työyhteisössä yllä me-henkeä. Uusien ja erilaisten ihmisten, sekä työtehtävien kohtaaminen on sinulle positiivinen ja innostava asia. Edellytämme sinulta kokin koulutusta ja/tai aikasempaa työkokemusta kokin työtehtävistä, mutta ratkaisevaa on asenteesi työtä ja asiakaspalvelua kohtaan. Sinulta löytyy juostavuutta, tilannetajua, eikä sormi mene suuhun kiireenkään keskellä. Lisäksi kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Toivomme myös ettei salin ja keittiön välinen kynnys ole sinulle liian korkea.  Hygieniapassi tulee olla ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Tarjoamme positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuksia kehittyä ja edetä erilaisissa ravintola-alan tehtävissä konsernissamme sekä ison yhtiön henkilöstöedut. Palkkaus on TES mukainen. Työ on 2-vuorotyötä ja sisältäen myös viikonloppuja.  Työ alkaa touko-kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun.  Hakemukset ja tiedustelut: Juuso Puustinen juuso.puustinen@smilepalvelut.fi 045 633 5901
 • Alueet: Helsinki
  Työpaikat: 1kpl
  HAEMME ASIAKKAALLEMME: PUB IKKINA HAKEE VUOROVASTAAVAA BAARIMIKKOA HELSINKIIN Haemme: Baarimikko: Positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuksia kehittyä ja edetä erilaisissa ravintola-alan työtehtävissä. Baarimikkona pääset mm. valmistamaan ja tarjoilemaan erilaisia juomasekoituksia ja juomia asiakkaille, sekä osallistumaan muihin baarin päivittiäsiin toimintoihin. Toimit vuorossasi anniskelun vuorovastaavana. Baarimikon työtehtäviin hakevilta odotetaan: Reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloittesuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta. Hakijoilta vaaditaan: Hygienia- ja anniskelupassi. Katsotaan eduksi: Vastaavan hoitajan pätevyys sekä aiempi ravintola-alan työkokemus ja koulutus. Työmäärä: Työtä on noin 90h/3vk Tulevaisuudessa: Mahdollisuus jatkaa työskentelyä ravintolassa ja työuran edetessä on työntekijällä mahdollisuus edetä ravintola-alalla vaativimpiin työtehtäviin. Lisätietoja: Juuso Puustinen Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut Oy juuso.puustinen@smilepalvelut.fi 045 6335901
 • Alueet: Inari
  Työpaikat: 2kpl
  Baarimikoksi Saariselälle! Asiakkaamme Saariselän Panimo Oy hakee: Osaavia baarimikkoja maaliskuun puolivälistä huhtikuun puoleen väliin asti. Työt aivan Saariselän keskustassa, lähellä laskettelukeskusta ja hiihtolatuja. Odotamme  työnhakijoilta: Reipasta asennetta Suomen kielen taitoa Halua tehdä paljon töitä Aiempaa kokemusta baarimikon töistä Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi   ---------- Mitä tarjoamme: Mukavan työpaikan ja iloiset työkaverit Kilpailukykyisen palkkauksen Majoitus järjestettävissä Lisätiedot ja hakemukset: Juuso Puustinen Yhteyspäällikkö Smile Henkilöstöpalvelut Oy juuso.puustinen@smilepalvelut.fi 0456335901 Ilon kautta töihin.Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Turku
  Työpaikat: 1kpl
  Asiakkaamme Holiday Club Caribia hakee kokkia vakituiseen työsuhteeseen 90h/3vk. Holiday Club Caribian monipuoliset ravintolat huomioivat koko perheen mieltymykset – niissä voi pistäytyä nopealle aterialle, kun kyseessä on vaikkapa lounas tai kun halutaan nauttia rauhallinen ja tunnelmallinen päivällisen. Holiday Club Caribiasta löytyy myös loistavat illanviettomahdollisuudet O'Learys-sporttibaarissa sekä Boston Barissa. Kylpylän vastaanoton läheisyydestä löytyy upea Classic Pizza Restaurant Turku, josta löytyy myös erillinen samppanjalounge. Alakerrassa sijaitsee Hesburger Turku, joka palvelee myös allasbaarina kylpylän puolella. Allasosastolta löytyy myös suuri merirosvolaiva Captain Hook, joka toimii allasbaarina. https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/caribia/ravintolat/ Edellytämme ammattitaitoa, voimassa olevaa hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla vähintään 90 h/3vkoa Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Hae mukaan iloiseen joukkomme viimeistään 28.2.2018 pasi.mikkonen@holidayclub.fi Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni. Lisätiedot ja hakemukset Juuso PuustinenYhteyspäällikköSmile Henkilöstöpalvelut Oy045 633 5901juuso.puustinen@smilepalvelut.fi www.smilepalvelut.fi Ilon kautta töihin.
 • Alueet: Tampere
  Työpaikat: 1kpl
  PYYNIKIN BREWHOUSE HAKEE SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ TAMPEREELLE PIRKANMAAN PARHAILTA PAIKALLISILLE Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan. Siitä vaahtosi idea Pyynikin käsityöläispanimon ja Hans Välimäen oman panimoravintolan perustamiseksi. Valikoima humalluttaa määrällään ja laadullaan – saatavilla ovat kaikki käsityöläispanimon tuotteet. Tynnyreissä porisee Pyynikin uutuuksia, joiden lisäksi hanasta löytyy lähes 20 olutlaatua ja pulloissa vielä reilusti lisää. Samoin listalta löytyvät siiderit, lonkerot, perisuomalainen sahti ja panimoravintolan oma olut. Välimäen suunnittelema ruokalista mukailee tietysti kaikkea tätä. Oluen rooli on vahva niin itse ruoan valmistuksessa kuin sitä nauttiessakin. Haemme nyt tiimiimme salin vuoropäällikköä. Odotamme sinulta reipasta otetta työtekoon, ymmärrystä ravintolan päivittäisestä johtamisesta sekä keskeisistä tunnusluvuista. Esimiehenä osaat kannustaa alaisiasi ja innostaa heitä omalla esimerkilläsi. Asiakaspalvelun laadun ylläpito sekä kehittäminen on työsi keskiössä. Et murru paineessa, vaan kiireessä suoritustasosi nousee entisestään. Osaat tarvittaessa antaa palautetta sekä ottaa sitä vastaan. Olet oma-alotteinen, ja kiinnostunut kehittämään ravintolan toimintaa. Monipuolinen ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme: Positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuksia kehittyä ja edetä erilaisissa ravintola-alan työtehtävissä. Salin vuoropäällikönä johdat ja organisoit salin päivittäisiä toimintoja yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Hakijoilta vaaditaan: Hygienia- ja anniskelupassi sekä aikaisempaa työkokemusta ja koulutusta salityöskentelystä. Katsotaan eduksi: Aikaisempi työkokemus ja koulutus esimiestehtävistä Työmäärä: Kokoaikainen Mikäli tunnistit itsesi, niin älä epäröi vaan lähetä hakemuksesi osoitteeseen markus.salomaki@ravintola.fi Lisätietoja: Ravintolapäällikkö: Markus Salomäki, markus.salomaki@ravintola.fi Restamax tekee Suomen suurimman ravintolarekryn yhteistyössä tytäryhtiönsä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 8 000 työntekijää. www.restamax.fi ja www.ravintola.fi Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi
 • Alueet: Sotkamo
  Työpaikat: 2kpl
  Holiday Club Katinkultaan kenttävalvojia Haemme asiakkaallemme Holiday Club Katinkultaan kahta golfkentän valvojaa. Työskentelet ulkona ja tehtäväsi on valvoa pelin sujuvuutta, lisäksi tehtäviisi kuuluu myös pienimuotoisia kentänhuoltotehtäviä. Hakemamme henkilö on luontainen asiakaspalvelija sekä tuntee golfin säännöt ja etiketin. Työ on 2-vuorotyötä ja se alkaa kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppupuolelle saakka. Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Hakemuksen voit jättää tämän ilmoituksen kautta tai sähköpostilla anu.ronkainen@holidayclub.fi. Hakemukset 31.3.2018 mennessä. Tiedustelut p. 040 7618 482/Anu Ronkainen. Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus Vuokatissa. Holiday Club Resorts Oy on Euroopan johtava viikko-osakeyritys ja merkittävä vapaa-ajan asumisen ja matkailun toimija. Holiday Clubilla on 33 lomakohdetta. Loma-asuntoja on yhteensä 1 994. Kohteista kahdeksassa on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli, hotellihuoneita on yhteensä 1 145. Yhdeksän kohdetta sijaitsee Suomen ulkopuolella Ruotsissa, Espanjan aurinkorannikolla ja Kanariansaarilla. Holiday Clubilla on noin 60 000 viikko-osakasperhettä. Yrityksen pääomistaja on intialainen Mahindra Holidays & Resorts India Limited. Omistajia ovat myös Holiday Clubin toimiva johto ja Fennia-konserni.
 • YHDISTÄ OPISKELU JA TYÖ SUJUVASTI OPPISOPIMUKSELLA TAI HAE KESÄTÖITÄ Hae tästä OppilaitosRekrytointi -palveluun, jätä hakemuksesi nyt! Oppisopimuksen piiriin voit siirtyä sujuvasti opintojen eri vaiheissa. Voit hae tätä kautta myös kesätyöpaikkaa, jätä kesätyöhakemus! Kerro hakemuksessasi milloin olisit valmis aloittamaan oppisopimuskoulutuksen, miten pitkälle ajalle oppisopimuspaikkaa etsit. Kerrothan lisätiedoissa myös minkälaiset työtehtävät sinua kiinnostavat tai jos sinulla on jo oppisopimuspaikka tiedossa niin kerro tarkemmat tiedot paikasta (mm. yrityksen nimi, yhteyshenkilö).  Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 8000 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.  www.smilepalvelut.fi
 • YHDISTÄ PELAAMINEN JA TYÖ SUJUVASTI Hae tästä töihin, jätä hakemuksesi nyt! Pyry Hockey suorittaa rekrytoinnin yhteistyössä Smile Educationin kanssa Kerro koska olet valmis aloittamaan työt ja minkälaisina aikoina pystyt työskentelemään? Kerrothan lisätiedoissa myös minkälaiset työtehtävät sinua kiinnostavat. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 8000 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamaxin tytäryhtiö.  www.smilepalvelut.fi

Kaupunkikohtaiset avoimet työpaikat ja avoin hakemus

Voit myös katsoa Smilen työpaikkoja kaupunkikohtaisesti alla olevista linkeistä.

Halutessasi, voit jättää myös avoimen työhakemuksen. Seuraamme aktiivisesti avoimia työhakemuksia ja pyrkimyksenä on etsiä sinulle mieluinen työpaikka.

Smile – Ilon kautta töihin!